Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה על סיאט אביזה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה עומד לרכוש סיאט אביזה 2008 דגם ספורט (1.6 ידני). הדגם הזה עולה 110,000 ש"ח ומגיע עם כל התוספות כולל גג נפתח.

מה דעתכם על הרכב הזה? האם הוא עדיף על ה- B3 החדשה? וברור לי שה- B3 רכב משפחתי.

הצרכים שלהם רכב קטן וחסכוני לעיר, ולא רכב מיני.

פורסם

עדיף לו לרדת שנה שנתיים כי הירידת ערך של האיביזות רצינית בשלוש שנים הראשונות (לוי יצחק לא אוהב אותן)

תסתכל במחירון על הבדלי המחירים בין השנים אתה תבין את הכוונה שלי

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

העניין הזה של ירידת הערך? למה תמיד נותנים לדבר הזה חשיבות מכרעת לרכישת רכב?

מדהים איך לפני שקונים את הרכב מיד חושבים איך למכור אותו.

ראית רכב חדש שאתה רוצה ויכול כספית לקנות? תקנה, כל רכב מאבד מערכו אבל אין כמו רכב חדש.

פורסם

מסכים עם דניסאן.

ולפותח הת'רד, ברשותי איביזה "ספורט" בת שלושה חודשים - במידה ויש שאלות, אל תהסס לשאול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עדיף לו לרדת שנה שנתיים כי הירידת ערך של האיביזות רצינית בשלוש שנים הראשונות (לוי יצחק לא אוהב אותן)

תסתכל במחירון על הבדלי המחירים בין השנים אתה תבין את הכוונה שלי

לוי יצחק לא אוהב אף אחד חוץ מעצמו (ומהרכב שבו הוא נוהג)

ראית כמה מרצדס מאבדת כל שנה לדוגמא?

פורסם

יצא לי אישית לנהוג ברכב הזה , דגם 2007 אך ההבדל לא רציני , מאוד התלהבתי מהרכב ... ירידת הערך באמת רצינית , אבל לדעתי הרכב שווה את זה!!

פורסם
לוי יצחק לא אוהב אף אחד חוץ מעצמו (ומהרכב שבו הוא נוהג)

ראית כמה מרצדס מאבדת כל שנה לדוגמא?

יצחק לוי (בפעם האחרונה שראיתי) נהג בA6. ראית איך הוא כיסח אותה במחירון?

מסקנה - הוא לא אוהב אף רכב. גם לא את שלו ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
האיביזה שנת 2008 לדעתי מיושנת וכבר לא מספקת את הסחורה.

מתיישנת - אכן.

לא מספקת את הסחורה - לא נכון.

היא נראית מעולה, איכותית, זריזה ומאובזרת היטב - נותנת תמורה מעולה למחירה (107K).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נכון, אך למרות שהוא עולה רק"107K" שבסכום הזה אפשר לקנות היום הרבה כלי רכב כל קבוצה 2, אז אין סיבה לקנות את האיביזה, לדוגמה פוקוס 111K, מאזדה 3, B3,207 .

ניראת מעולה- זה עניין של טעם, בשנת 93 שהושק הדגם הראשון היה נראה מעולה לתקופתו מאז לדעתי רק הרסו ונפחו את הרכב בצורה מוגזמת, אישית גם היה צפוף לי המרחב לרגלים בכסא הנהג.

פורסם

אתה שוכח שכל האופציות שציינת, מלבד ה-B3, הן אוטומאטיות, והשואל כאן מתעניין בידנית.

מעבר לזה, ה-B3 חלשה יותר מהאיביזה, וכלל לא בטוח שהיא עדיפה אם הוא לא צריך את הגודל שלה. נראה לי גם שהאיביזה מאובזרת יותר מאשר ה-B3 הבסיסית.

פורסם

יסלח לי RS, אבל אני חושב שהיא פשוט מכוערת מבפנים ולא נוחה. גם לא מרווחת בכלל.

אם חסכוני - מדוע 1.6? במחיר זול משמעותית יש את ה- POLO 1.4 ידנית, למשל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יסלח לי RS, אבל אני חושב שהיא פשוט מכוערת מבפנים ולא נוחה. גם לא מרווחת בכלל.

אם חסכוני - מדוע 1.6? במחיר זול משמעותית יש את ה- POLO 1.4 ידנית, למשל.

מסכים - היא לא הכי יפה מבפנים ולא הכי נוחה (תודות לחתך 45).

מבחינת מרחב פנים היא לא נופלת מהפביה הקודמת, אך פחות מרווחת מהפביה החדשה.

ולגל, האיביזה מאובזרת יותר B3 ומה-207 הבסיסית.

לפוקוס וה-3 המאובזרות יש יתרון של 2 כ"א ומערכת שמע מקורית על האיביזה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האיביזה מכונית די מיושנת שנמצאת בסוף ימיה, גם שהיא הוצגה היא לא נחשבה לאחת מהמובילות בקטגוריה. לדעתי האישית היא נאה מאוד ובצצע המתאים היא גם נראית מאוד קרבית. אבל חוץ מזה, רוב המתחרות פשוט עברו אותה.

בהשוואה למול הB3, הסובארו יותר בטוחה (גם בציוני הבטיחות וגם בכמות כריות האויר) מרווחת הרבה יותר מאחור, שקטה הרבה יותר ולזכותה רמת נוחות ברמה גבוהה מאוד (גם באופן מוחלט בוודאי שלמול הסיאט) ובסך הכול היא מהווה תמורה הרבה יותר טובה למרות פער המחירים.

לא הבנתי למה הסיאט יותר מאובזרת מהסובארו? למיטב ידיעתי רמת האיבזור די זהה בשתיהן.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
לא הבנתי למה הסיאט יותר מאובזרת מהסובארו? למיטב ידיעתי רמת האיבזור די זהה בשתיהן.

לא ידעתי שב-B3 יש סאן רוף מקורי, חישוקי 16' על צמיגי 205/45, מושבים ספורטיביים ותומכים יותר (הגיעו מ-FR).

אני בספק אם הסובארו בטוחה יותר - לאיביזה יש 4 כוכבי בטיחות עם ציון טוב.

האיביזה איכותית משמעותית, אך צפופה יותר (הן בכלל מקטגוריות שונות - כך שלא ניתן להשוות ביניהן).

האיביזה כבר לא צעירה (אין ספק בזה), אבל היא עדיין נותנת תמורה מצויינת למחיר (איבזור רב ועיצוב צעיר ועצבני).

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...