Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאגת החלפת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד אומר שלקנות או שאחרים קונים עבורך, בידיעתך או לא מכלולים עיקריים לרכב כמו מנועים וגירים מפירוק כמוה כקניית רכב ממכרז.

ראית -קנית- אכלת אותה.

פורסם

חברים

אני לא באתי לפה להכפיש את שם המוסך.

אני חושב שהוא הראה אצילות רבה בזה שמייד אחרי שהוא התקין את המנוע הראשון הוא ידע להרים טלפון ולהגיד לי שאין מצב שהוא משחרר אותי עם מנוע כזה והחליף שוב מנוע.

לאחר שבוע שנסעתי עם הרכב שמתי לב לנזילה מהבלוק שוב - דיברתי איתו והוא מיידית החליף לי את המנוע שוב ,התנצל והסביר שזה לקבל חתול בשק בעיקר עם המנועים האלה שהם חרא של מנועים ואין כאלה משנתון חדש.

רק המנוע הרביעי תפס- הוא עוד לא ביקש אפילו כסף ורק ביקש שאשים לב לשמן ומים ואודיע לו כל כמה ימים

אין לו כל כוונה לא לתת את השירות שמגיע - האמינו לי

ומה עם השאלה השניה

האם המנוע הזה היה קיים ב 405?

פורסם

טוב עשית שבצעת את רכישת המנוע ואת ההתקנה דרך המוסך כי הנה הוא מממש את האחריות כלפיך כלקוח, שמכסה גם את המנוע עצמו וגם את עבודת החלפתו.

ברור שברכישת מנוע מפרוק ששנת ייצורו 2007 יש סכוי טוב בהרבה להשיג מנוע שהנו כמעט חדש לחלוטין ובמצב תקין מאוד וזה קשה יותר עם מנועים ששנת ייצורם מוקדמת יותר והספיקו לנסוע יותר ק"מ.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
המוסך מביא מנועים מבלי לדעת את מצבם האמיתי בתקווה שהוא יפול על אחד מוצלח. (חתול בשק) כל זאת תוך כדי ניסיון "לדחוף"

את המנוע המותקן גם עם הוא לא מספיק טוב וזאת על מנת לחסוך את העבודה.

רק שאני אבין, יש מנוע מפירוק (ולא משנה אם זה פירוק מקומי או פירוק בחו"ל) שאינו חתול בשק?

גם המכונאי הכי תותח בארץ לא יכול לדעת ב100% את מצבו של המנוע בפירוקיה. כולם קונים חתול בשק ומסתמכים על האחריות שהם מקבלים.

הבחור ניגש למוסך, שילם על החלפת מנוע וקיבל מנועים גמורים. המוסך לא מתנער מאחריות ומתקן את הנזקים. אז נכון שיש כאן אי נעימות רצינית כלפי הבחור, וקצת מוזר לשמוע על ארבע מנועים שהוחלפו עד שהבחור הגיע לנחלה. מה, למוסך הזה אין עבודה נוספת מלבד לפרק ולהרכיב מנועים בפיג'ו 306?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה קודם כל

עכשיו לשאלתי

מה צריך לפי דעתכם לתקן ולהחליף במנוע?האם זאת עבודה יקרה וארוכה? לא שזה מעניין כי כסף זה לא יעלה לי

אבל בשביל הידע הכללי .

פורסם

צביקה פיק היקר .

לא אמרתי שזה לא בסדר שהמוסך מביא מנועים שהם "חתול בשק" אני יודע שאין לו הרבה אפשרויות לבדוק את תקינותו.

במקביל לכך המוסך מנסה להמנע מלהחליף מנוע שוב, גם עם צריך "לסבן" את הלקוח,

אני מקווה שאתה מסכים איתי שלהוסיף תוסף למנוע שזה עתה הוחלף זה לא תקין.

שי

פורסם

עדכון

חזרתי למוסך - השארתי שם את הרכב בעקרון לכמה שעות.

התקשר אליי מנהל המוסך הסביר לי לי כמה דברים שלא ממש הבנתי - פירקו את הקאמשאפט

ראו שאחד הצינורות לא מוביל שמן והסיפור לא מצא חן בעיניו ולכן הוא החליט להחליף לי מנוע בפעם הרביעית כבר.

קיבלתי רכב חלופי מהמוסך לבינתיים.

ואני חייב לציין לטובה את המוסך שלא מתנער ויודע לתת שירות בצורה מעולה - אני בספק רק אם זה היה קורה במוסכים אחרים.

פורסם

באמת כל הכבוד למוסך על הנחישות האמינות וההתמדה.

בהצלחה עם המנוע ,בתקווה שזה הייה האחרון.

תמשיך לעדכן

שי

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...