Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב 306 1.6 שנת 98. אני יודע שקיים ברדיאטור ברז לניקוז נוזל קירור . הרדיאטור בן שנה וחצי בערך עכשיו אמרו לי שלא כדאי לנסות לפתוח את הברז כיוון שהפלסטיק עלול להיות יבש ולהישבר . מה אתם אומרים ? יש הצעה אחרת.

פורסם
הרכב 306 1.6 שנת 98. אני יודע שקיים ברדיאטור ברז לניקוז נוזל קירור . הרדיאטור בן שנה וחצי בערך עכשיו אמרו לי שלא כדאי לנסות לפתוח את הברז כיוון שהפלסטיק עלול להיות יבש ולהישבר . מה אתם אומרים ? יש הצעה אחרת.

הצעה אחרת? תוריד צינור ותנקז את הנוזל. יש חשש לשחק עם הפקק של הרדיאטור, במקרה והוא "תקוע" או "יבש" יכול להשבר. מוסכניקים לא אוהבים לפתוח אותו בגלל הסיבה הנ''ל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הייתי מוריד את הצינור התחתון של הרדיאטור אבל גם שם יש מנגנון תפיסה עשוי מפלסטיק שהוא עוד יותר בעייתי וגם לא החלפתי את הצינור הזה אף פעם בניגוד לרדיאטור כמו שציינתי.

פורסם

ידידי היקר,

לפני 20+ שנים היתה לי פיאט 127 שפירקתי אותה לגורמים מכיוון שהכןל היה מפלסטיק וגם ברז הניקוז היה עשוי מפלסטיק אז מה עושים ? לפני שאתה מנקז תקנה בורג ניקוז חדש ובמידה והיישן נשבר תוכל על המקום להחליפו.

קיבלת תשובה 10 ממרק10 !

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק הרגת אותי :).

ולפותח השאלה תפרג את החבק מהצינור בעדינות מרבית..עם הפקק פלסטיק באמת שלא מומלץ להתעסק :) (למה הוא לא ממתכת :shock:).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...