Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשלג! (י-ם)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

כידוע בירתינו מושלגת בימים אילו והיום אירגנתי את אחי וחברינו לנסיעה למרכז העיר לאכול המבורגר (בשבילי העיקר היה הדרך לשם :lol:). תמיד רציתי לבדוק את מערכת הESP, הTCS והABS אבל עדיין לא אזרתי מספיק אומץ בשביל לנסות אותם על יבש (את הABS ראיתי פעם בעצירה פתאומית..) בכל מקרה, בנסיעה חזרה עצרתי במגרש חניה ריק והחלטתי להנות קצת... זריקות זנב, 180ים, תת היגוי ועוד כל מני דברים שאני לא יודע מה שמם. בדקתי את ההבדל בין נסיעה עם ESP לנסיעה בלי. התנסיתי בנהיגה קצת יותר אתגרית בסביבה בטוחה ונוחה (ויפה לעין) בלי לעלות על 40קמ"ש ונהנתי כמו שלא זכור לי.

ייתכן ואני סתם מתלהב מדברים שרבים מכם עשו מזמן אבל זאת היתה החוויה הראשונה שלי וחשבתי לשתף אותכם בה :)

עוד מישהו נהנה קצת בשלג? (מצטער אלו שאין להם :-o)

פורסם

הייתי היום בירושלים, ונהגתי כמו צב כי זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שנהגתי בשלג.

מאוד מסוכן לפי דעתי לנהוג בשלג כמו שאתה נהגת.

גם בגשם שבא לי קצת להשתולל וסתם להתחיל נסיעה ברחוב שלי בפול גז וכל האוטו "מתפרפר" די מפחיד אותי לכמה רגעים.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מה שהיה אתמול לא נחשב כ"כ לשלג...

אפילו יצאתי לסיבוב עם הקטנוע בשכונה לבדוק אם יש משהו

והיה שלג רק בצדדים של צירי תנועה ראשיים...

אני מוסיף תמונה מאתמול ותמונה מהיום שתבינו מה הולך פה.

והשלג עדיין ממשיך לרדת נכון לעכשיו!

PC190095111.jpg

PC200097111.jpg

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

בצירי תנועה ראשיים השלג לא מספיק להצטבר. לי יצא לנסוע שלשום בלילה מירושלים לאזור ראש העין דרך הכביש של ביר זית, חלמיש, בית אריה. הייתי כמעט היחיד שנסע שם והכל היה לבן. אחלה חוויה!

פורסם

גם אצלנו בערד ירד שלג,אני משש בבוקר נסעתי למנחת הנטוש שלנו להנות קצת =)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

זה לא כזה מפחיד או קשה אני יצאתי לנסיעה ברכב שאין לו שום מערכת עזר וזה לא קשה פשוט צריך לעשות את הדברים יותר בעדינות. לתת גז בעדינות ולבלום בעדינות.

והפחד הגדול דווקא בא מהנהגים האחרים שכן עלולים לעשות שטויות.

ברוב העולם עד לפני כמה שנים כולם נסעו ללא מערכות עזר והסתדרו מצויין בשלגים פי כמה יותר כבדים מאלו שיש לנו.

מה שכן היה שלג מצויין הבוקר בירושלים .

פורסם

מה עם בובת שלג

לא יורד כל יום שלג

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מדהים! ממש התלהבתי לראות את התמונות של הרכבים מכוסים בשלג, נראה ממש חו"ל... תמונות נדירות בהחלט!

Twincharger Stratified Injection

פורסם
תמונות מערד..

כמה כיף שיש מנחת ליד הבית בשביל לבוא ולהנות מנהיגה, גם בשלג.

תמונות לבנות יפות :)

האם הכביש בערד כוסה בשכבת קרח והיה סיכון בנהיגה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מדהים! ממש התלהבתי לראות את התמונות של הרכבים מכוסים בשלג, נראה ממש חו"ל... תמונות נדירות בהחלט!

עוד קצת תמונות בשבילך :wink:

נהגת שודים - הכביש היה מכוסה בשלג/בוץ, מאוד מחליק, האוטו מפרפר כל ליטוף של הגז וה-TCS משתגע.

DSCN2068.jpg

DSCN2067.jpg

DSCN2071.jpg

פורסם

אתם עושים לי חשק לקפוץ על איזה בובת שלג :)

עשיתי את זה כשהייתי ב2005 במג'דל שמס עם חבר טוב, אחרי שבנינו בובת שלג כמו 2 ילדים בני 9 וקפאו לנו האצבעות בידיים כבר, אז פשוט קפצנו עליה ופיצצנו אותה :)

שלג זה דבר יפה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...