Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיטבול זה כלב רצחני!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פתחתי שרשור לפני לא הרבה זמן, על זה שאני רוצה להביא כלב הביתה. אתה יודע למה לא הבאתי? כי א. אני לא רוצה גור, אני לא יודע איך להתמודד איתם, ו-ב. אני לא רוצה ליפול על כלב שחונך בצורה גרועה. יש לי טראומת ילדות מכלבים. רציתי לתקן אותה. יכול להיות שכבר אי אפשר. למה? כי כבר סגרתי עם בן אדם שאני בא ולוקח כלב, אבל חצי שעה לפני שבאתי - ביטלתי. למה? כי לא ידעתי איך הוא חינך אותו.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם הפינצ'ר וגם הפיטבול צריכים ללכת חגורים - בהתאם לחוק!

בנוסף, הפיטבול צריך ללכת עם מחסום - זה החוק!

כשפקח יראה אותך עם פיטבול בלי מחסום, לא יעזרו לו התירוצים שטוענים שהכלב צריך להגן על עצמו מפני כלבים אחרים. קנס של 1000 ש"ח כבר יגרום לחשוב אחרת.

עם כל האנשים הרעים שיש במדינה הזאת (לא מעוניין להתחיל בהכללות, נכונות אומנם, אבל זה כבר משהו אחר), הפיטבול משמש כנשק חם, לא פחות ולא יותר. לשלוח את הפיטבול לתקוף מישהו, זה כמו ללחוץ על ההדק.

קרו מספיק מקרים וגם יקרו מספיק מקרים, בהם אנשים שלחו ישסעו את הפיטבול שלהם לתקוף מישהו. דוגמא רלוונטית היא שתי הנשים ששיסעו את הפיטבול שלהם בשוטרים במהלך אחת ההפגנות האחרונות.

בקיצור,

אני לא אוהב את הגזע, לא מאמין בו במיוחד בתור חיית מחמד, אבל אני ממש לא אעז להגיד לך להמית את הכלב שלך, חס וחלילה, לא צריך להגיע לכזו חוצפה. אחרי הכל, בשביל עולם מושלם, צריך לכבד אחד את השני (איזה פלצנות:))

בעלי כלבים מסוכנים לא מכבדים את החוק וזה פשוט מגעיל. לא נעים לראות את החיות הללו משוחררות ליד גן ילדים, אתה מסכים איתי?

כמו שאתה יודע להתקשר לעירייה על הפינצ'ר שתוקף את הכלב שלך, כך גם אני יודע להתקשר לעירייה לגבי בחורה שהולכת עם רוטווילר משוחרר בשכונה שלי, זה המצב.

פורסם

אני פשוט לא מבין מה הבעיה פה.

חיי אדם חשובים פי מליון על החיים של הכלב הזה.

ברגע שכלב תוקף ובצורה כזאת (במיוחד אם הוא תוקף את הבעלים).

כן, לאותו מקרה היה צריך להרוג אותו, מה שהמשטרה עשתה היה מצויין!

תנסו לחשוב מה היה קורה אם המשטרה לא היתה מגיעה, לפי דעתי, גם האישה, גם הגבר וגם כל מי שהכלב היה נתקל בו

היו מתים.

טוב מאד שהרגו אותו, כלבים כאלו שמתנהגים ככה ויש להם נטיה לתוקפנות לא צריכים לגדל אנשים פרטיים.

וכן יש לי כלב כבר 11 שנה, לא פעם קפצו עלי פיטבולים ואם היה לי אקדח באותו הרגע הייתי יורה בהם, מזלי שיצאתי מזה..

היום זה פחד אלוהים להסתובב עם הכלב בחוץ (היתה תקופה שהסתובבתי עם קרש) אתה יורד עם הכלב למטה, לא יודע איך תחזור.. נשמע מופרך.. תשאלו בעלי כלבים.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

אני הייתי עד לתקיפה של פיטבול בוגר על פינצר קטן,

במשך 5 דקות האוזן של הפינצר היה בפה של הפיטבול,

לא עזרו כל הניסיונות למשוך אותו, הבעלים של הפינצר לא הפסיק לבעוט בו,

לידי עוד היתה לבנה, אבל ברגע האמת לא יכולתי לרסק אותה עליו,

אני חושב שהכל זה צורת חינוך,

וליתר ביטחון[בגלל שמכל אשכנזי אפשר להוציא מייק טייסון], הוא צריך להסתובב עם רצועה הטעונה בחשמל,

שבמקרה והוא עושה משהו לא במקום, אני עוצר אותו מהמפתחות של הבית.

