Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שהיו לי יותר מפגשים עם שוטרים ממה שאתה יכול לתאר לעצמך :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
? ניסת את זה ? או שאתה סתם רושם מתוך סתיגמה.

יעקב

יש לו מספיק ניסיון עם שוטרים כדי לומר את זה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חביבי זה הכל עניין של תיזמון. אם היום (נגיד שהיום יום שישי בערב) החליטו להיאבק בתופעת האלימות באיזורי בילוי, סביר להניח שהם קיבלו הוראה להחרים כלי נשק מסוג אלות, דוקרנים, אגרופנים ובקיצור כלי נשק שהינו פק"ל חובה אצל כל ערס וגור ערסים לא יעזור לך מה תגיד ואיך. אתה חייב להבין שלמשטרה לא אכפת שהם החרימו 15,10, 137 וכו' אלות שנועדו להגנה עצמית כל עוד הם החרימו אלה אחת ויחידה שנועדה להמחיש לאיזה מסכן מי כאן הגבר. אני בעד. לעומת זאת גז מדמיע כמו אצל אדון j הינו אמצעי הרבה יותר מקובל להגנה עצמית ושום ערס שמכבד את עצמו לא יצית לאלימות בעודו מנופף במיכל גז:loco: .

פורסם

משום מה אני יודע שקונדס מדבר על סיטואציות שבהן , למרות דיבור מנומס ואדיב המשטרה התנהגה בצורה עוינת ביותר רק בגלל חזותם של העומדים מולה (ולא מדובר פה על בני מיעוטים או משהו דומה).

דברים שגם אני ראיתי יופי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ערס שמכבד את עצמו ? מצחיק מאוד :lol: , ערסים לא הולכים מכות עם הידיים אלה עם כל מה שיש ליד . (רוסים הם אלה שהולכים מכות עם הידיים8)) .

קונדסנון אם אתה אומר כך , אני מבין למה אתה קורא לעצמך קונדסון .

מועדף1 ,עניין של מזל , אין לי מה עוד להוסיף .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מבין למה אתה קורא לעצמך קונדסון .

אל תתיימר להבין דברים ברומו של עולם. :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ברומו של פורום

בכל מקרה, אותי עצרו בחיים 3 פעמים בזמן נסיעה. לידע כללי, יש לי פיג'ו 106 שחורה, ולא אין לי שום קשר לצורת גוף דיבור או התנהגות של ערס.

פעם אחת השוטר היה נחמד ועצר אותי כמו בנאדם, בפעמים האחרות זה היה כמעט ניגוח כמו בסרטים כי השוטר לא דאג להפעיל שום צליל שמורה לי לעצור בצד, ובפעם אחרת היה להם טעות בזיהוי (כמה קשה להבדיל בין 106 דור ראשון לשני אלוהים יודע והיה להם גם לוחית רישוי) ועצרו אותי בצורה פשוט מטורפת ולא נתנו לי בכלל לדבר וטענו לכל אורך הדרך שאני שקרן וניסו להוציא ממני הודאה במעשה שלא ביצעתי (ניסיון דריסת שוטר), ועוד בסוף אמרו לי תגיד תודה שלא שלפנו עליך נשק.

לי אין יותר אמון במשטרה במיוחד שבפעמיים האחרונות שעצרו אותי בצורה פסיכוטית, לא היתי אשם בשום דבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ואם כשהם עוצרים על ההתחלה אני אומר להם, אני עובד בחברת אבטחה, הנה תעודה, אני בלי נשק עלי אך לקחתי את האלה המתקפלת היום הנה היא פה.

מה במקרה כזה?

פורסם

נשמע כאילו השוטרים מנסים לתפוס בכח .

אני מופתע לשמוע דברים כאלה , במיוחד שכל שוטר שעצר אותי בא אלי בחיוך ודיבר יפה מאוד .

אני מקווה כבר להיפגש עם אחד עצבני , סקרנות .

נכנס לי פחד :x

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב

מהנסיון שלי הכחולים לא טליתות ולא פעם ולא פעמיים הם סתם מנסים להרים את מצב הרוח שלהם ע"ח נהגים תמימים יותר או תמימים פחות.

אולי אתה לא נתקלתה בדברים הנ"ל אבל הרבה מאיתנו כן.

אותי עיכבו שעתיים סתם כי עצרתי לסייע לנהג שהתהפך לתעלה- הטענה שלהם היתה שיש לי שעון טורבו אז בטח עשיתי תחרות, לשאלתי מדוע הם לא בודקים אם הרכב חם הם טענו כי במכוניוןת ספורט המנוע מתקרר מהר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מבין שגם הם גאונים במכוניות ספורט? פשש איזה רמה של שוטרים .

