Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר רכב חדש עלה לאוויר -iturbo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר במתחזה. באגף ה"ספורטיביות" רק כחמישית מן מהכתבות מהללות את הפיאט קופה האדירה. אילן במיטבו היה שומר על יחס יותר הגיוני של לפחות 60%...

פורסם

האתר נראה נחמד.

בהצלחה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני היחיד שמנסה להבין איך במבחן בין BMW Z4M ומיצובישי EVO9 המנצחת היא פיאט טורבו?

http://www.iturbo.co.il/Articles.asp?param=show&Cid=99&ArtId=97

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

alosh, ובכל זאת. השוואה של רכב משנת 98, שגם אז לא היה שיא הטכנולוגיה, מול 2 רכבים מה3 שנים האחרונות שנחשבים כל אחד מהם לשיא הטכנולוגיה של היצרן שלו.

אתה באמת חושב שזה הגיוני להשוות אותם בכלל? קל וחומר להכריז על הפיאט כמנצחת?

זה כמו להשוואות בין פורדו מונדיאו, פולקסווגן פאסאט ופיאט פנדה - ולהכריז על הפנדה במנצחת.

מה השלב הבא? השוואה של יונדאי קופה שנת 98 מול פורשה 911 טורבו "בציר" 2008 ואודי R8 "בציר" 2009 ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואני חשבתי שאני לא נורמאלי .

כנראה שבוחנים בדקו דברים אחרים ברכב ולא ביצועים באמת .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

למה נוצר כדור הארץ? כדי לענות מה השאלה שהתשובה עליה היא 42. הבעיה כאן, היא שאתם מתפלאים על התשובה בלי לדעת את השאלה. כמיטב המסורת, אני מניח שהשאלה של הבוחנים היתה, איזה מבין הרכבים הבאים הוא פיאט קופה. ואז אתם מתפלאים שבחרו בפיאט קופה. פפפףף חובבנים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

עד שהוא לא לומד לכתוב בלי שגיאות כתיב אני לא נכנסת לאתר שלו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

עד שהאתר לא יעבוד ב FF אני לא אוכל להיכנס לשם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...