Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם האלטרנטור ברכב הזה מוציא את ה90 אמפר אז סיכוי טוב שכן.

אבל אתה עדיין צריך להריץ כאן חיפוש לגבי עובי של חיווט והתקנות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צריך לקחת בחשבון שזה סאב מרובע = יותר שטח פנים, יש לו ממברנה כבדה. כל הנתונים האלה גורמים למגבר שירים את הסאב הזה זרם גבוה יותר.

המונובלוק צריך להיות כמה שיותר חסכן בתצרוכת זרם ורצוי שיספק לפחות את ה350 עד 400 RMS ב4 אוהם בשביל לתת לסאב הזה את מה שהוא צריך.

תוסיף לזה סט קדמי חזק מקדימה ובדרך כלל מגיעים לשני סטים עם סאב כזה ואתה מקבל מערכת זללנית לכל דבר.

יש חברות שמייצרות גם מגברי קלאס D 2 ו4 ערוצים - הייתי שוקל להרים לפחות את המידבאסים של הסט הקדמי עם כזה מגבר - לדוגמה סדרת הZX של קיקר. בכדי לחסוך כמה שיותר זרם ולהרים את הטוויטרים על מגברון קטן שבקושי ידגדג מבחינת תצרוכת.

זה פרוייקט יפה כשחושבים על זה יותר לעומק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי הבנתי, אז ללכת על L7?עם מונו של פייל?

ואיזה קומפוננט אתם ממצליצים לי שינגן איתו טוב, עזבו תקציב תנו עצות,

ועוד שאלה,איפה אני יכול לברר כמה אמפר מוציא האלטרנטור?בספר של הרכב רשום?

פורסם

למה אתה רוצה דווקא את הסאבים של קיקר?

נורא קשה לפתוח אותם וחייב מגברים נורא חזקים.

המגבר של פייל לא מתאים כאן בכלל!

אתה חייב לחפש מגבר ביד שנייה ב- 1300 ש"ח לא חסר..

והמלצתי היא גם לחשוב על עוד סאבים שלא צורחים כאלו הספקים ונותנים בראש לא פחות!

לגביי קומפוננטים שנותנים אחלה כוח אז תחשוב בכייוון ההרץ היי אנרג'י,פוקל V2 או בכלל פוקל K2P..

בהצלחה.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
עם יש לך סאבים כאלה אז אני ישמח לעצות

סאבים של איימג' דיינאמיקס, של הרץ ויש עוד המון..

תן תקציב לסאב?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

800 900 אפשר לחרוג, ולחבר לו מגבר של פייל?

אני רוצה שהסאב יהיה מרוח,אני שומע ראפ בעיקר,

ושיהיה סאב עמיד לעוצמות גבוהות, נגיד שעם אני יגיבר אותו על 6 אז עדיין שיחזיק מעמד,

פורסם

תגביר אותו על 6 ? הוא יהיה חזק, עד שהוא ישרף מרוב עיוות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כתבתי בעיות איפשהו ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טעות שלי, אבל בגלל זה אני רוצה סאב חזק, שלא יהיה לו עיוותים מי יודע מה, לא צריך להגזים, פשוט זה ראפ ויש קטעים שפשוט אתה ניכנס לזה,ואז אתה רוצה שכל האוטו ירעד לך מרוב באס

פורסם

חבר - ב2000 ש"ח אתה לא יכול לרכוש מכונת באס (מונובלוק + סאב) כמו שאתה מתאר שאתה מעוניין .

לדעתי רצוי לרכוש מגבר שיכול לעמוד באונס שכזה

לשדרג מערכת חשמל לפחות למצבר בעל פריקה עמוקה

לקנות סאב שעולה טיפה יותר מ900-1000 ש"ח :)

• תוכן חדש...