Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שתי המגברים הם צריכים להגביר קומפננט מורל הייבריד ורמקולים 9*6 סאונד סטרים sst

Kicker KX600.4

kx600.1.jpg

Details:

• 2-, 3-, or 4-channel output
  • Tri-way capable (Tri-Way Crossover required)
  • 75 watts RMS x 4 at 4 ohms
  • 150 watts x 4 at 2 ohms
  • 300 watts x 2 in bridged mode
  • speaker- and preamp-level inputs
  • front and rear high-pass/low-pass crossovers (variable 50-200 Hz, 12 dB per octave)
  • front/rear bass boost (0-18 dB at 40 Hz)
  • remote gain control with 25-foot cable
  • frequency response 20-20,000 Hz
  • requires 4-gauge power and ground leads — wiring and hardware not included with amplifier
  • unregulated Class A/B power supply offers a massive increase in power at 2 ohms
  • 22-9/16"W x 2-5/8"H x 10-1/4"D
  • 1-year warranty

או רוקפורד

ROCKFORD FOSGATE PUNCH P850.4 4

aba9_1.JPG

Features & Specs:

• 4 Channel amplifier design
  • 425 Watts RMS x 2 @ 4 ohms

• 210 Watts RMS x 4 @ 2 ohms

• 100 Watts RMS x 4 @ 4 ohms

• Max power 2600 watts

• Variable high / low pass crossovers 40 -400Hz 12 DB

• Remote Punch bass control knob 0-18db @45Hz

• Frequency response: [email protected]

• New focused mass heatsink

• Removable connector cover

• Improved TO-247 Mosfet transisters

• RCA preamp input and output

• 120 Amp fuse rating

• Dimentions 17.7" L - 2.1" H x 11" W

פורסם

הרוקפורד חזק יותר משמעותית, בנוסף החיתוך של הקיקר מתחיל ב50 הרץ לעומת ה40 של הרוקפורד.

כל זה נאמר מהנייר, אין לי ניסיון מעשי איתם.

:-) just smile
פורסם

אישית הייתי הולך על הרוקפורד. האמת שאני משוחד כי פשוט המגבר שיש לי (יותר נכון לאחי) ה-P450.4 אף פעם לא עשה בעיות והוא אצלנו כשנה וחצי כבר. המגבר גם אנדרייטד, ודיי איכותי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי יש קיקר 2 ערוצים ואני מבסוט ממנו, עם זאת הוא מחובר אצלי בגישור אז אני לא יכול לתת חוו"ד על האיכות והפירוט לעומת מגברים אחרים.

מה שאני כן יכול להגיד זה שהוא אנדרייטד רציני (KX250.2 שמוציא בתעודת לידה 325 RMS, משמע 30% תוספת ממה שמוצהר)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הרוקפורד חזק מהקיקר זה נכון - אבל תשים לב לנתונים - נראה שב4 אוהם הוא מוציא 100 RMS

הקיקר 600.4 זה בדיוק המגבר שיש לי בחתימה, אני לא יודע איזה דגם יש אצלך אבל שלי אמור להוציא בהצהרה 90 RMS ב4 אוהם וגם אם לא - כמו שאמרו כאן, הוא כנראה באמת אנדרייטד רציני.

אחרי כל זה אני הולך לאמר לך שאני לא שם קצוץ על נתוני הRMS אלא רק על ההתאמה של המגבר לרמקולים שהוא מגביר.

מנסיון - הקיקר מעולה! מגבר נקי מאוד ופתוח מאוד - ומה שבטוח, הוא עושה עבודה מדהימה על האילייט.

ממליץ עליו בחום.

שלי כרגע בתיקון (עשיתי החלפות על ציוד משומש תמורת המגבר הזה, הוא עבד טוב כמה חודשים אבל בסופו של דבר הלך לו איזה רכיב והוא צריך תיקון) - אבל אני כל כך התרשמתי מהמגבר הזה שהוא פשוט שווה מבחינתי את התיקון.