אגב, צריך למשוך אותו מהביצים לא?

----

פורסם

צריך למשוך אותך מהביצים :evil:. שתרגיש מה זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וכן יש לי כלב כבר 11 שנה, לא פעם קפצו עלי פיטבולים ואם היה לי אקדח באותו הרגע הייתי יורה בהם, מזלי שיצאתי מזה..

היום זה פחד אלוהים להסתובב עם הכלב בחוץ (היתה תקופה שהסתובבתי עם קרש) אתה יורד עם הכלב למטה, לא יודע איך תחזור.. נשמע מופרך.. תשאלו בעלי כלבים.

לצערי, זה ממש לא נשמע מופרך.

לי יש כלבה קטנה כבר 9 שנים וכשאני יורד איתה, אני לא מזיז את העיניים שלי ממנה.

תנסה להחליף את הקרש במקל בייסבול, אני מאמין שזה יעזור :)

אני הייתי עד לתקיפה של פיטבול בוגר על פינצר קטן,

במשך 5 דקות האוזן של הפינצר היה בפה של הפיטבול,

לא עזרו כל הניסיונות למשוך אותו, הבעלים של הפינצר לא הפסיק לבעוט בו,

לידי עוד היתה לבנה, אבל ברגע האמת לא יכולתי לרסק אותה עליו,

אל תפספס עוד פעם רגע אמת שכזה, זה היה יכול לעלות לפינצ'ר בחייו.

אני חושב שהכל זה צורת חינוך,

וליתר ביטחון[בגלל שמכל אשכנזי אפשר להוציא מייק טייסון], הוא צריך להסתובב עם רצועה הטעונה בחשמל,

שבמקרה והוא עושה משהו לא במקום, אני עוצר אותו מהמפתחות של הבית.

היית עובר אורח או בעל הפיטבול?

גם אני שמעתי שלפיטבול צריך לתת בעיטה באשכים, כשהוא בהתקפה.

פורסם
לצערי, זה ממש לא נשמע מופרך.

לי יש כלבה קטנה כבר 9 שנים וכשאני יורד איתה, אני לא מזיז את העיניים שלי ממנה.

תנסה להחליף את הקרש במקל בייסבול, אני מאמין שזה יעזור :)

היית עובר אורח או בעל הפיטבול?

גם אני שמעתי שלפיטבול צריך לתת בעיטה באשכים, כשהוא בהתקפה.

עובר אורח, בעצם הייתי באמצע ניגוב חומוס והשמדת סטייקים כשאני שומע צעקות מהחצר,

ובטיסה של 4 קומות למטה מה שקרה בסופו של דבר זה 5 אנשים עומדים ולא עושים כלום[מהלם/קיפאון/אנארף]

הבעלים של הפיטבול[אישה] מנסה למשוך אותו[כן בטח זה יעזור]

הבעלים של הפודל[גם אישה] מושכת אותו אחורה וכנראה מנסה להשאיר את האוזן של הפודל בפה של הפיטבול,

עד בעלה של אשת הפודל הגיע והתחיל לבעוט בו, ואחרי 5 דקות שבעלה כמעט חוטף התקף לב,

עזב הפיטבול את הפודל, בלי שום סיבה[תוך כדי שאני מנסה למשוך אותו מהזנב ועוד כמה ניסיונות שלא עזרו.

אה, וכמובן, שאבא פודל איים על אמא פיטבול שהוא משתדרג לסכין קפיצית בפעם הבאה שהוא יורד למטה.

----

פורסם

תומר דרך אגב בקישור שצרפתי מקודם ישנה ההוכחה שרצית בקשר לעוצמת הנשיכה של הפיטבול.

העוצמה היא +2000 PSI, בהמרה של הפאונדים לקילו זה יוצא +- 1 טון, אומנם לא בסביבות 2 טון

אבל 1 טון זה עוצמה מספיק חזקה לגרום לנזק אדיר.

אני מסכים שהכל בחינוך האם הכלב יהיה תוקפני או לא, אבל אי אפשר לתת לגדל חופשי את הזן הזה

בארץ מכיון שישנם יותר מידי אידיוטים במדינה הזאת, ובידיים של אחד כזה הזן הזה יכול להפוך למפלצת.

