Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו כיפי לילד בן 17 ב100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לה ממש בעיות אמינות, היא יפה מאוד, לא ספורטיבית. אם משווים 2.0 הייתי מעדיף אותה על גולף 2.0. מול GTI הסיפור אחר.

אני לא בטוח שאתה צודק.

כשאני שקלתי לקנות מגאן קופה התקשרתי למישהו שאמר לי שהוא כבר מכר אותה אבל הוא ממליץ לי בחום לא להתקרב לאוטו הזה, הוא אמר לי שדווקא המגאן קופה, בלי קשר למגאן רגילה, עושה מלא בעיות ונמצאת הרבה במוסך, והוא לא היחיד שאמר לי שהיא עושה בעיות ולהתרחק ממנה אז אני מניח שיש משהו במה שהרבה אנשים אומרים. אני בטוח שהיא נוסעת אחלה כשהיא נוסעת אבל בטח הרבה מהנסיעות האלה זה למוסך.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי הולך על יאריס T חדשה.

אם סבא שלו נותן לו 100000 מהם עוד 990 ש"ח ???

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פוזה :?: סטייל :?:

ALFA SPIDER או GTV

406 קופה

בסכומים כאלה של כסף אני הייתי שוקל אחת כזו ...

או אולי גי'פון חמוד ... פג'רו קצר

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
אין לה ממש בעיות אמינות, היא יפה מאוד, לא ספורטיבית. אם משווים 2.0 הייתי מעדיף אותה על גולף 2.0. מול GTI הסיפור אחר.

אני לא בטוח שאתה צודק.

כשאני שקלתי לקנות מגאן קופה התקשרתי למישהו שאמר לי שהוא כבר מכר אותה אבל הוא ממליץ לי בחום לא להתקרב לאוטו הזה, הוא אמר לי שדווקא המגאן קופה, בלי קשר למגאן רגילה, עושה מלא בעיות ונמצאת הרבה במוסך, והוא לא היחיד שאמר לי שהיא עושה בעיות ולהתרחק ממנה אז אני מניח שיש משהו במה שהרבה אנשים אומרים. אני בטוח שהיא נוסעת אחלה כשהיא נוסעת אבל בטח הרבה מהנסיעות האלה זה למוסך.

האמת שלפני שמצאתי את הפולו , רציתי לקנות מגאן קופה...

מבדיקה של איזה 10 כאלה, לא התגלתה אחת אפילו במצב מזהיר במיוחד.

אני לא חושב שלרכב הזה יש בעיות ספציפיות חוץ מהעובדה שברוב המגאנים שראיתי

היו קילופי צבע ודהייה בכל מקום אפשרי (זה היה לפני שנתיים, ומדובר ברכבים שהיו בערך 5-6 שנים על הכביש). מצד שני, ב100 אלף ש"ח אפשר לקנות שנת 2001-2002...

אבל משום מה לא הייתי משקיע 100 אלף ש"ח ברנו מגאן.

בקשר לפולו . ה- GTI מסובבת ראשים בגלל הקסנון ... ומסובבת את הראש שלי ספציפית בגלל שכל אחד מחפש בעין רכבים דומים לשלו, גם אם הוא לא מודע לזה.

לדעתי אין בה שומדבר מיוחד שמצדיק השקעה של כ80 אלף ש"ח , מה עוד שיש המון כאלו שנת 2000 שהן כבר יד 3 ו4 , למעשה הרוב ככה.

עוד משהו, אני לא מבין מה קטן בפולו ומיני? זה כולה ילד בן 17....

לסיכום ובשורה התחתונה.

מסור לחברך שייכנס לסוכנות טויוטה הקרובה למקום מגוריו, יניח על השולחן 100 אלף זוזים, ויקבל טויוטה יאריס TS חדשה שנת 2004.

8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבנאדם יכול לקנות הונדה האצ'בק או קופה משנתון נמוך יותר, ולשפר אותה בטירוף.

יהיה לו הכי הרבה פוזה ואוטו מהיר ויחסית אמין

honda_civic_type_r_1.jpg

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

אתה בטוח שמדובר בבחור רציני? הוא לא ממש נשמע ככה. "סטלה"?... "עם החברה"?

אני הייתי ממליץ על וולוו שנת 82 סטיישן בשביל "החברה" (בשאר הכסף הוא יוכל לקנות חומר ל"סטלה").

פורסם
ממליץ על וולוו שנת 82 סטיישן בשביל "החברה" (בשאר הכסף הוא יוכל לקנות חומר ל"סטלה").

:biglaugh::roflmao::hihi:

הרסתה אותי מצחוק.

פונטו HGT ופולו GTI לדעתי האופציות הכי טובות

שלא ישכח שהוא צריך לתחזק את הרכב שיקנה, ביטוח תיקונים וכו'.

• תוכן חדש...