Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם עשיתי תאונה עם האוטו סקסטו דיזל לפני שבוע בערך יצאו הכריות אויר ואין לי ביטוח ואני אשם בתאונה

במוסך אמרו טוטלוס והנזק 6000 ש"ח ואם אני רוצה למכור להם את האוטו ב 2000

אח"כ הגיע אלי איזה עובד במוסך ואמר" עם כל מה שזה נראה לא אכלת פגיעה בשילדה"

אז לא יודע לא מאמין להם....

כרגע הרכב אצלי בחניה אבל לא מניע יש חשמל ברכב מגבים מנורות וכו

השאלה היא אולי לא מניע כי יצאו הכריות ואז זה מנתק אוטומטית איזה משהו במנוע אם כן איך אני מנטרל את זה בבקשה

או שאין קשר לכריות ויש קשר וצמת חוטים וחלקה קרעה?

ואם יש למשהו מושג כמה עולה מכסה למנוע וכנף שמאלית לרכב מסוג סקסו שנת 98

נראה לי שאלו החלקים הרציניים שהלכו כולל בית מנורה

רק לציין שיש לי ניסין בפירוק והרכבה מכונאי מטוסים בצבא והחלפתי קלאץ לבד לפני כמה חודשים הודות לעזרה והדרכה כאן בפורום

תודה רבה אופיר

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

תמונה 003.jpg

תמונה 005.jpg

תמונה 006.jpg

פורסם

אם אני מבין נכון אז שווי הרכב לפני התאונה היה 10-13K.

לדעתי, באם אהבת את הרכב, קנה אחד חדש והשאר את זה לחלפים. יכולה להתברר כאופציה החסכונית ביותר.

פורסם

כמה שווה רכב כזה כיום?

בהתאם למצבו, אם זה סביב ה 8-10 שווה למכור, יש לך שם קצה שילדה, פח חזית ונזק הרבה יותר גדול שלא תדע איך לצאת ממנו, אין טעם לתקן, קח את ה 2000 שקל וזהו.

להשקיע עכשיו 6K בפחחות ועוד כמה אלפים בכריות אוויר ובנזקי חשמל וקירור ועוד כמה דבים שהולכים בתאונה ולא שמים לב בהתחלה, אתה תצא אם נזק יותר גדול סביב ה 8K כי גם את תשקיע את זה ותמכור אחר כך במחיר של השקעה ומה שהציע המוסך, נניח 10K לא עשית כלום.

תחסוך כאב ראש מיותר וריצות בין מוסכים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שמתי לב שאין מצבר וגם שהגאנט התעקם (אפשר לסדר אותו)

לפי דעתי פרוייקט שיפוץ נחמד (גם זול) לך לפירוקיות ותחפש את החלקים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תתקשר למוסך אלפא בכפר סבא יש להם אחת כזאת מושבתת עם תאונה מאוחר .

ימכרו לך חלקים .

052486884

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אני שם לך 50 ש"ח יותר מכל הצעה של צביקה פיק:)

סתם,

לדעתי אם אין יותר מידי כיפופים והרכב יניע לך, אז אולי כדאי לך לתקן אותו, כמובן שלא יהיו לך כריות אוויר.

תעשה רשימה של כל מה שאתה צריך לקנות, ותיגש לפירוקיה לשאול כמה הכל יעלה, אולי אפילו כדאי לך לראות איך מפרקים את זה מהרכב כדי שתלמד מה לעשות.

מצד שני אולי כדאי לך להתקדם לרכב קצת יותר חדיש שיעשה פחות בעיות, במקום להשקיע על זה.

אני מניח שזה עשה יותר מ 200 אלף ק"מ.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני לא יודע לומר אם שווה לך לתקן כי לא כל רכב חוזר לתפקד כפי שהיה קודם התאונה, ולכן ההמלצה שלי באם החלטת לתקן ולשאת בתוצאות, עדיף מוסך אחד שיעבוד על כל האוטו פחחות+מכונאות+חשמל ועדיף מוסך טוב ואמין עם ציוד חדיש וידיים מיומנות, כדי שלא תכנס לאחר מכן להוצאות על תיקונים חוזרים.

פורסם

שלום לכולם חיברתי את החוטים הקרועים

אבל המנורה של המפתח המהבהב לא מפסיקה וגם יש חשמל באוטו אבל המצתי חימום לא מתחממים כלל

ניפתחו הכריות אויר יש למשהו מושג אולי זה איזה מנגנון הגנה מסיים שמנטרל את המצתים ואת הזרמת הדלק?

תודה רבה ושבת שלום לכולם

אופיר

פורסם

איך שזה נראה - יש לך נזק של :

פח חזית , פנס , מאותת , טמבון , גריל , מכסה מנוע , כנף , בעיות חשמל למינהן , צבע ופחחות לחלקים החדשים , עבודה

כריות אויר , גאנט , איזון פרונט שבטח תזדקק לו , ירידת ערך רצינית במכירה על כריות אויר וקצה שלדה - ובעיות נוספות לא צפויות שיש לאחר תאונה ..

תעשה חישוב אם כל ההשקעה והזמן על התיקון כדאים לך - או שעדיף להתקדם הלאה ..

• תוכן חדש...