פורסם
עובר אורח, בעצם הייתי באמצע ניגוב חומוס והשמדת סטייקים כשאני שומע צעקות מהחצר,

ובטיסה של 4 קומות למטה מה שקרה בסופו של דבר זה 5 אנשים עומדים ולא עושים כלום[מהלם/קיפאון/אנארף]

הבעלים של הפיטבול[אישה] מנסה למשוך אותו[כן בטח זה יעזור]

הבעלים של הפודל[גם אישה] מושכת אותו אחורה וכנראה מנסה להשאיר את האוזן של הפודל בפה של הפיטבול,

עד בעלה של אשת הפודל הגיע והתחיל לבעוט בו, ואחרי 5 דקות שבעלה כמעט חוטף התקף לב,

עזב הפיטבול את הפודל, בלי שום סיבה[תוך כדי שאני מנסה למשוך אותו מהזנב ועוד כמה ניסיונות שלא עזרו.

אה, וכמובן, שאבא פודל איים על אמא פיטבול שהוא משתדרג לסכין קפיצית בפעם הבאה שהוא יורד למטה.

תחליט אם זה היה פודל או פינצ'ר :)

לפחות הסוף היה בסדר?

אני מסכים שהכל בחינוך האם הכלב יהיה תוקפני או לא, אבל אי אפשר לתת לגדל חופשי את הזן הזה

בארץ מכיון שישנם יותר מידי אידיוטים במדינה הזאת, ובידיים של אחד כזה הזן הזה יכול להפוך למפלצת.

ממש לא נכון, לא הכל תלוי בחינוך הכלב.

כלב יכול להיוולד תוקפני. בין אם זה פינצ'ר ובין אם זה פיטבול.

פורסם

מה הפלא שהכלב תקף אותם? ראיתם איך האישה סובבה אותו ברגלים האחוריות? ולאן נעלם הקרח שהכלב נשך בהתחלה?

אלה אנשים דפוקים במלוא מובן המילה, יש שם יער ליד, למה לא הביאו מקל ופשוט גרשו אותו?

הסמאגון(למי שמבין רוסית) פגע בחשיבה שלהם, זאת דעתי.

הכלב לא אשם והוכחה לכך היא שהוא לא תקף את הכלב השני שהיה שם ונבך על האנשים אלא ישר תקף את האנשים.

פורסם

ממש לא נכון, לא הכל תלוי בחינוך הכלב.

כלב יכול להיוולד תוקפני. בין אם זה פינצ'ר ובין אם זה פיטבול.

מחקרית הוכיחו שהפיטבול זה אחד הכלבים הידידותיים לאדם.

אז הנה ההוכחה לזה שאתה טועה - http://www.bebo.com/Profile.jsp?MemberId=4380331441

אבל שמגדלים אותו אידיוטים הוא הופך למפלצת !

פורסם

שיחמירו בחוק לגבי אחזקה של כלב כזה אבל לא לאסור לגמרי.

מבחינתי אין לי בעיה שקבלת רישיון לאחזקה כלב כזה תעשה בנאי שאין לאיש תיקים במשטרה וכ"ו.

הרי עבריין שלוקח כלב כזה בתור הגנה זה לרוב מישהו שיש לו תיקים במשטרה.

אבל לאסור על גידול של כלב? זה אבסורד כי גם כלי רכב יכול להרוג בידיים הלא נכונות ולא חסר מטומטמים שקונים ג'יפ כדי שיגן עליהם בזמן תאונה אבל שוכחים שהרכב הפרטי שהג'יפ יכנס בו יתרסק כליל, אז למה לא אוסרים ייבוא ג'יפים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אבל לאסור על גידול של כלב? זה אבסורד כי גם כלי רכב יכול להרוג בידיים הלא נכונות ולא חסר מטומטמים שקונים ג'יפ כדי שיגן עליהם בזמן תאונה אבל שוכחים שהרכב הפרטי שהג'יפ יכנס בו יתרסק כליל, אז למה לא אוסרים ייבוא ג'יפים?

אתה שוכח שבניגוד לגידול כלב, בכדי לנהוג ברכב אתה צריך רשיון, שזה אומר לעמוד בתנאים מסויימים שמפורטים בחוק.

• תוכן חדש...