Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנה הקשר לאלמנט פוזה?

אני צריך את האלה בדיוק לאותו שימוש שאני יצטרך את הגז המדמיע, אבל אני לא רוצה גז מדמיע ברכב.

אין לכך שום קשר לא לפוזה, ולא לסיוויק שחורה, אלא לדרישה לכלי הגנתי בסיסי, שלדעתי אפקטיבי יותר מגז מדמיע, ואישית מתאים לי יותר מגז מדמיע.

אתה לא תאמין מה אנשים מוציאים פה על אנשים בחיפה, וכשיש לך רגל של כסא או במקרים הגרועים שנופפתי עם כד של נרגילה אז תבין אותי.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אפשר להחזיק שוקר?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

למה אתה מדברים כ"כ הרבה ? ומנסים לשכנע אותו לא להשם משהו בסגנון ברכב ?

אני חושב (ובטוח) שאתם טועים , אבא שלי שוטר ושמעתי על המון אבל המון סיבות למכות.

קודם כל אצלנו בכל אחד מהרכבים (של אמא ושלי) יש כלי הגנה , הגנה. אני חושב שמכות כאלו ואחרות יכול לבוא לך בדיוק כמו תאונה , אתה אומר לי זה לא יקרה , אבל בסופו של דבר באים אליך כמה "ערסים" שאהבו את החברה שלך , או שחשבו שאמרת משהו לא במקום , או אהבו את המערכת ברכב , וישר בלי הרבה מילים מתחיל להתפתח בלאגן .

אל תעצמו עניים ותגידו לי זה לא יקרה או זה לא ככה , כי זה בדיוק ככה וכן לכולם זה יכול לקרוא.

תקנה איזה אקדח מדמיע פשוט , שדומה לאמיתי שם אותו עם הקופסא שלו מאחורה בבגאז , או בתא כפפות (אצלי זה בבגאז' ורק החברים הטובים וההורים יודעים איפה בדיוק , אצל אמא שלי זה בתא כפפות), ותשתדל לברוח כמה שיותר מהר מאיפה שאתה רואה בלאגן , או אנשים כאלה ואחרים .

Oops I'm digging :o

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם הייתי בילושניק והייתי עוצר הונדה סיוויק שחורה ומוצא אלה בתוך האוטו- ברור שהייתי מחרים (וגם מסמן את את מס' הרכב). עזוב אותך מהיבט החוקיות, אם לבילוש היה יסוד סביר להניח שאתה "מועד לפורענות", הוא יחרים את האלה. סטיגמות או לא סטיגמות- הונדה +סיוויק +צבע שחור+חלונות שחורים = יסוד סביר בהחלט.

זה מזכיר לי עבודה שהיתה לי בשנה א' בדיני עונשין (העובדות ממש דומות) ועסקה בהיבט החוקתי של עבירה:

מה אומר החוק? החוק כהרגלו מעורפל. הכל עניין של הוכחת כוונה תחילה בביהמ"ש (אם יש כזו). עכשיו בוא נדמיין את מצב שבו אתה נוסע בדאון טאון חיפה בשעה אחת בלילה, עצר אותך שוטר וערך חיפוש ברכב. השוטר החליט להחרים את האלה. מה תעשה? תתווכח איתו? אתה מוזמן לנסות, הוא מצדו עלול להיטפל אליך ותאמין לי שהוא ימצא אלף סיבות. מה אתה יכול לעשות? ללכת לתחנת המשטרה ולבקש את האלה בחזרה. יכול להיות שיחזירו לך ויכול להיות שלא. תוכל לפנות לביהמ"ש ולדרוש שם את האלה. יזמנו את השוטר להעיד, הוא יטען ליסוד סביר שהיה קיים באותו רגע (לביהמ"ש יש את המבחנים שלו- וודאות קרובה, וודאות ממשית וכו') ובעיקר עם כל האלימות הגואה באיזורי בילוי בשנים האחרונות, סביר להניח שהוא יקבל איזה צל"שון קטון על מניעת אלימות ואתה תחזור הביתה ללא אלה.

וכן, ברור לי שאף אחד לא יפנה לביהמ"ש בשביל לקבל אלה חזרה, זו היתה סתם הדמיה.

בקיצור, אם חשקה נפשך באלה- קנה אחת. אם יעצור אותך שוטר ויחרים אותה-זבש"ך.

נ.ב- ושאף אחד לא יחשוב לרגע ששוטר הינו ספר חוקים מהלך. חלק גדול מהם לא יודע איזה אביזר נחשב "כלי נשק" ע"פ החוק ולכן הם פועלים ע"פ תחושות. ופעמים טוב שכך.

פורסם

למעודף 1 .

אתה באמת חושב ששוטר יכול להחרים כל מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה ? גם אם זה אלה או במבה ?

ממש לא , כדי לך לעבור על כל החוקים שיש לנושא הזה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תאמין לי שאני יודע טוב מאוד. אבל מאוד. העניין הוא שאצל שוטרים, בעיקר שמדובר בבולשת- לעיתים רבות הם חורגים מהסמכויות שלהם ולפעמים השיקול דעת שלהם (כן, אותו שיקול/פעולה שנחשב כחריגה מסמכות) הוא זה שהציל חיים. אתה יכול לפנות למח"ש... בהצלחה. זוכרים את השוטר מדימונה שירה במחבל? יופי, כי הוא פעל בניגוד להנחיות. מה העונש שלו? ובכן-קידום (מוצדק). אותו הדבר בעניין החרמת האלה.

