Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

החלטתי לרוץ על פולקסווגן גולף (או פולו - עדיין לא סגור סופי)

קונה את הגרסא האוטומטית ממישהו שמחזיק יד 2 שנת 2000 עם 85 אלף קילומטראז'

הולך לבקש ממנו מחיר של כ44000 (2000 פחות מהמחירון)

איך אמור ללכת תהליך הקנייה, אני רואה את האוטו - הוא אמור להראות לי טוב, (אני לא מבין כלום ברכבים)

אם הוא נראה טוב אני קונה, אם לא אני לוקח אותו לבדיקת רכב?

מי משלם על הבדיקה, איפה בודקים? על איזה דברים להסתכל לפני הבדיקה - מתי לא צריך אותה?

איך מתבצעת הרכישה בפועל? זה פעם ראשונה שלי... תודה

פורסם

אז יכול להיות שאני משלם על הבדיקה, מגלה שהאוטו פקקטה ואז לא קונה אותו ?

נשמע דיי כואב להוציא כסף על מכוניות של אחרים ולגלות שהם לא שווים כלום

חיפשתי "בדיקת רכב" ולא מצאתי יותר מידי מידע בנושא, איפה אני לוקח את הרכב לבדיקה?

עריכה:

הנושאים הראשונים אכן תרמו לי המון - הדפסתי את החוזה למכר רכב, טבלת הבדיקות שיש לעשות ואת ההודעה שמסבירה ש8 שלבים מה צריך לעשות בקניית רכב, עם זאת אני עדיין לא מרגיש בטוח עם העניינים הפרקטיים - כמו לאן ללכת עם האוטו לבדיקה

פורסם

בכל עיר יש מכונים יעודים לבדיקת מכוניות לפני קנייה, נמצאים לרוב באיזורי התעשיה ובאיזורי המוסכים.

תרשום, מאיפו אתה בארץ, או מאיפו אתה קונה את הרכב, אולי למישהו יש ניסיון כלשהו עם מכון בדיקה באיזור שלך.

פורסם

בהצלחה.

תבדוק טוב בעיתוני סוף השבוע (לפחות באזור מגוריי בצפון) ישנן הנחות של כ150 שקלים לבדיקה.

בבואך לראות רכב,תסתכל אם הוא רשום על שמו של האדם ממנו אתה קונה את הרכב (ושום סיפור שלא ייקנה אותך-לא הרכב של דודה/סבתא/אחות שלי וכאלה).

תסתכל על מצבו החיצוני והפנימי.חורי חלודה ברכב שנת 2005 מעידים בדר"כ על תאונה שתוקנה בחאפריות,דוושות שחוקות לגמרי מתאימות לרכב עם מעל ל200 אלף ק"מ ולא לרכב שהנסועה בו היא כ80 אלף וכהנה וכהנה.תהייה עירני ותפעיל חושים חדים.כמו כן יד 01 מראה שמדובר ביד שנייה יד 02 ביד שלישית וכן הלאה.העברת הבעלות חלה בדר"כ על הקונה (אלא אם סוכם אחרת.).

בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תודה על העיצות חברים,

לאחר מספר נסיונות אני חייב לציין שנכנעתי,

באחת הפעמים נפגשתי עם מישהו שמוכר רנו קליאו יד 2 עם 80 אלף קילומטר

המנוע היה מחובר באיזולירבנד ואזיקונים לצינור החמצן!?!?

הצמיגים היו שחוקים בטירוף - אהה וההגה רטט כמו ויברטור על ג'נה גאמסון!

לקחתי את עצמי למאזדה וקניתי מאזדה 2 חדשה, אחרי שבועיים של כאבי ראש - פעם ראשונה בחיים שאני לא מתקמצן...

מעריץ את האנשים שהצליחו באמת לקנות רכב יד 2 בלי תקלות ויצאו עם הרגשה טובה :)

פורסם

לקחתי את עצמי למאזדה וקניתי מאזדה 2 חדשה, אחרי שבועיים של כאבי ראש - פעם ראשונה בחיים שאני לא מתקמצן...

מעריץ את האנשים שהצליחו באמת לקנות רכב יד 2 בלי תקלות ויצאו עם הרגשה טובה :)

הכל שאלה של כסף זמן ועצבים, אני חיפשתי 3 חודשים גולף יד 2.

אפשר להגיד שעברתי גהנום לא קטן, עם 4 נסיונות לרמאויות ברמת הפלילי שניסו לעבוד עלי.

היה לי פשוט 3 חודשים זמן פנוי בין חופשות הסמסטרים והיה לי זמן וסבלנות לחכות לאוטו הנכון.

אבל ברמה העקרונית מצאתי אוטו שהוא "כמעט" חדש.

ואפשר להגיד שחסכתי קרוב ל 60,000 שקל אם הייתי קונה אוטו חדש, וחוסך את הזמן והעצבים שבזבזתי בחיפוש.

כמובן שגם באוטו יד2 אין את ירידת הערך המאסיבית כמו של אוטו חדש מהסוכנות.

אבל שוב, הכל שאלה של זמן עצבים וכסף :-)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תוכן חדש...