Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאגת החלפת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי 306 1.8 ולפני שבועיים שלושה כמו שכתבתי פה בפורום הלך לי המנוע - סדק בבלוק.

לאחר מחשבה הכנסתי את הרכב למוסך ליטל בתל אביב להחלפת מנוע.

היום לקחתי את הרכב אחרי ההחלפה של המנוע ועוד בעודי במוסך שמעתי נקישות נוראיות מהמנוע שמתאימות יותר לטרקטור ולא לפיגו.

שוחחתי עם יוסי בעל המוסך שהסביר לי שאלו השסתומים וצריך לתת לזה זמן ואחכ לכוון אותם - ועוד כחודשיים שאני אחזור אל המוסך לבדיקת המנוע יעשו לי כיוון שסתומים.

האם נכון הדבר?כי כרגע המנוע רועש בצורה מוגזמת ביותר.

תודה מראש

פורסם

LFZ זה מנוע 8 שסתומים הידרוליים. יש לי יסוד סביר להניח שמה שאמר המכונאי לא נכון.

לא צריך "לתת לזה זמן ואחכ לכוון אותם", אין מה לכוון. למי לחכות עוד חודשיים ?."עוד כחודשיים שאני אחזור אל המוסך לבדיקת המנוע יעשו לי כיוון שסתומים." בולשיט, הרי לא שיפצו מנוע אלא החליפו. עצתי אל תחכה עד שתיגמר האחריות, יש לפתור עכשיו את הבעיה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
LFZ זה מנוע 8 שסתומים הידרוליים. יש לי יסוד סביר להניח שמה שאמר המכונאי לא נכון.

לא צריך "לתת לזה זמן ואחכ לכוון אותם", אין מה לכוון. למי לחכות עוד חודשיים ?."עוד כחודשיים שאני אחזור אל המוסך לבדיקת המנוע יעשו לי כיוון שסתומים." בולשיט, הרי לא שיפצו מנוע אלא החליפו. עצתי אל תחכה עד שתיגמר האחריות, יש לפתור עכשיו את הבעיה.

דוד.

אם אלה אכן שסתומים הידראוליים יש להקפיד לא להפוך את המנוע [או את הראש] למשך פרק זמן ארוך - במצב כזה מרימי השסתומים עלולים להתרוקן משמן - ומכאן והלאה הדרך לגמירת ראש המנוע מאוד קצרה...

בנוסף בשסתומים הדיראוליים אין מה לכוון - הכיוון מתבצע באופן עצמאי על ידי לחץ השמן במנוע.

מה שכן, במידה והמנוע נשמע כמו "דיזל" יש מצב סביר שפשוט הטיימינג לא מכוון נכון - בין אם זו שרשרת שהורכבה לא טוב או רצועה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

טוב אחרי נסיעה של 150 ק"מ עם הרכב בכביש 6 כרגע הרעשים פחתו בצורה ניכרת אבל עדיין קיימים.

אני אתן לזה עוד כמה ימים ונראה..

האם זה באמת אומר שצריך לחכות כמה ימים ולראות? אני מבולבל ולא מבין בזה כלום

פורסם

אני חושב שענו לך כאן היטב וקיבלת דעתם של מספר אנשים, שאני אגב מצטרף אליהם. אתה הלקוח, שילמת במיטב כספך ואתה צריך להיות מרוצה. אינך מרוצה? מה אתה רוצה לשמוע מאיתנו? שתמשיך לטמון הראש בחול? גש למוסך וסדר את הענין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

המנוע שהורכב ברכב הוחלף מיידית שחזרתי למוסך (ליטל).

הפעם הותקן לי מנוע מייבוא שמאיץ ומגיב הרבה יותר טוב.

2 שאלות לי ...

עדיין ישנו רעש שסתומים.

נאמר לי מיוסי מנהל המוסך שמדובר בליפטר אחד שעושה את הרעש והם שמו במוסך תוסף לשמן ונקווה שזה ייפתר,ואם לא בביקורת הבאה שלי אצלו הם יטפלו בזה.

האם זה נכון? האם תוסף יכול לעזור?

ב. האם לפיגו 405 היה מנוע 1800 LFZ כמו שיש לי ב 306?

תודה

בועז

פורסם

תגיד לי, אתה אמיתי?

אתה משלם במיטב כספך במוסך מורשה על החלפת מנוע, מקבל מנוע עם רעש בשסתומים ותוסף בשמן ושואל אם זה תקין? בטח שזה לא תקין!

המנוע החליפי שתקבל לא אמור להיות חדש אבל אמור להיות תקין בלי רעשים ובלי הזעות ובלי נזילות ובלי פליטות עשן.

בטח ובטח לא מנוע עייף שמנסים לעשות לו כוסות רוח (תוסף לשמן).

פורסם

לא שולם עוד כלום ולא ישולם מן הסתם עד שהכל יהיה תקין.

הערכה שלי שלפני שהוא משקיע עוד זמן במנוע הזה הוא רוצה לראות שאין נזילות מהבלוק / איבוד שמן וכו'.

זה מנוע רביעי שהוא מחליף ברכב שלי תוך שבועיים.

פורסם

המוסך מביא מנועים מבלי לדעת את מצבם האמיתי בתקווה שהוא יפול על אחד מוצלח. (חתול בשק) כל זאת תוך כדי ניסיון "לדחוף"

את המנוע המותקן גם עם הוא לא מספיק טוב וזאת על מנת לחסוך את העבודה.

עליך להמשיך לדרוש את המגיע לך ,הרי במחיר שהמוסך דרש מגולם הסיכון שהוא לקח.

בהצלחה .

שי

• תוכן חדש...