Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אחי מעוניין ליקנות רכב עד 150K פלוס מינוס.

בעיקרון הרכב אמור ליהיות מרווח וכמה שיותר,בטיחותי ונוח לנסיעה(ביצועים פחות חשוב).

הרכב המועדף עליו היה ההונדה סיוויק ברמת האיבזור המלאה,לאחר בדיקת הנושא אצל כמה בעלי הונדה הם ציינו שהרכב לא כזה מרווח ,בידוד הרעשים פשוט ברמה נמוכה , מה שכן הרכב מאובזר מאוד,המנוע מצויין(וגם חסכוני)וגם הגיר טוב.

לאחר חשיבה מסויימת הוחלט ליבדוק את האופציה של המישפחתיות פלוס, בדגמים הבסיסיים(מאזדה 6,B4 ,ואונסיס) רכבים אמינים ומרווחים.

אני המלצתי לו ללכת על הפורד מונדאו החדשה ,שלמעט סן-רוף מגיעה יותר מאווזרת מכל שאר המכוניות (כולל הסיוויק) היא יותר מרווחת מכל המישפחתיות פלוס,וגם היא בקבוצת רישוי 4 מחירה עומד על 151,000 .

אחי אמר שהיפאניות הכי אמינות וגם בארץ עוד לא ידוע כלום על המונדאו החדשה,השוק שלה יהיה חלש,טיפולים יקרים,וצריכת דלק גבוהה(מנוע 2300).

רכב אמריקאי וצרפתי לא בא בחשבון.

תודה מראש על ההמלצות:-P.

:fadein:
פורסם

המונדיאו מאוד מרווחת, הרבה יותר מסיוויק למשל שממוצבת כמשפחתית מתחת למונדיאו, הפורד גפ בעלת 5 כוכבי בטיחות, לדעתי האופציה המשתלמת ביותר.

פורסם

לפי דעתי הג'טה יכולה להיות אופציה טובה מאוד. מאובזרת בנדיבות, נראית יוקרתית, וחזות לטעמי - נאה יותר משל המונדיאו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני מאוד ממליץ על המונדאו.

תוכל להסביר לי מי אמר לך שהסיויק מרווחת?

היא ממש לא!

הסיויק IMA היא חסכונית כן, אבל מרווחת לא.

הסיויק היא מאוד אמינה ומוצלחת, אבל מבחינת איבזור, התמורה לא טובה לכסף (פרט לסיויק IMA).

שלומי.

פורסם

הסיוויק יחסית לקטגוריה מרווחת מקדימה כרגיל, ומאחורה יותר מהרגיל, וללא בליטה באמצע.

קבוצת רישוי ארבע היא עד 147000,נראה לי שאתה קצת מבולבל במחירים.

לגבי מונדאו, אחיך דיי צודק, הדגם הקודם הוא לא להיט מבחינת סחירות, ויש מה לחשוש.

STI 2004

פורסם

לפי דעתי הרכב הכי כדאי ביחס של מחיר לרכב זה המונדאו הרכב הכי מרווח בקטגוריה של המישפחתיות פלוס/מנהלים.

דבר שני הדגם הכי זול של המונדאו עולה147K לכן בהחלט ניכנס לקבוצת רישוי 4 זה ממש מעולה!.

לגבי אמינות? אז הדגמים הקודמים ניחשבו לאמינים למדיי ובדגם החדש לא ניראה לי שיהיה שינוי , לגבי שוק לרכב, אז זה תלויי מאוד ביבואנית כי תכלס רכב כזה בקבוצה 4 מאובזר לחלוטין(ללא סן רוף וללא מגנזיום) אבל כל שאר הדברים שמקבלים ברכב מנהלים מפואר, תכלס ליבואנית זה רב מכר אבל עם רכב זה יהיה רב מכר הוא יפגע ביהלום של היבואנית דלק מוטורס שזה המאזדה 6 ,לכן ימים יגידו עם כולם יילכו עם העדר או יילכו על מה שהכי כדאי.

לגבי טיפולים וחלפים יקרים ייכלו לענות לך פה מי שיש לו את הרכב או פשוט ליבדוק אצל היבואן.

http://www.motocar.co.il/catalog/products.aspx?zn07s_vq=JJE&Brn4_vq=FIDH&p7446no=E

פורסם
אחי אמר שהיפאניות הכי אמינות וגם בארץ עוד לא ידוע כלום על המונדאו החדשה,השוק שלה יהיה חלש,טיפולים יקרים,וצריכת דלק גבוהה(מנוע 2300).

אתה מתכוון שאחיך אמר "בלה בלה בלה, בלה בלה, בלה". סיבוב אחד במונדיאו והוא ישנה את דעתו, או שיקנה B4 ויפסיק להתבכיין :wink:

שים לב, אגב, שגרסת הבסיס של המונדיאו לא מסופקת ללקוחות עד אמצע השנה בערך, כך שאו שיתאזר בסבלנות או שיבחר משהו אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המכוניות שאתה מתלבט בניהם לא משתייכות לאותה הליגה.

הג'טה היא על תקן משפחתית ואילו המונדאו וה B4 משתייכות לקטגורית המנהלים.

מבחינת נוחות המונדאו תפרגן לך יותר.

היא תציע לך שפע של מקום לכל נוסע מאחור (המונדאו מבוססת על השילדה של ה S80 ומגיעה למימידה של ה BMW סידרה 5),

המונדאו תציע לך מחירים נוחים מאוד, איכות חומרים גבוהה וחבילת איבזור ובטיחות מושלמים!

הסובארו פחות מרווחת ופחות נוחה לטעמי (נסעתי בשני המכוניות), אבל מה שאתה מרויח מהרכב זה טיפל'ה יותר אמינות.

מבחיתנ איכות החומרים והבטיחות, הסובארו לא מאכזבת.

שלומי.

פורסם

אני הייתי הולך על המונדאו החדשה בלי שום ספק המכונית הכי מרשימה שראיתי בטווח מחירים זה

אוטו פשוט פצצההההה

פורסם

בקיצור גם לפי ההמלצות שלכם וגם על פי עיון במבחני רכב הכי כדאי זה את הפורד מונדאו.

מחר נילך לסוכנויות רכב כשהמונדאו היא האופציה המועדפת וניבדוק בכל זאת גם את הגטה,והB4 וגם תנאי תשלום ומה יש במלאי,

תודה רבה על התגובות העיניניות:-D.

:fadein:
  • תוכן חדש...