Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיים היבט שלא לקחת בחשבון, ומן הראוי להתייחס אליו.

במידה ותיקלע למצב לא נעים ותצטרך להשתמש באלה, תהיה לך בעיה להוכיח שלא הייתה

כוונה מראש מצדך לפגוע בצד השני. נכון שזה לא נשק, וזה מיועד להגנה עצמית, אבל בבית

משפט זה לא ישנה, במיוחד אם הערס שתקף אותך יצטייד בעו"ד טוב. הם עדיין יוכיחו שאתה

אדם עם נטיות אלימות שרק מסתובב ומחפש למי להביא מכות עם האלה הטלסקופית שלו.

מה שעובד הכי טוב במקרים כאלה זה פריטים ממשק הבית (כמו רגל הכסא שציינת), או מנעול

הגה, כפי שציינו באחת התגובות, או ידית ראצ'ט מסיבית, או מפתח ברגים לגלגלים, בקיצור הבנת...

הנקודה הכי חשובה זה שתמיד תוכל להגיד: "לקחתי מה שהיה בהישג יד", ולא "הכנתי מראש, כי

ידעתי שאני הולך להשתמש בזה".

אם כבר אתה נכנס לזה, דבר נוסף : גם עם מפתח גלגלים יוכלו לטעון לשימוש בכח לא סביר, זאת אומר שאם אדם אחר מוריד לך סטירה ואתה שולח אותו לבית חולים בלי הכרה, במדינת ישראל זה לא יוציא אותך נקי במסגרת "הגנה עצמית" ואתה עלול למצוא עצמך מואשם בתקיפה אפילו שלא אתה "התחלת" הנשק היחיד שיעיל ובאמת יוציא אותך בלי סעיפים מיותרים בבית המשפט זה גז מדמיע

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אבל לבנאדם אשר לא מעוניין בגז מדמיע, אלא באלה טלסקופית, האם יש כאן מישהו שיודא בוודאות את חוקיות האחזקה של האלה הזאת?

פורסם

לא יעצרו אותך על זה אבל בהחלט יחרימו לך אותה באופן שרירותי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תכה בה את הבילושניקים שיפסיקו לעצור אותך כל יום.:lol:

ובאמת הבעיה מוכרת פה בחיפה...אותי עצרו 3-4 פעמים בשבוע עם הe30 עד שכולם כבר הכירו אותי ועזבו אותי.

אגב אני החזקתי גל זיזים של רכב באוטו. שובר את העצמות כמו כלום....עכשיו הוחלף במנעול הגה.

respect.jpg

פורסם
לא יעצרו אותך על זה אבל בהחלט יחרימו לך אותה באופן שרירותי

מי נסיון אישי באמת מחרמים אותם בלי סיבה מוצדקת.

וכן בחיפה עוצרים תמיד מכוניות עם חלונות שחורים.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

אם הכרטיס הזה באמת היה עובד עליהם , הם לא היו מחפשים עליך אמלחי'ם בראש ובראשונה אם היית מציג אותו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מזמן היה כתבה ב MSN על בעל מאפיה שדקר שני אנשים שנתנו לו מכות, הוא יצא זכאי כי זאת היתה הגנה עצמית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא חושב שיש חוק ספיציפי לגבי אלות .

הכול תלוי בגחמותיו של הבילושניק , אם ירצה , יחרים , אם לא ירצה , לא יחרים .

למרות שהבילושניקים לא חכמים במיוחד , אני חושב שאם יראו אלה , בהונדה שחורה ורעה , הם יחרימו אותה .

כי אם תסתבך במכות , ויתברר כי בילושניקים ראו אצלך אלה ולא החרימו אותה , הם יהיו בבעיה .

ואולי למעשה כאן טמון הפתרון , החרמת אלה , בצורה חוזרת ונשנית , תגרום לך לא להסתובב עם אלה .

אולי אני ירושלמי נאיבי , אבל מעולם לא ראיתי אנשים שמוציאים גלי זיזים , אלות , מפתח בוקסות וכאלו , כשיש מכות .

כשיש מכות אז משתמשים בידיים .

כדי לנצח במכות מישהו שמחזיק גל זיזים , צריך שיהיה לך בבגאג' בלוק מנוע של V6 , כדי לזרוק עליו .

וכדי לנצח את מי שיש לו בלוק מנוע של V6 , צריך אגן שמן של מרכבה סימן 4 ...

לאן תגיעו ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
אם הכרטיס הזה באמת היה עובד עליהם , הם לא היו מחפשים עליך אמלחי'ם בראש ובראשונה אם היית מציג אותו.

אף פעם לא הצגתי אותו כי אף פעם לא עצרו אותי עם נשק ברכב.

פורסם

אני בחיים לא הצאתי את הגל זיזים באמת. ואני בכללי לא הגעתי למצב שרבתי מכות על הכביש. בפעמים היחידות שיצאתי מהרכב אנשים לא המשיכו והתנצלו יפה. אולי גובה של 192 ס"מ ומשקל 108 קילו ו8 שנים בחדש כושר מרתיעים אותם....לא יודע. בכל אופן זה שימש אותי יותר למקרים של אם מישהו יוציא עלי סכין או סתם נסיון לשוד של הרכב. דבר כזה עלול להרוג ואני מספיק חכם בישביל לא להוציא אותו סתם על כל מישהו שחותך אותי.

וכאחד שעבד מאבטח בכמה מועדוני לילה פה בצפון (אומן 17,ורטיגו ועוד), אלה או גג זיזים במקרה שלי זה משהו שטוב שיהיה לך במקרה שמישהו בא אליך עם סכין.

אז כמו שאמרתי..זה שם בעיקר בישביל השקט הנפשי.

פורסם

אני עבדתי בחברת שמירה בשמירה על התנחלות. בילושניקים עצרו אותי, נופפתי להם בכרטיס מאבטח שלי, והם עזבו אותי לנפשי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
בילושניקים עושים לי חיפושים ברכב ומשום מה זה קורה בכל יציאה לילית.

ואח"כ אתה אומר שאין סטיגמות להונדות... :wink:

לך תלמד אומנויות לחימה, זה גם ילמד אותך להשתמש בידיים וברגליים, וגם תרגיע קצת את הרצון שלך "לצאת ולהוכיח להם מי ה-גבר".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

VOLK אתה חי בסרט אני לא מבין את אלמנט הפוזה האידיוטי הזה , אם אתה מרגיש מאוים תקנה גז מדמיע הכי אפקטיבי בלי כאבי ראש .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...