Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסטר או B4 חדשים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מתלבט בין שני מכוניות - סובארו פורסטר מודל 2008 הגרסא הבסיסית לבין סובארו B4 סטיישן מודל2008 גם היא בגרסא הבסיסית.

ממה שהבנתי, הB4 צעירה יותר מהפורסטר (מגנזיום סטנדרטי,מראה ספורטיבי יותר) כמו כן הבנתי שמערכת השמע יותר איכותית,

חווית הנהיגה כיפית יותר (למרות שהן חולקות את אותו מנוע המשקל של הפורסטר גדול יותר) ומכאן עולות השאלות : האם שווה לוותר על הפינוקים

של הB4 כדי לקבל את אפשרות השטח של הפורסטר? מהי באמת יכולת השטח של הפורסטר?

אם זה עוזר,אנחנו 5 בניאדם + כלב דיי גדול.

תודה לעוזרים.

פורסם

בחירה קלה - B4.

הפורסטר כבר מיושן (יושב על פלטפורמת האימפרזה ולא ה-B3) ומוחלף בשנה הבאה כנראה. ה-B3 אמנם גם מזדקנת אבל המחליפה עוד לא מוכנה. B4 סטיישן בסיסית היא גם זולה יותר (ונמצאת בקבוצה 4). ומהנה יותר על הכביש. מערכת השמע, אגב איומה לטעמי ב-B4, לא זוכר איך זה בפורסטר. חווית הנהיגה ב-B4 עדיפה לא בגלל משקל גבוה יותר של הפורסטר (כי המשקל שלהן דומה) אלא בעיקר בגלל חלוקת המשקל - ה-B4 נמוכה יותר ומרכז הכובד שלה נמוך יותר בהתאם. באשר לשטח - תלוי אם באמת יש לכם כוונה לצאת לשטח (זכור שיכולות השטח של הפורסטר מוגבלות, בסופו של דבר).

באשר לכלב - בשתי המכוניות לא תהיה בעיה איתו בתא המטען.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע למה אתם נעולים רק על הסובארו, אבל עם כן אז שתי המכוניות מצויינות לזמנן,הפורסטר כבר ממש מיושן וכך גם הB4 שלפי דעתי עדיפה, כיום יש אופציות יותר טובות ואופציה אחת שהיא הרבה יותר טובה והיא הפורד מונדאו, דובר על הרכב רבות בפורום זה ואני בטוח שעם תעשה חיפוש תימצא, את הרכב בגירסתו הבסיסית כבר אי אפשר להזמין כל הרכבים נימכרו(הגירסה הבסיסית יותר מאובזרת מרוב הגירסאות של שאר היבואנים) אבל? יכול ליהיות שבגיסת הסטיישן שאתם מעוניינים, נישארו רכבים,בתקופה הזאת אין לרכב מיתחרים, לא במחיר,לא בגודל, לא באיבזור ,לא בבטיחות ואפילו לא בגיר המיתקדם.

http://www.motocar.co.il/catalog/products.aspx?01qr_vq=FJLI&zn07s_vq=JJE&z1qry_vq=D&p7446no=E

:fadein:
פורסם

אם אנחנו נקנה את הפורסטר לא נראה לי שניסע איתו בשטח חוץ מכבישי עפר ודברים בסגנון..כל הקטע זה שיהיה רכב עם מקום לכלב מאחורה ומקום לשים ציוד לטיול..אם יש לך המלצות אולי על רכבים שיתאימו למה שרשמתי קודם..תקציב של עד 170 אלף חדש מהחברה :)

king7777 : אופציית הפורד מונדיאו סטיישן נראית ממש טובה!

יש עוד הצעות בסגנון? :}

פורסם

עם הולכים על סובארו יש את ה-OUTBACK, זו מאין B4 סטיישן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ל-alfa164TS קראת את מה שהבחור דורש? רכב בסביבות 170K והאאוטבק מתחיל ב-210K .

לפותח השירשור יש לך את האופציה של הגיפונים, כביש שביל, יש לך את הטוסון של יונדאי ,קאיה ספורטז שזהה לטוסון, ניסן קשקאי וגם לדגמים אלו יש אופציה של הנעה 4*2 ולא 4*4 מה שמוזיל את העלות , שוב עם אתה לא חייב 4*4 אז למונדאו אין מיתחרות!!!!!

