Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שכאשר אני שוטף ידיים וישר יוצא מן הבית ,העור ביד מאוד רך וההגה די מחליק ,נוצרת סיטואציה לא נוחה

במשך היום העור מתקשה ,כנראה מצטבר לכלוך על כפות הידיים ואז יותר נוח .

חשבתי לקנות ככפות ,כנראה שצריך כפפות זמש ,או שאני טועה?

היות ובפורום יש נהגי מירוצים מקצוענים,אשמח לקרוא את הצעותיהם והצעות של חברי הפורום בכלל.

יש אולי כפפות מומלצות למזג האוייר החם בארץ?

תודה על כל הערה \הארה בנושא

פורסם

אתה מכיר את האימרה שאם תעשה יותר מידי...אה...."עבודת יד", יצמחו לך שערות על כפות הידיים?...

או שתקנה כיסוי הגה טוב, אבל זה פחות כיפי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מסכים עם נתן בכל הנאמר.

גם אצלי יש בעיית החלקת הידיים על ההגה. ויש לי כיסוי הגה מעור.

אז בבקשה אנשים שמנוסים עם כפפות נהיגה נא להגיב לטוב או לרע.

תודה מראש מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

כיסוי הגה או הגה שכבר מגיע עם ציפוי עור.

גם יותר יפה, וגם עוזר נגד אותה תופעה שאתה מתאר. (ולא צריך להסתבך עם כפפות ועוד בקיץ)

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אם כיסוי הגה יפתור את הבעיה ,ארכוש כיסוי הגה

מומלץ כיסוי מעור?

ראיתי פעם כיסוי הגה מעור שבא עם חריצים לאצבעות

פורסם

גש לחנות שיפורים ורכוש ככפות נהיגה.

בכל אופן אתה יכול לרכוש הגה של דלתא וככה יהיו לך ידיים שומניות וחלקות כמו בפירסומת של פלמוליב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם כיסוי הגה יפתור את הבעיה ,ארכוש כיסוי הגה

ניתן גם לשפשף קצת ובעדינות בהגה המקורי עם ניר זכוכית (sand paper) וזה ישפר את החכוך ואת האחיזה.

פורסם
גש לחנות שיפורים ורכוש ככפות נהיגה.

בכל אופן אתה יכול לרכוש הגה של דלתא וככה יהיו לך ידיים שומניות וחלקות כמו בפירסומת של פלמוליב

איפה אפשר למצוא חנות כזו? אני גר בראשל"צ

אני אשווה מחירים בין כפפות לכיסוי הגה מעור וארכוש את הזול מהשניים

פורסם

אולי דווקא כדאי לך לשקול כיסוי הגה מספוג זה שמגיע עם דבק ונדבק להגה, הוא גם נתפס ממש טוב להגה וגם החיכוך ממש מעולה, הוא מאוד נעים ובקיץ מונע הזעה

פורסם
אולי דווקא כדאי לך לשקול כיסוי הגה מספוג זה שמגיע עם דבק ונדבק להגה, הוא גם נתפס ממש טוב להגה וגם החיכוך ממש מעולה, הוא מאוד נעים ובקיץ מונע הזעה

אולי אתה מתכוון לספוג אחר, אבל מנסיון, כיסוי ספוג מפיץ ריח חזק בשמש. כמו כן אחרי זמן קצר מאוד התחיל להתפרק ולפזר שאריות בכל האוטו.

פורסם

יש לי ברכב כיסוי הגה פשוט מאחד הסטים שמוכרים באוטו דיפו באיזה 99 שקל יחד עם תפוח לידית הילוכים, דוושות מתכת וסוף אגזוז.

הוא נתפס ממש טוב על ההגה ללא צורך בדבק. הוא עשוי ממין פלסטיק אבל יש לו 3 נקודות אחיזה עם כאלה בליטות מגומי, אין מצב שמחליקות מזה הידיים. יש לי אותו בערך חצי שנה ובינתיים הוא עושה את העבודה וגם די נוח.

מעבר להשוואת מחירים צריך להיות גם שיקול של נוחות - כיסוי זה להלביש אותו פעם אחת ולפתור את הבעיה, כפפות זה כל פעם לשים ולהזיע.

פורסם

בחנויות ספורט ניתן לרכוש כפפות "חצי" (מכסים חצי מהאצבעות), משמשים מרימי משקולות למניעת יבלות בכפות הידיים, מחיר 40-50 שקלים, אחיזה מעולה, תחזיק בתא הכפפות (כמה אירוני) למקרה הצורך.

• תוכן חדש...