Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעגל אלקטרוני לא תקין - מדוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה, זאת בדיוק הבעיה שלי - אני ביקשתי עזרה בדבר מסוים, מה זה משנה לאיזה חלק של העולם הוא נכנס?

אני לא מרגיש כאילו הצגת הבעיה שלי מבזבזת את זמנכם ואם אתם מרגישים כך אז אנא ותרו על כתיבת תשובה או על כל מחשבה בנושא. לא מעניין לי את התחת (וסליחה על השפה) הקונספירציה של חברות הדלק, אני עובד על משהו פרטי כרגע ומבקש עזרה בחלק מסוים מאוד, יכולים לעזור - יופי, לא יכולים גם יופי.

אה, וזה גם לא סוד ואני לא מעונין להפוך את המטרה שלי לדיון ציבורי אלא רק את המעגל.

תודה.

בריאות לכולם!

פורסם

דרך אגב, היום בניתי מעגל חדש לגמרי, פשוט הרבה יותר והוא אכן נתן לי את התוצאות הרצויות, רק צריך מעט שיפורים באפשרויות הכיול של התדר.

בריאות לכולם!

פורסם

אתה פשוט לא מבין את מה שהחברים כאן אמרו. זכותך לבנות איזה מעגל שאתה רוצה לאיזה שימוש שאתה רוצה אבל אם לא תגיד לפחות מה הקלטים שלו ומה הפלטים הרצויים אף אחד לא יבוא לנחש את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה פשוט לא מבין את מה שהחברים כאן אמרו. זכותך לבנות איזה מעגל שאתה רוצה לאיזה שימוש שאתה רוצה אבל אם לא תגיד לפחות מה הקלטים שלו ומה הפלטים הרצויים אף אחד לא יבוא לנחש את זה.

צודק, קלט 12V, פלט בדמות גל ריבועי בתדר כ 20KHZ, אפשרויות כיוונון לתדר בין 10-200 קילוהרץ, אפשרויות כיוונון duty cycle בין 10% ל 90%.

בכל מקרה היום הסתדרתי עם המעגל החדש, תודה רבה לכם.

בריאות לכולם!

פורסם
דרך אגב, היום בניתי מעגל חדש לגמרי, פשוט הרבה יותר והוא אכן נתן לי את התוצאות הרצויות, רק צריך מעט שיפורים באפשרויות הכיול של התדר.

תעלה את המעגל אולי אפשר לעזור לך בזה

פורסם
צודק, קלט 12V, פלט בדמות גל ריבועי בתדר כ 20KHZ, אפשרויות כיוונון לתדר בין 10-200 קילוהרץ, אפשרויות כיוונון duty cycle בין 10% ל 90%.

בכל מקרה היום הסתדרתי עם המעגל החדש, תודה רבה לכם.

נהוג לומר 12V מתח הזנה. המונח קלט מתייחס לאותו מידע בכניסה.

בכל אופן כל הסאגה הזו הייתה בגלל מתנד משתנה עם D.C משתנה? אני לא מתפלא שמעגל שונה עבד בקלות.

פורסם
בכל אופן כל הסאגה הזו הייתה בגלל מתנד משתנה עם D.C משתנה? אני לא מתפלא שמעגל שונה עבד בקלות.

לא סתם מתנד. מתנד כזה שעושה אלקטרוליזה למים ומיצר מימן המספיק להפעיל באמצעותו מנוע, המסוגל לספק את הזרם

הנדרש להפעלת המתנד, ועוד נשאר עודף!

שי אגסי - מאחוריך!!!

:turn-l:
פורסם
לא סתם מתנד. מתנד כזה שעושה אלקטרוליזה למים ומיצר מימן המספיק להפעיל באמצעותו מנוע, המסוגל לספק את הזרם

הנדרש להפעלת המתנד, ועוד נשאר עודף!

שי אגסי - מאחוריך!!!

תגיד יא נקניק, אתה מנסה פשוט לצבור הודעות בפורום או שיש לך משהו לתרום?

חוץ מללגלג לא עשית כלום אז אולי פשוט תעלם לך?

ודרך אגב, אם בשי אגסי עסקינן - אז הוא פנטזיונר לא קטן, וכל הכבוד שהצליח לרתום אנשים עם כסף לפיתוח הרעיון שלו, העובדה היא שזה לא יעבוד במסגרת הזמן שהוא מדבר עליה ויש עוד דרך ארוכה בין ההצהרות שלו לבין המצב בפועל. אני מקווה שלא ישתמע מכך שאני מזלזל בפועלו של האיש (כמו אחרים כאן..), דווקא יש לי הערכה רבה לעובדה שהוא מעיז לנסות לשנות ולא כמו אחרים שמקבלים את המצב ושותקים. או מלגלגים.

בריאות לכולם!

פורסם

גם "ממציא" המכונה שלך הצליח לגייס משקיעים.

בית המשפט הכריע שמדובר בהונאה וחייב אותו להחזיר את הכסף.

הדבר היחידי שליגלגתי עליך היה בשמירת ה"סודיות" על מהות המעגל, ואני חושב שזה היה במקום.

אני מעריך את הסקרנות שלך והרצון לחקור ולנסות. דוקא ניסיתי לעזור לך והייתי עוזר יותר אם היית מציג

את כל המידע ולא שואל "אני לא אגלה לכם מה המעגל אמור לעשות אבל תעזרו לי להבין למה הוא לא עובד".

נראה לי שגם להגיד לך שזה בלוף, היא עזרה.

אני ממש לא מתאמץ לצבור הודעות. לראייה כמות ההודעות שלי... ושלך.

אני אעלם לי. אולי כן... ואולי לא.... נראה.... (משיכת כתף)

פורסם
...והייתי עוזר יותר אם היית מציג

את כל המידע ולא שואל "אני לא אגלה לכם מה המעגל אמור לעשות אבל תעזרו לי להבין למה הוא לא עובד".

נראה לי שגם להגיד לך שזה בלוף, היא עזרה.

איפה אתה רואה שלא רציתי לגלות בשביל מה מיועד המעגל? אולי תפנה אותי בבקשה למקום המדויק?

אני לא חושב שה'מכונה' הכללית שבתוכה יושב המעגל רלוונטית לשאלה שלי, שהתמקדה בבעיה במעגל שבניתי וזה הכל.

אני מחלק את הניסוי שלי לכמה רמות ואחת מהן היא המעגל האלקטרוני.

בריאות לכולם!

פורסם
איפה אתה רואה שלא רציתי לגלות בשביל מה מיועד המעגל? אולי תפנה אותי בבקשה למקום המדויק?

אני אעלה את המעגל לפה מחר בבוקר ואת המטרה שלו תקבלו בפרטי.

נו באמת...איך אתה רוצה לקבל עזרה מבלי שנדע מה המעגל בדיוק מבצע והמתחים בנקודות מסויימות במעגל. (אני מבין מהסכימה שהמעגל מיועד לשיפורים ברכב).

עם זאת אתה חייב להבין שבשביל לעזור לך יש שתי אפשרויות:

1. שתיתן את כל ההסברים המלאים לייעוד המעגל, בצירוף ההסברים המקוריים שהוא הגיע איתו ורצוי גם הקישור.

5 תוים

• תוכן חדש...