Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיטבול זה כלב רצחני!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שנאמר כאן חוץ מצורת החינוך אלו שטויות.

כיום אני מגדל פיטבולית בת שנה ואני חבר במועדון של בעלי כלבים מסוג זה, אני יכול לספר לכם ש-ה-כ-ל מגיע מחינוך, תלמד אותו מגיל 0 שאתה הבעלים וכל בני הבית וחבריך ומכריך הם הבעלים שיבואו איתו במגע מגיל 0 הכל יהיה חברותי לכולם, פיטבול אלו כלבים חכמים לא סתם השב"כ וצה"ל משתמשים בהם, קלים מאוד לאילוף, מחזירים המון אהבה.

פיטבול זה כלב חזק מאוד זה נכון, המון כוח הוא יכול לקפוץ עליך ולהפיל אותך אבל זה משמחה, תטפל בו בהתאם תתמיד בחינוך ובאילוף ואתה תקבל בן בית למופת.

לצערי יצא לי להתקל בפיטבולים שנגנבו עברו התעללות וניהיו רצחנים עקב קרבות כלבים, זה כלב רוצח שהוא נושך זה נכון.

אבל כמו שאני מדגיש יחס חם ואוהב זה כלב נשמה כלב צייתן לכל.

וככה אני עם הכלבה שלי, אני לא מפחד שילטפו אותה, הם כלבים יפים ומדהימים, וגידלתי בחיי א מעט כלבים ולא על כולם אני יכול לומר זאת.

כל ההגבלות והחוקים הטיפשיים שהמדינה עשתה הם לשווא, הטיפבולים והאמסטפים שתקפו ופצעו ילדים ולצערי גם הרגו אלו פיטבולים שעברו התעללות וחינוך רע.

תיסעו לאור אקיבע וחדרה תראו כל ערס ציפלון מחזיק כלב ומתלהב שהכלב נובח ומשתולל שאומרים לו "תפוסתו" זה רע וזה עצוב והבעלים צריכים להיות בהסגר לא הכלבים.

אני מכיר הרבה בעלי פיטבולים מחונכים וקשובים להוראות בני הבית ובעליהם.

אז שלא ידבו כאן שטויות שזה אקדח נצור כי כל אדם וחייה שלא יקבלו חינוך נכון ויהיו חשופים לאלימות זה אקדח נצור.

*חומר למחשבה* ואם יש כאן בעלי פיטבולים או כל כלב אחר שרוצה הסבר וטיפים על אילוף מוזמן לפנות אליי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחקרית הוכיחו שהפיטבול זה אחד הכלבים הידידותיים לאדם.

אז הנה ההוכחה לזה שאתה טועה - http://www.bebo.com/Profile.jsp?MemberId=4380331441

אבל שמגדלים אותו אידיוטים הוא הופך למפלצת !

נועם,

אתה קראת בכלל מה שרשמתי?

אני רשמתי שכלב יכול להיוולד דומיננטי ותוקפני ולא דיברתי לאו דווקא על גזע הפיטבול.

• תוכן חדש...