Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד שמורה יחסית, יד 02, שנת 01,

כמה הייתם משלמים?

שמעו זה ממש מוזר, המחירון הוא 39K ואנשים מבקשים מעל 50K,

שווה לשלם את המחיר?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לפני יומים נמכרה איביזה טורבו 2002 יד ראשונה ב56 אלף בקלות,ואני עוד המלצתי לו לבקש באיזור 60 שגם את זה הוא היה מקבל.

ובתור אחד שיש לו שנת 2001 לא רואה את עצמי מוכר בפחות 10 מעל,מה אני כבר יכול לקנות באותו כסף?כלום!.

יריב.

פורסם

לפני שאתה רץ לזרוק 10K וצפונה על רכב כמו שבעלי האיביזות "האובייקטיבים" כאן הציעו לך , קח בחשבון שאם וכאשר (חלילה) הרכב יגנב/יושבת בתאונה (זה קורה :roll:) אתה תקבל מהביטוח מחירון במקרה הטוב...(39K).

יריב האיביזה של ס היתה יד ראשונה עם 100K אני לא חושב שהיא דוגמא טובה "למצב בשוק" (למרות שאת הק"מ האחרונים היא בילתה עם טורבו גדול יותר)

בהצלחה

פורסם

B-TON ציין נקודה מהותית ומאוד חשובה. ניתן להוסיף רק ש

1. ערכו של הרכב ירד ביחס ישר לזמן שעובר.

2. במקרה של תאונה חלילה (גם זה קורה, ולא בהכרח באשמת בעל הרכב), פגיעה משמעותית עשויה אף היא להוריד לא מעט מערך הרכב.

השאלה שלך מראה שאתה יותר בחור רציונלי עם שני רגליים על הקרקע מאשר ילד מתלהב. לכן אני מציע שתשקול רכישת רכב חדש ומפנק יותר.. גם אם קצת הוא קצת מפהק לעומת הטורבו.

בהצלחה.

פורסם
B-TON ציין נקודה מהותית ומאוד חשובה. ניתן להוסיף רק ש

1. ערכו של הרכב ירד ביחס ישר לזמן שעובר. WTF ?

2. במקרה של תאונה חלילה (גם זה קורה, ולא בהכרח באשמת בעל הרכב), פגיעה משמעותית עשויה אף היא להוריד לא מעט מערך הרכב. WTF???

השאלה שלך מראה שאתה יותר בחור רציונלי עם שני רגליים על הקרקע מאשר ילד מתלהב. לכן אני מציע שתשקול רכישת רכב חדש ומפנק יותר.. גם אם קצת הוא קצת מפהק לעומת הטורבו.

בהצלחה.

תגיד אתה רציני ?

רכב זה לא בורסה (וגם היא יורדת)

תמליץ על משפחטומטית כמו שאתה אוהב,כי מי שלא בעלים של 1.6 אוטומט הוא ילד מתלהב.

:shock:

porsche 914,2.0,1970

פורסם

תמיד ניתן לבטח את הרכב מעל המחירון אם זה כל כך אקוטי...

זה כמובן יעלה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מסכים שהמחירון של לוי יצחק עושה חטא עם ספורטביות ועם ותג סיאט ואיביזה בפרט

מה שכן אי אפשר (וזאת רק דעתי) להיות מנותקים לגמריי וחייבים להיות מציאותיים

אתם שואלים אותי מה זו מציאה? יד ראשונה עם מתחתל100K של קילומטראז' זאת מציאה,

עם כל הכבוד יד ראשונה עם מעל 100K זאת לא ממש מציעה לטעמי(שוב רק לדעתי)

זה שכל אחד בוחר לדרוש מחיר מופקע (ויש המו כאלו) ומתייחס לרכבו כאילו הוא האטרקציה הכי טובה בשוק זה כבר החלטה אישית

אני אישית לא הייתי משלם כל כך מהר 10 מעל המחירון, אלא אם כן מדובר באמת על אקזמפלר שמור(לדוג' FR יד ראשונה עם כמעט 30K שנתון 2005- זאת מציאה)

ככה או ככה לכל מחסה יש סיר וכנראה תמיד יהיה מישהו שיקנה את הרכב, בעיקר עם הוא לחוץ ויום לאחר שישלם כל כך הרבה ימצא אחת במצב טוב בהרבה

אלו החיים

בן

נ.ב: לו יצחק יכול לחפש מי ינענע אותו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יריב האיביזה של ס היתה יד ראשונה עם 100K אני לא חושב שהיא דוגמא טובה "למצב בשוק" (למרות שאת הק"מ האחרונים היא בילתה עם טורבו גדול יותר)

בהצלחה

לא חסר עוד דוגמאות לרכבים שמורים שנמכרים גבוהה,לפני שבוע אחת אחרת 2002 עם 140אלף נמכרה ב60 אלף, גם משופרת טוב

בלי שום פרסום.

כול עוד הרכב עם יד נורמלית ושילדה נקיה הילדים חוטפים אותם כמו לחמניות.

• תוכן חדש...