עוד יומיים אני אמור לקבל אותו חזרה מתיקון - אני אתקין אותו לקראת המפגש הבא או במפגש הבא משתי סיבות:

1. אני אוהב את המגבר הזה. אני אשמח לתת לך השמעה לאחר הרכבה.

2. אני מגביר כרגע את האילייט על JBL GTQ200 שמוציא סה"כ 37 RMS לערוץ - אבל הוא מתנהג כמעט כמו הקיקר! - אני ארצה שחברי פורום ישמעו את זה בשביל להתרשם במפגש הבא. במידה ואני לא אגיע - אני פשוט אתקין את הקיקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

2. אני מגביר כרגע את האילייט על JBL GTQ200 שמוציא סה"כ 37 RMS לערוץ - אבל הוא מתנהג כמעט כמו הקיקר!

אז הקיקר הזה אוברייטד מטורף אה? :wink::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אישית הייתי הולך על הרוקפורד. האמת שאני משוחד כי פשוט המגבר שיש לי (יותר נכון לאחי) ה-P450.4 אף פעם לא עשה בעיות והוא אצלנו כשנה וחצי כבר. המגבר גם אנדרייטד, ודיי איכותי.

.. מצתרץ אליו גם לי יש תמגבר ולא עושה שם בעייה... אין סיבה ש 850 יעשה בעייה..>

למרות ש קיקר חברה גם טובה..

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

זה רק מוכיח דבר אחד לבינתיים - נתון הRMS זה אולי אחד הנתונים האחרונים שצריך לקחת בחשבון במגבר.

הקיקר מאוד נקי, פשוט לא מוסיף שום דבר לצליל וההרגשה היא שהוא מעביר אותו שקוף, הJBL מוסיף קצת לתחום הגבוה והוא טיפה פחות נקי מהקיקר - אבל מבחינת הזזת הרמקולים ועוצמה - לא נופל ממנו.

כשאני משתמש בקיקר אני מרגיש שהמגבר עושה דבר אחד ויחיד - מגביר! עריכה - דרך אגב, ייתכן וכאן אולי יש קשר לRMS משום שהJBL יכול להיות שהוא חזק אבל אין לו רזרבות של כוח ולכן הוא מכניס עיוותים, במילים אחרות אולי לא צריך יותר מ40 RMS בכדי להזיז את הממברנות של האילייט לכל האורך - השאלה היא איך מזיזים אותן, אולי לקיקר יש רזרבות של כח ובגלל זה הוא עושה את זה נקי כל כך, אני מניח שמגבר של JBL מאותה הסדרה רק עם יותר כוח לא היה נופל מהקיקר וכנראה שגם התוצאות היו לא מורגשות - אחרת, לRMS אין שום חשיבות בעיניי.

הוא מאוד ניטרלי ואני מאוד אוהב את זה כי כשאני משתמש ברוקפורד הישן או בקלריון מתווסף המון צבע לצליל, לא בהכרח משהו שאני לא אוהב - אבל מרגישים שזאת לא התוצאה הנכונה שצריכה לצאת מהרמקולים.

הקיקר משיג את זה יפה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סה"כ משני המגברים אתה תקבל את אותה התוצאה.

שניהם שמים יותר דגש על ה POWAHHH!! של המגבר , חברות אמריקאיות, עם תכנון אמריקאי טיפוסי

אם הם היו יכולים, הם גם היו שמים BHP במקום RMS :)

טוב שיש כח, והרבה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לKX600.4? - זה דגם ישן - מקסימום 2300 שקל.

אולי אתה מתבלבל עם הדגם החדש יותר? KX650.4?

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הציעו לי את שתי הדגמים האלה בדיוק לתת מגבר של בוסס c650 ולהוסיף 2000 ולבחור אחד מהם

האם יצא לי עסקה שווה על הבוסס שילמתי בסביבות ה1200 לפני כחצי שנה

• תוכן חדש...