Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 הודעות וכולם רק שלך ? :-D:lol:

לגבי ההתלבטות שלך , רמקולים כמו מורל פולס לא יהיו מספיק חזקים לסאב כמו L7 הוא יבלע אותם , אלה אם כן תכוון אותו על ממש נמוך .

לגבי המגבר , אני חושב שהוא יוציא ממנו צליל יפה .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אז איזה קומפוננט לקנות בסביבות 600 650 שישמעו אותם ?

וד'א ללכת אז על המגבר הזה?

אין כזה קומפוננט , כלום לא עובד יפה עם L7 , אולי K2P עם איטום של טנק באוטו .

בטח ובטח שלא סט של 700 שקל , ועוד בלי איטום .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תראה המערכת שלך ממש לא מסודרת לפי מה שאני רואה .

אם עדיין לא קנית את הסאב , אל תקנה אותו עוד. אתה משקיע 2K בסאב , 2K מגבר ורמקולים 600 ש"ח .

זה ממש לא ישמע טוב .

אני ממליץ לך לערוך חיפוש בפורום , יעזור לך הרבה מאוד .

יש הרבה מה לפרט ויש טובים יותר ממני שמסבירים את העניין .

אני יכוון אותך בחיפוש :

"מערכת בתקציב X"

"L7 איך הוא ישמע עם XY"

ודברים מהסוג הנ"ל שיוכלו לכוון אותך כמה שיותר לרכיבים שאתה רוצה

ערב טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם הבחור אוהב SPL, כל סט יישמע לו טוב עם הסאב (כמו אצל אחי, שכבר בא בטענות שהסטים באוטו חזקים מידיי :roll:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בואו נגיד שעם אני יקנה סאב יותר חלש אני ישים אותו ברדיו דיסק על מקס',

והמגבר שבחרתי טוב?

איזה קומפוננט הכי חזק (שישמעו ללא עיוותים אני מתכוון\לא חזק ואז עוד שנייה הרמקול נישרף)יש ב 800 שקל משהו כזה?

וכמו שאמרו מעליי SPL

פורסם

3 הודעות?

אם אתה כותב כל כך הרבה, תתחיל גם לענות לעצמך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

L7 ומערכת SQ לא בדיוק הולך ביחד ואם כן אז אתה לא יכול לשים סאב מפלצת שהוא ספינת הדגל של קיקר בתחום הSPL

ולקנות רכיבים של מערכת דרג ז'

חבל על ההשקעה.

זה סאב מפלצתי שדורש המון כוח, אם תיתן לו מגבר רציני וגם תשים סט רציני מקדימה (רוב הסיכויים שפחות משני סטים מקדימה לא תצליח בכלל לרסן את המפלצת המרובעת), אתה גם תצטרך להשקיע הון במערכת החשמל של הרכב.

שוב - אין בעיה רצינית להגביר אותו גם עם מגבר בשליש מהעוצמה, אבל אם אתה רוצה לעשות את זה כמו שצריך - אתה צריך לשים בצד עוד הרבה כסף.

נ.ב - ההמלצה שלי בשבילך יהיה פוקל פוליגלס V2 ואתה צריך להשקיע כאן עוד איזה 500 שקל - פחות מזה, גם אם זה יהיה מספיק חזק, זה ישמע חרא.

אולי אולי אולי - איזה סט MBQ ישן (ואני מדגיש ישן - הסדרות החדשות מאכזבות מאוד) מיד 2.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא אמרתי שבהכרח את תצטרך לשדרג, קודם כל עושים בדיקת עומס.

אי אפשר להסיק מזה שום דבר. אבל סביר להניח שמפלצת כמו L7 עם שני סטים והגברה מתאימה תדרוש שדרוג במערכת החשמל.

הL5 עד כמה שאני זוכר הוא העשר אינטש, מפלצת קטנה יותר אבל עדיין מפלצת.

תשים לב שאתה יורד מ12 אינטש ל10 אינטש בלי שום סיבה מוצדקת.

אתה מוכן לוותר על היכולת של הסאב לרדת נמוך יותר בגלל משהוא שאתה עוד לא יודע אם אתה תצטרך לעשות או לא.

אם מה שאתה רוצה זה את הL7 אז תקנה אותו, אבל תקנה אותו בידיעה שאין לך את התשתיות הנכונות לספק לו ורוב הסיכויים שאתה תצטרך מתישהו לספק לו את התשתיות האלה, אחרת אתה סתם תתאכזב גם מהסיבה שהוא ישתלט לך על כל הרכב אם תשקיע רק אתה מה שצריך בשביל להפעיל אותו וגם מהסיבה שאם לא תשקיע את זה אז גם הL7 עצמו לא יתן את מה שאתה רוצה לקבל ממנו.

בקיצור - אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...