Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונה יפה שצילמתי היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה עוד טרקטור "צעצוע" שצילמתי בנמל בחיפה, מהמרחק שאני ראיתי זה היה נראה ממש צעצוע.

התמונה באיכות גרועה בגלל הפלאפון+ צילום מרחוק.

תמונה031.jpg

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

ראיתי דברים כאלה בערוץ נשיונל.

יש אוניות שמכילות חומרים שונים, כמו חול, עופרת וכו', שלשם ריקון סופי של האוניה מכניסים לתוכה טרקטור/שופל שמגרד את כל החומר, עד לגרגיר האחרון.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
ראיתי דברים כאלה בערוץ נשיונל.

יש אוניות שמכילות חומרים שונים, כמו חול, עופרת וכו', שלשם ריקון סופי של האוניה מכניסים לתוכה טרקטור/שופל שמגרד את כל החומר, עד לגרגיר האחרון.

למה נשיונל? תחנות הכוח בחדרה ובאשקלון עובדות ככה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין מה להשוות.

יש לנשיונל תוכניות מאוד מעניינות, בהן הם מראים דברים יוצאי דופן כמו למשל, הנמל הכי פעיל בעולם, שבו האוניות הכי גדולות עוגנות. אוניות שיכולות לעגון רק בנמל הזה ואולי בעוד אחד בעולם.

תוכניות כמו "בניה מעולם אחר" , או "שניות מאסון" (אני חובב אסונות :oops: )

דברים ממש מדהימים. מת על הערוץ הזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא אמרתי שלערוץ אין דברים מעניינים אלא שבמקרה הספציפי הזה יש את זה בארץ חי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אין מה להשוות.

יש לנשיונל תוכניות מאוד מעניינות, בהן הם מראים דברים יוצאי דופן כמו למשל, הנמל הכי פעיל בעולם, שבו האוניות הכי גדולות עוגנות. אוניות שיכולות לעגון רק בנמל הזה ואולי בעוד אחד בעולם.

תוכניות כמו "בניה מעולם אחר" , או "שניות מאסון" (אני חובב אסונות :oops: )

דברים ממש מדהימים. מת על הערוץ הזה.

אני גם חובב אסונות. :|:shock::?

תעופה בחקירה - התוכנית בה"א הידיעה!

אתה מתכוון התכנית? :-)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...