Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פנסי חזית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לעזרה, בכיוון פנסי חזית. הרכבתי פנסים של אותו אחר ואני צריך לדעת לאן הפנסים צריכים להאיר כדי שאני אוכל לכוון אותם אחר כך במכשיר.

MAX'S -- Tuning

פורסם

רפי אשמח לקבל גם אני את השרטוט הנ"ל , במידה וזה משנה מדובר בפיז'ו 306 שנת 2000 .

היסטוריית רכבים: דייהו סופר רייסר 1.5 שנת 96 (אוטומטית) - נמכרה ,פיז'ו 306 1.4 שנת 2000 ידנית - נמכרה, אלפא רומיאו 147 1.6 שנת 2002 ידנית - נמכרה.

היום : אלפא רומיאו 147 2.0 שנת 2002 ידנית.

פורסם

רפי - תודה!

סרז'וק - מה שאתה לא מבין זה שעדיין נשארו אנשים שאוהבים להתעסק עם הרכבים שלהם בעצמם ולא לרוץ למוסכים על כל דבר קטן. ולא מדובר אפילו בחיסכון כספי למרות שזה יכול להצטבר להרבה כסף (פה 20 שקל, שם 50 שקל...). יש אנשים שלא מחליפים בעצמם נורות שרופות ברכב ומוציאים על עשרות שקלים במוסכים (הייתי עד למקרה כזה, המסכן שילם 50 שיקל על החלפת נורה אחת שרופה!). מדובר בהנאה!

פורסם

אולי כדי פשוט לעלות את השרטות לפורום, אני מניח שזה יועיל לכולנו ויחסוך בקשות פרטניות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...