Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לאיחסון רכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש ברשותי אלפא ספרינט :

norm_E6BE3316E46F4A7A8882D1229A8D3D4C.JPG

לאחרונה רכשתי רכב נוסף ואני רוצה לאחסן את הספרינט לכמה שנים עד שתיהיה אספנות....

אני יודע שיש לה עוד 9 שנים שזה ממש לא מעט אבל אני אוהב אותה מאוד ולא רוצה למכור, כרגע אין לי כסף לשלם עליה ביטוח+טסט

ולעניין איך הייתם ממליצים לאחסן אותה, ברור שאני אסע איתה פה ושם כדי שלא תשכח מה זה מצב נסיעה אבל כמובן

שהיא תונע מעט מאוד פעמים בשנים הקרובות האם יש צורך לשים אקסטרה שמן במנוע / לרוקן את המים ממערכת הקירור או כל

דבר אחר?

-אני לא באמת יודע אני סתם זורק דברים שנשמעים לי הגיוניים....

פורסם

כל כמה זמן אתה יכול להניע אותה ?

מזה תגזר התשובה.

בגדול - עדיפה חניה מקורה וסגורה במקום שאינו הומה אדם. למשל סככה של חבר במושב, חניון תת קרקעי במקום העבודה וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...