:fadein:
פורסם

אאוטבק היא לא B4 סטיישן אלא רכב נפרד שממוצב יוקרתי יותר ומתאים גם לשטח (בהצלחה רבה, אני חייב לציין). מעבר לכך מדובר במכונית פשוט מצוינת. גם אני מצטרף להמלצה על המונדיאו סטיישן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לנסות לשכנע את אבא שלך לרדת מרעיון הסטיישן, וללחוץ עליו לקחת את המאליבו החדשה אחת המכוניות הכי טובות שיצאו בשנים האחרונות (ביחס למחיר שלהן). אתה מקבל אוטו בגודל של טנק לבנים :wink: עם מנוע בהתאם. ואם משווים כמעט כול אספקט של המאליבו למתחרות במחיר הדומה מקבלים שאין בכלל מקום להשואה.

פורסם

והכלב בבגאז'? מאליבו לא מתאימה להם...

האם הכלב ירגיש בנוח ב- B4 כמו בפורסטר? נדמה לי שתא המטען שלה גבוה יותר?

לרוני - נראה לי שהתבלבלת בין ה- B3 ל- B4.

לטעמי, הפורסטר הרבה יותר מיוחדת. על ה- B4 רואים את המאמץ לשמור אותה "צעירה" לכאורה, בעוד היא כבר די זקנה. הפורסטר גם ותיקה, אך במרובעות שלה ובוותק ובכבוד שלו זכתה, יש משהו כמו של לנד רובר. חבל שאין לכם תקציב לטורבו ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפי דעתי אתה צריך לנסות לשכנע את אבא שלך לרדת מרעיון הסטיישן, וללחוץ עליו לקחת את המאליבו החדשה אחת המכוניות הכי טובות שיצאו בשנים האחרונות (ביחס למחיר שלהן). אתה מקבל אוטו בגודל של טנק לבנים :wink: עם מנוע בהתאם. ואם משווים כמעט כול אספקט של המאליבו למתחרות במחיר הדומה מקבלים שאין בכלל מקום להשואה.

קשקוש מוחלט ועצה גרועה ביותר. ממליץ לפותח השרשור להתעלם.

והכלב בבגאז'? מאליבו לא מתאימה להם...

האם הכלב ירגיש בנוח ב- B4 כמו בפורסטר? נדמה לי שתא המטען שלה גבוה יותר?

לרוני - נראה לי שהתבלבלת בין ה- B3 ל- B4.

לטעמי, הפורסטר הרבה יותר מיוחדת. על ה- B4 רואים את המאמץ לשמור אותה "צעירה" לכאורה, בעוד היא כבר די זקנה. הפורסטר גם ותיקה, אך במרובעות שלה ובוותק ובכבוד שלו זכתה, יש משהו כמו של לנד רובר. חבל שאין לכם תקציב לטורבו ;-)

ב-B4 סטיישן הכלב ירגיש בסדר גמור (אלא רק אם מדובר בדני ענק :wink: ). מומלץ בכל זאת לבצע בדיקה בסוכנות (ועל הדרך לעשות נסיעת מבחן).

במה בדיוק התבלבלתי בין ה-B3 ל-B4?

הפורסטר אולי יותר מיוחדת אבל כמכונית היא מיושנת, היא פחות מרשימה מבפנים ועולה כמה עשרות אלפים יותר. שוב - הבחירה קלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני בתגובתך הראשונה רשמת "הB3 אומנם מזדקת" בעוד שהB3 הוא רכב חדש. נראה שהתכוונת לומר הB4 אומנם מזדקנת. זה הבילבול.

פורסם

אני בחרתי בפורסטר (טורבו :lol:). מרוצה מכל רגע שאני נוהג בה.

לגבי הכלב, יש רשת מתכת שעלתה 1400 ומפרידה את תא המטען וכך אפשר לנסוע עם הכלב בתא המטען. התקנה פשוטה, מומלץ.

בשטח? אחרי הוצאת אויר נוסעת בחול ללא בעיות. ובשטח קשה זה לא ממש התחום שלה. כל השאר לא רע בכלל :-)

בדוק לגבי רשת ב B4

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אם כבר ציינת ש"מקסימום תסעו בדרכי עפר" קנה רכב שטח, או לפחות רכב פנאי.

ה-B4, כמו כל ה"פרייבטים", גם אם יש לו הנעה כפולה, מרווח הגחון שלו נמוך מדי, כי גם בשבילים יש לפעמים שטחים "לא ישרים".

בהנעה.

פיני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...