Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קודם כל יכול להיות שחלק מהשאלות ישמעו לכם טיפשיות ומובנות מאליהן אבל היום נתקעתי עם האוטו, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה לי שוב...אני אודה על כל תשובה רצינית...

היום הנעתי את האוטו בבוקר כדי לקחת את חברה שלי לתחנת אוטובוס, הנעתי וחיממתי אותו איזה חצי דקה ואז יצאתי לדרך. מאתמול כבר דולקת לי נורה של דלק אבל לא התייחסתי כי אני יודע (גם לפי האוטו הקודם שלי) שגם שהנורה נדלקת, יש לי עוד מספיק קילומטרים לנסוע...אז התחלנו לנסוע ואחרי חמש דקות (בעלייה אם זה חשוב לדעת), האוטו התחיל לגמגם - ז"א להשתעל כזה ולקפוץ קדימה, ודוושת הגז כמעט ולא הגיבה. האוטו כל פעם נכבה ואז הנעתי ואחרי כמה שניות שוב חזר לגמגם.

הגעתי לנקודה שפשוט לדוושת הגז לא הייתה שום השפעה על שלבסוף האוטו נכבה ועצרתי בצד. תפסתי טרמפים, והבאתי לאוטו 6 ליטר דלק בג'ריקנים - ניסיתי להניע והאוטו הניע אחריי פעמיים,נשמע טוב, ונסע יפה עד לתחילת הרחוב שלי שבו שוב החל לגמגם קצת...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

בסופו של דבר הצלחתי להגיע הבייתה בשלום....

האם מה שתיארתי הם הסימפטומים של חוסר בדלק? ואם כן למה הוא החל שוב לגמגם אחרי נסיעה קצרה (אולי זה עדיין לא מספיק דלק)?

אני באמת צריך את העזרה לפיענוח התקלה....תודה לכולם

עדכון: הצלחתי בקושי להגיע עכשיו לתחנת דלק, מילאתי 4\3 מיכל.

התופעה עדיין מתרחשת אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה..

* אגב, אתמול שופץ אלטרנטור והוחלף טיימינג (1600 שקל ביחד).

פורסם

בהחלט יתכן שהרכב נתקע בגלל חוסר בדלק, ועכשיו מגמגם לך בעקבות לכלוך שנשאב ממיכל הדלק לתוך הקרבורטור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה

אם ככה יש לעשות ניקוי קרבורטור?

מה סדר גודל של עלות טיפול זה?

יש לי גם ספריי לניקוי קרבורטורים, איפה בדיוק אני צריך להשפריץ בתור התחלה? אל תוך המצערת?

פורסם

בטח יש לך סתימה בקרבורטור,לי הייתה סובארו 86,שהייתה לה מחלה בדיזה שבקרבורטור,כנראה כל הדרעק נכנס לקרבורטור

פורסם
תודה צביקה

אם ככה יש לעשות ניקוי קרבורטור?

מה סדר גודל של עלות טיפול זה?

יש לי גם ספריי לניקוי קרבורטורים, איפה בדיוק אני צריך להשפריץ בתור התחלה? אל תוך המצערת?

ראשית בתור התחלה ערוך חיפוש בנושא שימוש מזיק בספריי קרבורטור, וההשלכות הנובעות מכך.

ושנית נסיעה עד הדלקת הנורה הצהובה של הרזרבי, היא מתכון בטוח לסתימה פנימית במעברים בקרבורטור. שימוש חיצוני בספריי קרבורטור, לא רק שלא יועיל וחא יחדור למעברים סתומים בתוך הקרבורטור, שיש לפרקו לגורמים לשם כך, אלא יחמיר רק את הבעייה בשינוש לא מושכל בספריי קרבורטורים.

טיפ: ראה דיון טרי וחדש בפורום טכני העוסק בשימוש לא מושכל בספריי קרבורטורים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186490

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תחשוב..

היית עם מעט דלק. ובעליה. הדלק הלך אחורה. ולא מגיע למשאבה. בגלל זה הוא נכבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...