Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

מכונאי פרונט איבחן אצלי ברכב, גולף מדור רביעי, שני מוטות תפוחים שהלכו. לפני שאני מחליף, רציתי "לאמת" את הדברים ולשאול אתכם מה בדיוק נגרם ומה מרגישים בעת נסיעה (או עמידה...) ממוטות תפוחים תקולים - למשל רעשים, בעיות היגוי וכד'.

שאלה נוספת נוגעת לבעיית חשמל ברכב. כאשר נפתחת דלת הנוסע שליד הנהג האורות בגג הרכב שאמורים להידלק (ואכן נדלקים כאשר שאר הדלתות נפתחות) אינם נדלקים. רציתי לדעת ממה יכולה להיגרם הבעיה הנ"ל.

תודה והמשך ערב טוב.

פורסם

צהריים טובים

עשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו מדוייק בהקשר לתקלה. בנוסף רציתי לדעת מה עלות התיקון, והאם אפשר לתקן את הבעיה הקטנה אצל כל חשמלאי רכב.

אשמח גם לתשובה בקשר למוטות התפוחים.

תודה, המשך יום נעים

פורסם

חיים שלום,

מוטות היגוי ורכיבי מערכת ההיגוי קשה לאבחן דרך מסך המחשב ובמיוחד שזה מרכיב ביטחותי.

פנה למוסך רון שהינו חבר הפורום ותקבל איבחון חד ומדוייק מכיוון שהוא מכיר את הרכב הזה כמו את כף היד הימנית שלו.

בקשר למיקרוסווי'ץ אכן זו תקלה נפוצה ברכבי גולף ועלות תיקונה יכול להגיע ל-1000 שקל.

גם בבעיה זו רון יכול לעזור לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אהלן שוב מרק

כמו שאמרתי לך הבעיה כבר אובחנה. בעיקרון כאשר נוסעים ברכב יש רעשים בעת סיבוב ההגה בפניות תוך כדי נסיעה.האם זו בעיה שיכולה להיגרם ממוטות תפוחים תקולים? כמו כן האם נוחות הנסיעה נפגמת (נגיד בכביש משובש) ממוטות תקולים?

האם את בעיית המיקרו-סוויץ' יכול לאבחן ואף לתקן חשמלאי רכב שאינו מתמחה ברכבי VAG, דבר שעלול להוזיל את התיקון משמעותית אני חושב...?

תודה

פורסם

תודה עתיד,

כי גם כריות בולמים תיכננתי להחליף,ומקווה שזה אכן מקור הבעיה.אכן בעת סיבוב ההגה תוך כדי נסיעה במקרים בהם המתלה השמאלי "עובד" נשמעות חריקות מוזרות. האם נוחות הנסיעה נפגמת עד כדי כך מכריות שחוקות? (אני אציין שנשללה האפשרות שבולמים גמורים,מה גם שהרכב עבר 100K).האם במתלים האחוריים גם מצויים כריות לבולמים?

ובקשר למיקרוסוויץ', האם מומלץ לגשת לחשמלאי רכב ולא להחתיל לרוץ למוסכים שיגבו יותר כסף?

שוב תודה

• ספונסר פורום
פורסם

בענין הרעשים מהמתלה הקדמי ,יש מצב שמוטות ההיגוי

מרעישים אך זה לא שכיח ,בדרך כלל אלו תפוחי ההיגוי עצמם

או גומיות המייצב .

במקרה שכריות הבולמים עיפות אז באמת יש תחושה שהמתלה

קשה מעל מהמורות קטנות ואין שיכוך עדין וחד ,נדיר שמגיע גם

רעש מהכריות עצמם .

בעיניין המנעול ,קיימים ניסיונות לתקן את היחידות האלה ,אך בנתיים

לא מצאנו פיתרון אמין חוץ מלהחליף את כל המכלול קרי המנעול עצמו

שמחירו כ 600 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ערב טוב רון

התפוחים עצמם תקינים, ואלו מוטות התפוחים שצריך להחליף. העניין נבדק ע"י אדם מומחה פרונט (והוא באמת מומחה) שקבע שאכן זו הבעיה.מה שמם המקצועי של "מוטות התפוחים" אגב?מוטות היגוי?

בקשר לכריות הבולמים-כאשר הרכב נכנס לטיפול שגרתי במוסך נאמר לי שלפני הטסט מומלץ להחליף את הכריות המדוברות.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

מוטות קישור ,מוטות היגוי,מוטות שפור .

תבחר לך מה שאתה רוצה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...