יעקב

פורסם

לפותח השירשור ,אתה יכול להוכיח שחברת ההבטחה משתמשת באלות?

אני מכיר מקום שזה קיים בו ,אבל בו נגיד שזה לא אבי את בניו שמירה נקיון תחזוקה וכל השאר.

בכל מקרה אם אתה באמת רוצה להגן על עצמך ,גז מדמיע הוא היעיל ביותר, משתק את התוקף מיידית ,בדרך כלל ללא פגיעות שאפשר לתבוע עליהם .

אם אתה רוצה להגן על כבודך מול החבר'ה ,תחפש פתרון אחר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לגבי האלה: אל תתגרה בהם יותר מידי "שייך לחברת האבטחה", כי הם יודעים שזה חפצים מסומנים ברוב המקרים בגלל כל מיני סיבות.

לגבי גז מדמיע: מי שחושב להשתמש בזה, שיזהר לא להתיז קרוב מידי לעיניים, עלול לעוור ואז יהיה על מה לתבוע אתכם, חבל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור.ס.

גז מדמיע מתיזים לתוך העניים והוא לא גורם לעיוורון . מה שכן הוא גורם למאין עיוורון זמני , גורם לבעיות קשות מאוד בראיה בזמן ההתזה .

יעקב

פורסם

יש לי חבר (...) שהשתמש פעם באלה מתקפלת בדיוק כמו זו שאתה מתאר כאן.

תאמין לי, ותקשיב טוב טוב - זה ממש לא שווה את הנזק הגדול שייגרם לך או שיכול להיגרם לך כתוצאה מהשימוש באמצעי הטיפשי הזה. ה"חבר" שלי הביא את האלה מהאוטו ועשה זאת במאת אך ורק למטרת אמצעי הגנה לעת הצורך ולא ליזום שימוש בה. בסופו של דבר "הוא" השתמש בה ופצע את הצד השני בראשו, אשר החל לדמם קלות.

למזלו ובעזרה רבה מהקב"ה, העניין לא התגלגל לידיה של המשטרה. ובימים שעברו עד שהוחלט מה ייעשה עם העניין הזה, ה"חבר" ישב גמור בביתו, במצב דיכאוני לגמרי. הסיבה היא פשוטה: ישנו סיכוי קלוש מאוד מאוד מאוד ששוטר ובטח ששופט יאמין לך שהגנת על עצמך בנסיבות העניין המתוארות (מי שמחזיק אלה ברכבו, נחשב לאדם לא נורמטיבי בעיניי השופט/שוטר שיחקור את העניין). אז נוצר מצב שגם אם באמת לא היית היוזם של כל המריבה - אתה תהיה האשם (ואיפשהו בצדק). ואני ממש לא מאחל לך תיק במשטרה על תקיפה באמצעות אלה - אבל ממש לא!! (אלא אם אתה רוצה לעבוד בקיוסק במשך כל חייך).

לעומת זאת, נקח את אותו מקרה שאדם מאיים עליך, אך במקום אלה, אתה מחזיק (כמו כוסית, לדבריך...) גז מדמיע, לוקח אותו איתך, ומתיז על הצד השני, וכך מנטרל אותו, דוחף לו כמה אגרופים לפנים ולרגליים. אתה מסכים איתי שעכשיו הסיכוי שיאמינו לך שניסית להגן על עצמך הוא גדול מאוד, קיים ואף אפשרי בהתאם לנסיבות. אם היית משתמש באלה במקום - אתה אוטומטית מקוטלג כבעייתי ואלים.

אז אני מקווה שתפנים טוב טוב את הדברים, תתבגר, ותצא מהסרט של אלה זה לגברים וגז מדמיע זה לכוסיות...

ותחשוב. תחשוב טוב על מה שקראת פה, שלא יווצר מצב שחלילה תגיד איזה אידיוט הייתי שלא הקשבתי.

ובכלל, תאמין לי שהסיכוי שמישהו יגרום לך לפציעה קשה וממשית, אם תבקש סליחה או תתרחק מהמקום (גם אם אתה אינו האשם) - הוא אפסי. לפעמים עדיף לצאת קצת פחות גבר, והרבה יותר חכם, ולחסוך הרבה הרבה כאב ראש (אם לא פיזי - אז נפשי).

SPL - 143.6DB

"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...