Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לדעת מה דעתכם על הצעה שקיבלתי, ואיזה מהרכיבים עדיף בכל אחת מהאפשרויות.

מדובר ביונדאי קופה צורה חדשה.

ב3500 ש"ח:

מגבר Audison SRK או JBL 100.4

קומפוננט קדמיים (6.5) Hertz Energy או Focal 165v1

סאב Infinity Reference או סאבים ברמה דומה מ JBL, Hertz, Focal

ב4500 ש"ח:

כנ"ל עם תוספת:

מגבר Audison שישה ערוצים

רמקולים אחוריים Infinity 6X9

כמו כן אשמח לקבל המלצות על HU.

תודה מראש!

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

ביונדאי קופה החדשה יש 6x9 בדפנות הרכב כמו בישנה?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אכן כן.

כמו כן שכחתי לציין שאני שומע מוזיקה אלקטרונית בעיקר (האוס/טראנס וכאלה).

וביררתי אצל תומקאר במושב רינתיה, אז אם יש לכם משהו להגיד גם עליו - SHOOT :)

פורסם

מנסיון ה6x9 ביונדאי קופה קצת מאכזבים כי אין להם אוויר ותהודה שלא כמו בדרך כלל ששמים אותם מעל הבאגז והוא משמש כתיבה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בקשר לתומר מתומקאר תבצע חיפוש יש עליו הרבה תגובות חלקן בסדר וחלקן רעות.

אני אישית לא הייתי מתקרב.

פורסם

ה6X9 שאני רוצה לשים זה סתם בשביל עוצמה נוספת - האיכות תבוא מהקומפוננטס הקדמיים של הרץ או פוקל.

יש המלצות נוספות על מקומות לא יקרים מדי באיזור חולון-ראשון והסביבה שאני יכול ללכת ולבדוק?

שמעתי שSoundstorm בחולון טובים אבל יקרים. תגובות הצעות נוספות ותגובות על הסט שאני רוצה לשים יתקבלו בברכה :)

פורסם

ח מערכות בראשון

אם תרצה יש לי מישהו שמביא חלקים במחירים טובים יש גם אפשרות להתקנה תתעניין קצת ודבר איתי אני יברר לך מחירים

פורסם

מה קורה? איך שאמרת לי שביקשת המלצות בקרספורום ישר הבנתי שזה אתה,

אם אתה רוצה עצה אישית לך או על ה 880 של פיוניר או 775/776 של קלריון.

לגבי האחוריים ותר עליהם, ואם את החושב שהם הכרחיים אתה מוזמן לבוא לשמוע אצלי ותבין שאחריים מיותרים לגמרי.

ורמקולים הכי טוב שתלך ותשמע כי זה עניין אישי, אני יכול לבוא ולהמליץ לך על רמקולים שלדעתי הם הכי טובים העולם

אבל לך הם ישמעו חרא, אז תלך תשמע ותחליט לבד.

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...