Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז כמו שכתוב בכותרת, הוצבתי ל5 חודשים בבא"ח כפיר בבקעות, ואני צריך להגיע לשם ביום ראשון מקרית ביאליק.

למישהו יש מושג מה המסלול הכי יעיל להגיע לשם? (כולל פרטים כמו קווי אוטובוס, ושעות).

רצוי כמובן ממישהו שמגיע לשם בעצמו באופן קבוע ויודע מה הוא מדבר. (שמעתי שיש גם איזה טיולית מעפולה שמגיע לבסיס בבוקר יום ראשון וחזרה בצהרי יום חמישי).

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

שלום

אתה נוסע לעפולה ומשם לבית שאן - מבית שאן אמורה להיות הסעה לשם

מצד שני יכול להיות שהבא,ח עושה את זה כבר מעפולה

צור קשרעם המבצעים בבא"ח של כפיר

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

צ'ונג, תלמד.

תכיר גם את המסלול הכי יעיל וגם את ההכי לא יעיל. תראה באיזה מהם אתה יכול להגיע הכי מאוחר לבסיס ו/או לצאת הכי מאוחר מהבית, ותנצל את זה. תנגן על זה שאתה צפוני, גר באיזור נטוש של ביאליק ובשביל להגיע לתחנת אוטובוס קרובה אתה צריך ללכת רבע שעה.

אם תדע לשחק עם זה יפה, תקבל שעת הגעה יפה מאוד, שתאפשר לך לצאת בשבת ותתן לך מספיק זמן להתגבר על ההאנג אובר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תאכלס צודק.

אבל אני לא שואל את זה כדי לקבל שעה יפה, אני שואל את זה כדי לקבל שעה יפה ולנצל אותה על שינה ולא על נסיעה ארוכה!

ועוד שאלה קצת צ'ונגית - אבל בכל זאת: אם לא אמרו לי באיזה שעה להגיע ביום ראשון לבסיס, עד איזה שעה אני יכול להגיע? (לפי רישומת צבאית, חייל ייחשב כנמצא אם הגיע עד השעה 12, אבל איך זה בפועל?).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...