Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמתי לב שהאור שהיה בשקע המצית כבר לא פועל אבל השקע עצמו עובד, בשקע הזה יש נורה מובנת או שניתן להחליף נורה?

לשקע המצית מתחברים רק 2 חוטים וזהו החוטים של התאורה הם כבר בנויים על השקע עצמו?

צריך להחליף את כל השקע או רק נורה?

תודה.

פורסם

לפני הכל, בדוק האם הנורה אמורה להידלק יחד עם האורות ברכב.

לי היה מקרה דומה במגאן שלי - פדיחות !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בדקתי את זה כבר והנורה לא דולקת וקשה בלילה בחושך להכניס לשם מטען וכד'.

איך אני מסדר את זה?

מחליפים נורה או להחליף את כל השקע הזה?

פורסם
בדקתי את זה כבר והנורה לא דולקת וקשה בלילה בחושך להכניס לשם מטען וכד'.

איך אני מסדר את זה?

מחליפים נורה או להחליף את כל השקע הזה?

אולי תספר לנו איזה רכב זה אף אחד לא הולך לנחש ??....:shock:

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

פורסם

בכל השקעים שפירקתי עד היום היתה נורה, שניתנת להחלפה בנפרד, נורה 1.2W קטנה, כמו הנורות בלוח שעונים.

פורסם

מחליפים נורה, בד"כ תהליך מאוד פשוט שאורך זמן קצר.

זו נורה דקה כזו, לרוב כמו אלו שיש בלוח שעונים, עם 2 רגלי מתכת, שכל אחת מחוברת לצד אחר של הנורה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מחר אם יהיה לי זמן לפרק את השקע אז אני יסדר את זה, יש לי דברים יותר חשובים, יש לי בלאגן עם איזה מוסך (באשכול שפתחתי) לכן אני מחר יתחיל לברר מה לעשות..

תודה

פורסם

סבבה. קראתי את הבלאגן שלך עם המוסך המאפן ההוא. בהצלחה.

אם בכ"ז הסתבכת, אני מחר בבוקר "פותח מוסך" בחניה. תקפוץ נראה מה יש לנורה הזו.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

איפה אחי מחר יש לי לחפש איפה מסתתר משרד של איגוד המוסכים וללכת לשם, להתקשר לשרות של דלק מוטורס ולהגיש תלונה על המוסך המורשה הזה.

ועוד כמה דברים הקשורים למיקרה הזה וסידורים.

באשכול הקודם יש עוד כמה דברים שלא ציינתי, כמו למשל שאחרי התיקון פניתי למוסך הזה הרבה מאוד פעמים במהלך שבועיים אני רק פונה לשם.

איזה יום הגעתי לשם אחרי שירד גשם אז בעל המוסך אמר לי להבוא יום אחר כי הכל רטוב ואחרי זה עוד פעם הלכתי אליו והוא אמר לי תבוא יום אחר בקיצור בלאגן אני לא הולך לשתוק על זה.

טוב את עניין המוסך הזה נשאיר לאשכול השני שפתחתי כי זה לא קשור לנושא.. :|

אהה וארז אני מצטער מאוד שלא יצא לי לתת לך את המפתח פילטרים למרות שהבטחתי לך :cry: מקווה שתסלח לי :roll:.

פורסם

לא נורא. אתה חמוד אתה.

משרד של איגוד המוסכים , נמצא בבניין מול בית משפט בב"ש. קומה רביעית. (הבניין הצמוד ל"נודלס מור")

במרכז הבניין הזה יש כניסה ומעלית. (בפינה ימנית שלו יש גלידריה מוכרת, שאיני זוכר את שמה).

משם הבאתי פעם טפסי "אישור בלמים" וכד'

שים לב , ברר פרטים בזהירות, כששאלתי את הפקידה שם "למה את לבד? איפה המנהל, הסגן?" היא אמרה לי, שהם בעלי מוסכים בעצמם, ולא נמצאים במשרד רוב היום. אני מקווה שאחד הבוסים שם הוא לא מהמוסך שעליו יש לך תלונות, שלא יעכבו לך דברים ויציבו מכשולים.

רח' הנרייטה סולד, לא זוכר מספר.

פורסם

אהה איפה שהגלידה איטלקית נכון!

אז זהו שדוד ברזילאי אם אני לא טועה(בעל מכון מונדיאל שרשום פה) קשור איכשהו לאיגוד מוסכים!.לפי מה שהבנתי..

טוב אז מחר אני יצטרך גם חו"ד ממוסך אחר בכתב ואז אגיש תלונה +קבלות וחוות דעת ממוסך אחר..

תודה.

• תוכן חדש...