Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה וכרטיס זיכרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי מצלמה של FUJIFILM מדגם FinePix A500 ללא כרטיס זיכרון .

חיפשתי כרטיס זיכרון ביד 2 אבל שתי כרטיסי זיכרון שהלכתי לבדוק לא עבדו (רשם לי על המסך CARD EROR )

הכרטיס זיכרון הדרוש למצלמה הזאתי הוא XD , אבל שמתי לב שעל אחד שבדקתי הייתה האות M ועל השני הייתה האות H.

הנה תמונה של המצלמה

fuji-finepix-a500-front.jpg

למשהו יש מושג למה זה ככה?? אולי אני צריך כרטיס שרשום עליו אות אחרת ולא H או M ?? ומה בכלל מסמנות האותיות האלה?

תודה לעוזרים......

פורסם

האותיות M MEDIUM או H -HIGH משמעותם מהירות תגובה.

כל הכרטיסים שהם XD מתאימים למצלמות פוג'י או אולימפוס

פשוט הכרטיסים שהלכת לבדוק לא היו תקינים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז זהו שאחד מהכרטיסים זה של חבר שלי ובמצלמה שלו הוא עובד ובשלי לא .

והמצלמה שלי חדשה ככה שאני לא מאמין שיש בה בעיה או משהו כזה.

פורסם

במצלמה שקנית לא היה כרטיס זיכרון של 16 מ"ב?

יכול להיות שתצטרך לגשת לחנות שממנה קנית את המצלמה. הכל יכול להיות כולל בעיה במצלמה.

אני מקווה שיש לך אחריות עליה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אצלי ב-F20 (פוג'י) יש כרטיס XD מסוג M, תוצרת אולימפוס.

סביר להניח שמדובר באותה יחידה לקריאת כרטיסים במצלמות השונות של פוג'י,

ולכן זה אמור לעבוד. גש לחנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איזה כרטיסים (גודל) ניסת להכניס?

יכול להיות שהם היו גדולים מדיי (למשל יכול להיות שכרטיס 4G לא יעבוד)

אם ניסת כרטיס קטן יחסית (MB128 לדוגמא) מסוג XD והוא לא פועל - תלך לחנות (אם יש אחריות) שיסדרו לך את הבעיה.

פורסם

יש דגמי פוג'י שמצריכים עדכון firmware למצלמה כדי שתוכל לקרוא כרטיסי type M ו type H, אבל ע"פ הטבלה פה הדגם שלך אמור לקרוא אותם בלי עדכון, ולכן נראה לי שיש איתה בעיה.

פורסם

זה קרה גם במצלמה שלי (FUJI 5700)

קיבלתי איתו כרטיס של 2 ג'יגה אבל בהתחלה הוא היה עושה לי CARD EROR.

אז הלכתי למקום שקניתי ממנו את המצלמה והוא אמר שצריך לעשות עדכון למצלמה.

חיכיתי 5 דקות וקיבלתי את המצלמה עם הכרטיס, רק הפעם שהוא היה תקין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא יודע איזה סוג כרטיס עשה לך בעיות, אבל ע"פ הטבלה S5700 צריכה עדכון כדי לקרוא כרטיסי SD מעל 2 ג'יגה, ואילו לA500 אין שום עדכון.

אני גם עשיתי עדכון לפוג'י A340 כדי שתוכל לקרוא כרטיסי XD מסוג type M ו type H, אבל לא נראה שזה המקרה כאן.

• תוכן חדש...