לירן. שלחבר שלו החרימו אלת בייסבול מתא המטען של האוטו:shock:, שלידה היו שני כדורי בייסבול וכפפה משומנת והכל בגלל שעצרו אותו ליד מועדון "החורבה" ז"ל בשעה 2 בלילה, חמש דקות אחרי שאיביזה טורבו "התלבשה" שם על אחת הקירות בניסיון לברוח מכמה בני דודים שרצו להחליף עם נוסעי הרכב כמה מילים...

ולא אדוני, לא ניתן להחרים במבה אלא אם כן ישנו יסוד סביר להניח שמשהו לא תקין בבמבה הזו. מה מסובך ביסוד סביר להניח?

פורסם

מוזר שעדיין לא נתקלתי עם שוטרים כאלה ... או בולשים כאלה .

יכול להיות שזה בגלל שאין לי הונדה שחורה ? למעשה היו לי מכוניות קצת יותר ערסיות (BMW X5 . מרצדס ML270 שחורות) רכבים שהיו מתאימים בול לפוזה "הערס" ואף פעם לא עשו לי בעיות עם האקדח גז .

יעקב

פורסם
למה אתה מדברים כ"כ הרבה ? ומנסים לשכנע אותו לא להשם משהו בסגנון ברכב ?

אני חושב (ובטוח) שאתם טועים , אבא שלי שוטר ושמעתי על המון אבל המון סיבות למכות.

קודם כל אצלנו בכל אחד מהרכבים (של אמא ושלי) יש כלי הגנה , הגנה. אני חושב שמכות כאלו ואחרות יכול לבוא לך בדיוק כמו תאונה , אתה אומר לי זה לא יקרה , אבל בסופו של דבר באים אליך כמה "ערסים" שאהבו את החברה שלך , או שחשבו שאמרת משהו לא במקום , או אהבו את המערכת ברכב , וישר בלי הרבה מילים מתחיל להתפתח בלאגן .

אל תעצמו עניים ותגידו לי זה לא יקרה או זה לא ככה , כי זה בדיוק ככה וכן לכולם זה יכול לקרוא.

תקנה איזה אקדח מדמיע פשוט , שדומה לאמיתי שם אותו עם הקופסא שלו מאחורה בבגאז , או בתא כפפות (אצלי זה בבגאז' ורק החברים הטובים וההורים יודעים איפה בדיוק , אצל אמא שלי זה בתא כפפות), ותשתדל לברוח כמה שיותר מהר מאיפה שאתה רואה בלאגן , או אנשים כאלה ואחרים .

Oops I'm digging :o

יעקב

אם אתה בטוח שהחברה שלך אוהבת אותך אז בעצם אין לך מה לדאוג!

ולכן גם לא תצא עם משהו למכות בשביל זה . יצא לי כמה פעמים שמשהו ניסה לצאת איתי מכות בכביש אבל אני פשוט התעלמתי ממנו והמשכתי לדרכי , אל תחפש מכות והם לא יחפשו אותך.

לי יש מנעול הגה ברכב וגם אני חושב על מצבים בהם משהו ינסה לגנוב לי את האוטו . אני פשוט ילך על השיטה של לשבור לו את שתי הידיים בשביל ללמד אותו לקח אבל לא מעבר לזה.

פורסם

אני אישית עם גז מדמיע ברכב- בדלת של הנהג.

כולי תקווה לא להשתמש בו לעולם, יש לזכור שהמשפט של "אל תשתין נגד הרוח" תופס גם לגביו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כן, ולמה ששוטר יטפל לאחד עם X5?

אם הית נוסע באיזו עגלה ממזמן הוא מטפלים בך כראוי.

אם תעשה סקר אתה תראה שאנשים עם מכוניות יקרות נעצרים פחות לביקורת מאשר אזרח עם רכב רגיל והמוני.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא חושב כמוך תומר ...

מועדף1 , אם מדברים נכון ויפה לשוטרים הם יכבדו אותך ולא יזלזלו ויעשו דברים של צריך.

יעקב

פורסם

אם מדברים נכון ויפה לשוטרים הם יכבדו אותך ולא יזלזלו ויעשו דברים של צריך.

בולשיט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טוב, לא קראתי את כל מה שכתבו, אבל אני אתן את ה-2 ש"ח שלי:

הכי פשוט זה להמנע מכל העימותים והצרות, כן, אפשר להמנע גם מערסים שמעירים הערות על כל דבר שלא יהיה, זה לא כ"כ קשה לסגור את החלון ולהתנייד מהמקום.

אבל, כשאני נוסע באוטו, תמיד יש איתי את הקסדה שלי + כפפות, בכפפות יש לי מגינים מקרבון בדיוק על האצבעות, זה שווה ערך לאגרופן על כל דבר, ושום שוטר ושום בלש לא יכול לעשות לי כלום, כי זה כפפות של האופנוע, אני עובד כשליח, ולפעמים נוסע עם הרכב למקום העבודה.

בכל מקרה אני מאוד משתדל להמנע מאלימות, זה מיותר לדעתי לאבד את החיים בשטות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
בולשיט.

? ניסת את זה ? או שאתה סתם רושם מתוך סתיגמה.

יעקב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...