Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה של גלגל ספר (רזרבי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלות בורה 2002. (TDI)

הגלגל הרזרבי יושב בתוך הבג'ז מתחת לשטיח. (גלגל R16)

אבל בגלל שהסריטה שלי היא סאונד.

אני בבעיה עם הגלגל הרזרבי.

אני רוצה לבנות תיבה לסאב בבג'ז, אבל אז לא תהיה אפשרות להוציא את הגלגל הרזרבי החוצה!

התיבה תמנה את האפשרות של להרים את הגלגלג מהמקום. ואז אין לגלגל שום משמעות חוץ ממשקל על הרכב.

**אין אפשרות לעשות חורים / דלתות / חלונות / קירות זזים בתיבה. או להקטין אותה. **

אני מחפש פתרון מה לעשות עם הגלגל הרזרבי.

אני נוסע עם ספר פנצ'ר. והיא יקנה משאבה. עם צריך. אבל מה לעשות עם יהיה מצב שצריך גלגל אחר?

איפה אני יכול לשים את הרזרבי באופן קבוע שלא יפריע.

חשבתי על אופציה של לרתך את האמבטיה הקיימת. לישר את הבג'ז מבפנים.

ואז להתקין את הרזרבי מלמטה. על ידי בורג כמו ברנו וכו.

אבל הרעיון לעשות שינויים במרכב. עלולים לעשות לי בעיה קשה ביום שאני ירצה למכור.

בתודה מראש אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תשמע עם זה היה כזה פשוט.

זה לא סאב של 5 קילו. או תיבה של 40 ליטר.

הסאב היום! + התיבה זה 45 קילו!

התיבה שאני מדבר עליה תבנה בתוך הבג'ז! בגלל הרוחב. אז לחשוב להוציא אותה לא בא החשבון (וזה לא בגלל גניבה)

(אני עדיין בודק איך אני פותח את הבג'ז עם ישבר שוב המנגנון נעילה. אני חושב לכיוון של כבל פלדה לתוך הרכב.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

יש אפשרות לתלות את הסאב למעלה באמצעות ריתוך אומים לפח שמתחת למגש האחורי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האם יש אפשרות ליבנות את התיבה ככה שאם תקפל את הכיסאות האחוריים תוכל למשוך אותך כלפי פנים הרכב במקרה של פנצ'ר ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תחפש בפירוקיות גלגל רזרבי קטן(כמו שיש בחלק מהמכוניות גלגל קטן מידות בצבע אדום או צהוב) עם מרווח ברגים שיתאים לך.ותוכל למצוא לו מקום בתוך הבגז' ליד התיבה .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני לא חושב שזה בטיחותי במיוחד לנסוע עם גלגל רזרבי שלא תוכנן / מיועד לרכב שלך.

נראה לי שהשריטה שלך (סאונד) עברה את הגבול שהרכב יכול לספק לך... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גגון עם גלגל רזרבי קצת יותר קטן יכול להיות פיתרון סביר. מכוער, אבל נוח יחסית.

או באמת להניח את התיבה של הסאב על זוג מסילות טלסקופיות ננעלות, כך שיהיה אפשר להזיז את התיבה קדימה-אחורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

א. תודה על ניסיונות לעזור.

ב. הבעיה היא הרוחב! רוב הסיכוי שאת התיבה אני אבנה מבפנים! (בתוך הרכב בגלל הפתח הצר מאחורה ומקדימה.)

מסילות לא יעזור כי לתיבה לא יהיה לאן ללכת. יהיה לה ללכת קדימה ואחורה אולי 30-40 ס"מ. והתיבה תשקול בערך 70 קילו!

*חשבתי לגבי גגון. אבל זה מכוער! ויעלה לי את צריכת הדלק (אווירודינמיקה.)

