Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ההתעלקות בשירשור זה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186018

החלטתי לפתוח נושא חדש כי יש התפתחות.

הקשבתי לעצתו של אמיר שליט והלכתי למחלקת חנייה בעירייה וביקשתי את האסמכתא לדואר הרשום שנשלח אלי ולא הגיע,

להפתעתי (בעצם לא) הפקידה לא הייתה מסוגלת לשחזר לי אסמכתא וניסתה לפתור אותי בפתרון הבא :

שאגש לדואר עם תאריך המשלוח, מס' הדו"ח ושמי ואשכנע אותם למצוא לי את דבר הדואר וגורלו כמובן שלא עזרו כל ניסיונות ההסבר שלי שאת הדואר לא מעניין מס' הדו"ח ותאריכים אלא אסמכתא בלבד והם לא יצליחו לשחזר זאת, היא התעקשה וכך גם חברתה למשרד ואפילו פקידה אחרת במשרד הגבייה טענה בתוקף שכך אוכל לשחזר את גורל המכתב.

כמובן שבדואר לא ידעו מה לעשות וניסו לשחזר בעזרת מס' הדו"ח אך ללא הועיל.

לי נמאס להרגיש שהפקידות "מורחות" אותי כי בעצם אין להם דרך או את הידע לשחזר את מס' האסמכתא, האם אני אוכל לשלוח להם מכתב בו אדרוש לספק לי מס' אסמכתא נכון (כמובן שאציין שכבר ביליתי שעה וחצי במשרדיהם ללא הועיל)?

ושאלה נוספת שעולה היא במידה והדואר באמת לא שלח לי את ההודעה על הדו"ח האם הוא מבוטל? (אציין שזה המכתב היחיד שנשלח במהלך השנה הראשונה לדו"ח והבא אחריו שגם לא הגיע הוא כ שנה וחצי אח"כ).

תודה לעונים

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כדי שלא תחול התישנות על הדו"ח, חובה עליהם לשלוח תזכורות / דרישות בדואר רשום במועדים הקבועים בחוק.

כדי שהם יוכלו לפתוח בהליכים - הם חייבים להציג אסמכתאות שהם שלחו רשומים אליך.

כמובן שאת האסמכתאות האלה אתה אמור לבדוק עם הדואר (וזה לבד תהליך די מתיש כעבור תקופה ארוכה).

קיימים סייגים מעטים שהם לצידך במקרה ולא לקחת את המכתב - כגון שהיית מאושפז ורתוק לבי"ח תקופה ארוכה וכד'.

לענ"ד, מכתב שלא הגיע ליעדו באשמת הדואר - נראה שמן הצדק ש"זכות" זו תעמוד לצידך. זכות מן הצדק היא טענה מקובלת.

אתה צריך להבין שאם העיריה העבירה את הליכי הגביה למשרד חיצוני, פירוש הדבר שהמשרד הזה מרוויח יותר ככל שהגביה יעילה יותר. מכאן שכל עוד המשרד לא נלחץ לפינה להוכיח שאין התישנות, הוא כמובן יערים קשיים עליך, הרי בסופו של דבר זה אתה שרץ ומותש.

שלח מכתב ברשום, ורצוי אפילו שתגיע למשרד ותמסור אישית ותבקש חותמת "נתקבל" על העתקו (כפי שנהוג בבתי-משפט). מכתב שכזה יחייב את העו"ד להמציא לך תשובה בכתב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה, אכתוב להם מכתב ואחכה לאסמכתא.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אתה מציין בשירשור הקודם שדוח"ות אחרים כן שולמו.

מקרה דומה שהיה לי וכעבור יותר משנה קבלתי הודעה שלא שולם ולשלם כפל על כפל קנס (אז היה כפל על כפל על כפל).

פניתי לרשות המקומית וציינתי בפניהם שהם יכולים לבדוק שכל הדוחות חניה שהיו לי - כולם שולמו במועדם, כל אחד בתורו שלו (והיו רבים מאוד).

הדגשתי שאת הדו"ח הזה לא קבלתי ואיני יכול לזכור מה היה לפני יותר משנה, והתנהגות נורמלית שלי מעידה שאני משלם דוחו"ת במועדם, וע"כ אם היה הדו"ח מגיע אלי, ודאי היה משולם במועדו.

בקשתי להעמיד את הדו"ח על הקרן בכדי לשלמו כפי שהיה קורה אילו קבלתי אותו במועדו.

מקץ כחודשיים הגיע תשובה: לפנים משורת הדין הוחלט לבטל את הדו"ח...

יש צדיקים בסדום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...