Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה של גלגל ספר (רזרבי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונה ספריי לפאנצ"רים במחיר של 100 שקל מקסימום,ומשאיר בשקט את הגלגל הרזרבי בבית.

הספריי לא יעזור רק במיקרה של ממש קריעת הצמיג לדעתי,שהסיכוי שזה יקרה אפסי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תבדוק האם אפשר לתלות את הספיר על מכסה הבגאז' מבפנים ותבנה את הסאב מתחתיו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

1. קונים ג'יפ

2. עושים סטייל H2, עם גלגל ספייר על הגג :) [נ.ב, תתקין גגון נשיאה ברכב , זה יקל על העבודה של האיבטוח גלגל מגניבה וכל מיני]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי . אני מדמיין אותך אומר את זה. וזה מצחיק.

אתה אומר את זה כאילו אין בעיה. ושזה פשוט וקל.

גגון. יעלה לי את צריכת הדלק! עוד יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשר תמונה של הצירים שמרימים את המכסה בגאז'?

כי לי זה נראה רעיון מאוד פרקטי בשבילך לשים את הגלגל כשהוא מחובר לחלק הפנימי של המכסה בגאז' ופשוט (או לא כ"כ פשוט) להוסיף שני צירים מאותו הסוג ולהוסיף להם 2 קפיצים שכשהמכסה פתוח עד הסוף אז הקפיצים מכווצים עד הסוף.

בעיקרון זה נראה לי הכי מתאים לך רק יש כמה חסרונות- קשה ומסובך לביצוע, וצריך לחשוב על חיזוקים שהמכסה לא יתכופף פנימה, לא תוכל למלא את הבגאז' בשטויות עד הסוף אם למשל יוצאים לטיול בטח יהיה מכוער כל פעם לראות את הגלגל קופץ פשפותחים את המכסה.

יתרונות- פשוט פרקטי

לשיקולך.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

לא צריך שכל הגלגל יהיה כאילו מכוסה בדלת תא המטען מספיק שרק חלק יהיה מכוסה ושארית הגלגל שבולט תכנס מתחת להמשך תא המטען בחלקו העליון ובכלל לא בעיה לעשות לזה ציר אם יש בעיה של רמקולים במגש. בגלל זה ביקשתי תמונה לראות כמה זה אפשרי כי אני לא מכיר את הבורה על בורייה.

בכל מקרה אם הוא יחליט שכן ללכת על זה זה יהיה מסובך.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...