* חשבתי לתלות אותו כמו טנדרים על הבג'ז. (בגלל משקל לא אפשרי)

* חשבתי ואני בודק. לחבר אותו על וו גרירה מאחורה. (אני יתקין במיוחד וו עם צריך, גם כך אני רוצה וו)

* חשבתי לעשות את כל הבג'ז תיבה. אבל זה לא מתאים לסאב מבחינת מבנה.

* לבנות תיבה בצורה כזו שהגלגל יכול לצאת. אבל אז יש בעיה עם נפחים של התיבה. היא הרבה יותר גדולה. ופחות בג'ז.

פורסם

אני לא מכיר ארכב מבפנים,אבל אם המושב האחורי מתקפל (ויש גישה לבגאז מבפנים).

אתה יכול להשאיר מרווח בין התיבה שתבנה למשענת ולשים שם את את הגלגל\כלים ,

ואז תיהיה לך גישה לספר מתוך הסלון ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

למה אתה מסתבך ומחפש פתרונות מוזרים.

איזה גודל תיבה אתה כבר צריך בשביל סאב אחד? תבנה את התיבה בקדמת תא המטען או מצדי תא המטען כך שישאר לך פתח עגול להוציא את הרזרבה.

מאוד נח, אסטתי, ולא גומר לך את כל נפח תא המטען.

צירפתי לך תמונה לדוגמא.

1.jpg

פורסם

מוט הידראולי/חשמלי שירים את הסאב והמשטח עד שתוכל להוציא את הגלגל.

הייתי מאוד יצירתי ואפילו ציירתי בצייר.

1. פותח בגז'.

2. מרים את כל המשטח עם המוט.

3. פותח כסאות נוסעים.

4. סע לשלום. 8)

1.JPG

פורסם

אני ראיתי כמה אנשים שפשוט הוציאו את הגלגל הרזרבי ומחזיקים ברכב את הספרי הזה שמכניסים בגלגל כשיש פנצ'ר + משאבה שמתחברת למצת.

במקום הגלגל שמו שם את מיטב תוצרת האודיו, עם כל מיני צבעים, אורות וצורות וכיסו את זה בפלסטיק שקוף. וואחד פוזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אבל בגלל שהסריטה שלי היא סאונד.

אני בבעיה עם הגלגל הרזרבי.

אלי. הבעיה שלך היא לא (רק) עם סאונד. אלא בעיקר. עם סימני הפיסוק. ותפקידם בהודעותיך.

אני אומר את זה בידידות ובאופטימיות. אתה בחור נחמד. והאקוסטיקה בבורה שלך ראויה להערצה.

אבל הרגת אותי. עם הנקודות האלה.

עכשיו רגע של רצינות. מציע לך לשקול עוד פעם גגון, מהסוג האווירודינמי, שנראה כמו קיאק. THULE וכד'.

אופציה נוספת: מתקן כזה של אופניים על הבגאז', רק שבמקום אופניים יהיה שם (הפתעה!) הגלגל הרזרבי.

אופציה שלישית: הסבת הרכב לגז. בתנאים מסויימים, זה יפטור אותך מחובת הימצאות הצמיג הרזרבי ברכב.

אופציה רביעית: קשור את הגלגל הרזרבי לפגוש הקדמי. זה עוזר גם בפקקים ונגד אידיוטים שחותכים אותך.

אופציה חמישית: חישוק קל מסגסוגת כלשהי, שיוריד את המשקל, ואז תוכל לתלות את הגלגל על מכסה הבגאז'.

אפשרות אחרונה: תמורת 1000 ש"ח ביום, אני מוכן לנסוע אחריך עם המגאן לכל מקום. נשים את הגלגל אצלי.

בהצלחה בפתרון הסוגיה. 8)

פורסם

לגבי האחרונה אני יחשוב על זה.

לגבי רזרבי. לא מענין אותי חוקיות וכו. הסיבה היא שאני מפחד להתקע ללא גלגל. (אני אם סגסוגת כבר היום)

• תוכן חדש...