Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר בלנסר 93 , 1500 , אוטומט

התקנתי היום מערכת חדשה לרכב (התקנתי לבד - ולא בפעם הראשונה ..)

המערכת פועלת מצוין , אבל פתאום תאורת לוח השעונים לא עובדת (כאשר אני מפעיל את האורות)

אור השעון לא נחלש - כאשר אני מפעיל את האורות

ואין את הצפצוף שמזכיר שהאורות פועלים כאשר אין מפתח בסוויץ

כל אלו פעלו בסדר מוקדם יותר במהלך היום

האורות עצמם פועלים בסדר , הבעיה החלה אחרי התקנת המערכת .. לא יודע אם זה קשור או סתם מקריות

בדקתי את הפיוזים ולא נראה שיש משהו שרוף ..

יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ? (רק עצות לתיקון עצמי - לא להפנות אותי לחשמלאי רכב או בעל מקצוע)

תודה תובל .

פורסם

תובל שלום רב!

למד ברכב אין מקריות.

לאחר שכתבת שהרכבת מערכת, ומאז החלו שני תקלות הקשורות למערכת החשמל, הדבר מעיד על הכלל הידוע והנדוש:

"שאין צרוף מקרים, יש הצטרפות מקרים". העובדה שהרכבת מערכת סטריאו, מעלה את החשד, שגרמת לקצר, ושרפת פיוז האחראי על אורות לוח שעונים, וזמזם אורות בפתיחת דלת.

בדוק פיוזים, ו/או ניתוק קונקטור בלוח האחראי והמספק מתח לאורות הלוח והמתג זמזם אורות.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לבדוק נתיכים כפי שצביקה תיאר. אם פרקת את הפלסטיק מתחת להגה (מעל הפדלים) , יתכן ונתקת את ה"עמעם אורות" של לוח השעונים (תקע) ושכחת לחברו חזרה.

אם חיברת את המינוס של הרדיו לחוט מינוס שהיה בצמה המקורית, יתכן והתחברת לחוט הלא נכון, חוט שמספק פלוס בזמן שמדליקים אורות, ואשר קיים מינוס בו, בזמן אורות כבויים, אם כן, יש תחילה לנתק חוט זה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
פיוז שרוף, קרה לי בבלנו...

התשובה לא רלוונטית, עבר זמן מאז נשאלה השאלה.

ננעל.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...