Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ארז, הרבה זמנן לא יצא לנו להתכתב.

בכל אופן המבנה ברכב שלי ושלך הוא קצת שונה מכיוון שקיים אצלנו מזגן מקורי.

ברכבים מהסוג שלנו חייבים לפרק את משאבת הגה כוח על מנת שתיהי גישה לברגים.

ממה שאני רואה במקרה הנ"ל לא כך המצב, charader אני מציע לך לנסות לצלם מהצד של הבורג השני שנוכל לייעץ לך במדיוק איזה חלק לפרק על מנת לאפשר גישה נוחה.

סביר להניח שזה אכך יהיה המשאבת הגה כוח, אך יש סיכוי שבעזרת כלים איכותיים לא תצטרך לפרק כלום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מה המצב טוסטוס? לא יוצא לי לשרוץ הרבה פה לאחרונה, כי עבודה לימודים וכו'.

וגם האודי עשה קצת בעיות (חשבתי שכבר הלך לו מנוע :? ), בסוף הסתכם בפלאנז' ועוד צינור ומאז (באורח פלא) הוא בובה.

לעניין, הבחור פה לא צירף קוד מנוע, לכן קשה יותר לעזור לו, אבל מהתמונות שהוא צילם, השערה נכונה לדעתי היא שמשאבת הגה כוח מפריעה לו. תוספת מידע/תמונות תבהיר את הסוגיה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ציירתי לך על הציור, את המיקום של הבורג 10 MM השני.

לדעתי יש מרחק בינו לבין ההגה כוח.

אך צלם את האזור שלו לייתר בטחון.

19022008%28005%29 טרמוסטת1.JPG

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שלום , חזרתי .

תודה על העזרה חברים .

אתמול לקחתי על עצמי יוזמה פירקתי את משאבת ההגה כח , בדרך גם פירקתי את התושבת של המשאבה שהיא זאת שהפריעה לפירוק הפלאנג' של הטרמוסטט .

להפתעתי הרבה גיליתי שאין בכלל טרמוסטט קיים במערכת , הוספתי את הטרמוסטט ,התאים בול , זה אכן טרמוסטט כפול .

שמתי קצת סיליקון מסביב לגומיה החדשה וסגרתי ,

כעת שעון החום מראה טמפרטורת עבודה 80~ לאחר 5 דקות , בצינור התחתון אכן וידאתי שב5 דקות הראשונות המיים היו קרים . ולאחר כמה דקות המים החלו להתחמם \ בעוד שבצינורות העליונים המים היו חמים לאחר 2 דקות , וגם החימום ברכב עבד לי אם כי לא הכי חם שייש , אבל זו כבר בעייה אחרת ,

בנוסף אני עדיין חושב שייש לי בעייה עם הצ'וק אוטומטי . וזאת אפתור כבר במכון קרבורטורים.

מצורפות כמה תמונות .

20022008.jpg

20022008(001).jpg

20022008(004).jpg

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

עושה רושם שהאוטו הוזנח.

לגבי הקרבורטור- אם אתה מתכוון להחזיק את המכונית שנה שנתיים אני ממליץ לך לא להתעסק עם הקרבורטור הזה, כי זה בור ללא תחתית, ולקנות קרבורטור של וובר. קרבורטור פשוט עם צ'וק ידני ובלי כל מיני משאבות ואקום וחלקים חשמליים, שגם מוסיף סוס או שניים.

www.fastroadcars.co.uk

• תוכן חדש...