Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנהרדים -

אני צריך עזרה בהולה של המבינים או כאלה עם ניסיון בשברולט קאוולירים!!!!!!!

הנני מתלבט מאוד בימים אלו. יש לי קאווליר 96 עם גיר דפוק. מיד לפני שהגיר התקלקל היה לי בעיה עם מים במנוע, קלקול שעלה לי 5.5 (אלף) לתקן. תיקון הגיר יעלה לי 4 לתקן. עוד שני דברים שלא עובדים הם המזגן והנעילה המרכזית. בבדיקה שלי המזגן עולה לתקן 2.5 ואת הנעילה המרכזית לא בדקתי.

קצת רקע: עכשיו אני מרגיש מצד אחד, שהתעסקות עם הרכב עושה לי רע בנשמה...זה פשוט פגיעה חמורה באיכות חיים. קניתי אותו מיד ראשונה לפני שנה וחצי מדוד שלי הוא כמעט לא היה במוסך והוא כמובן לא סיפר לי סיפורים. איך שקניתי אותו , אחרי חודשיים שלושה התחילו הבעיות. פעם מנוע מתחמם, פעם בעיה כזאת ופעם כזאת... ואז לפני מס' חודשים הבעיה עם המים במנוע ועכשיו הגיר הדפוק.

הרכב, לפי המחירון עולה 23.

עכשיו אני שומע כל מיני דעות - אחד עושה לי תמכור אותו ככה. אחד אחר אומר תתקן את הכל ותנסה למכור אותו ואצליח להוציא לפחות 17 עליו. אחד שלישי אומר לי אומר תתקן רק את הגיר ותמכור ואחד רביעי אומר לי שלמעשה אי אפשר למכור אותו...פשוט להחזיק אותו עד הסוף.

שאלה ראשונה - עם נאמר הכל פיקס ברכב, כמה יכולתי להוציא עליו? הדעה הקונבינציאלית שאני שומע זה תמיד עשר פחות - קרי 13? האם זה נכון מנסיונכם??

שאלה שנייה - אם אני אנסה מוכר אותו ככה, עם שלושת הבעיות הנ"ל, כמה לדעתכם אוכל להוציא עליו? וכמה לבקש עליו מלכתחילה??

האם שווה לי לתקן את רק הגיר או את הכל???

מחפש מידע מאנשים מנוסים....תודה!!!!!!!!!!!!

מיכאל

פורסם

אם יתנו לך עליו 14000 תגיד תודה,אף אחד לא משלם מחירון בטח שלא על קווליר,עם זאת הרכב דפוק ויעלו על זה תיכף בבדיקה,אלא אם כן יבוא פראייר וישלם ללא בדיקה,לפי דעתי תמכור את הרכב כמו שהוא,זה יותר בריא ללב שלך,

פורסם

4K+2.5K זה 6.5K. בד"כ לוקחים שברולטים מהשנתונים האלה, ב-30%+- פחות (היו לי כמה כאלה אמריקאיות בשנתונים האלה...) . תוריד מזה 7000 ש"ח, וייצא לך 13000 ש"ח. תגיד תודה אם ייקחו לך אותה ב13.5K/ 14K...

מצטער שאני מבעס אותך...:|

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לחבר שלום

תסתכל על התמונה הכוללת ,כלומר המחיר הכולל לאחר התיקונים, ושאל את עצמך ,

איזה רכב היית קונה בסכום כזה?,וכמה היית צריך להוציא עליו? ,

בכל זאת שניהם רכבים משומשים ,הזקוקים לתיקונים

הרכב שלך הינו רכב חזק ויחסית מפנק ,כך שעדיין הוא משתלם

לדעתי עליך לערוך השוואת מחירים ,וקבלת יעוץ בכל הקשור לתיקוני הרכב ,כדי להגיע לעלויות תיקון שתוכל לחיות עמם

באוף טופיק קיימת רשימת בעלי מקצוע מומלצים ,בדוק עמם את הרכב וקבל חוות דעת

מחיר קניית הרכב זניח לעומת מחירי האחזקה והתיקונים ,כך שבמקרה שלך גם אם תחרוג ב15K מעל המחירון ,אתה עדיין בסדר

יגאל

פורסם

. קווליר שנת 96 נמכר בשוק במחיר של 10-12 אלף שקל מסודר עם שנה טסט.

לפני חודשיים מכרתי קווליר 96 במחיר של 12K ש"ח בקושי רב.הרכב היה לאחר שיפוץ ראש במחיר של 5K ש"ח ב-UMI אשדוד.

(היתה קבלה/חשבונית), שנה טסט, צמיגים חדשים, מערכת,אגזוז לחץ וג'נטים מגנזיום שהורכבו חודש לפני במחיר של 3.300

ש"ח. הרכב היה מפורסם ביד2 וכאן בפורום מכירה במשך 3 חודשים, התקשרו רק 3 אנשים לשאול (לא לקנות).

את הרכב קניתי מבחור שטיפל אצלי במחיר של 11.5K ש"ח לאחר שחודשיים לפני לא הצליח למכור ולאחר שקיבל שלילת רשיון. מכרתי לאחר שהבן שלי נסע חודש וטען שהדלק כבד עליו והאוטו מתחמם. כמובן תיקנתי את בעיית ההתחממות.

CHEVROLET, היכן היית כאשר הרכב שלי היה מפורסם כאן בפורום "מכירה" ?. :-P

אתה יכול לראות עדיין את המודעה, לא הצלחתי למחוק אותה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יש בלוד, בשכונת הרכבת, פירוקיה שמחזיקה כמה וכמה קאוואלירים, אולי שווה לך לבדוק להניח באוטו גיר מפירוק, להשתמש בו כמה שאפשר ולהעיף לכל הרוחות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

.

CHEVROLET, היכן היית כאשר הרכב שלי היה מפורסם כאן בפורום "מכירה" ?. :-P

אתה יכול לראות עדיין את המודעה, לא הצלחתי למחוק אותה.

אני מחפש פרויקטים, משעמם לי.:-)

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

נראה אותך גבר קונה את הרכב המדובר, במצבו הנוכחי ב-10K כפי שכתבת. :-P:-P

דוד.

פורסם

במצבו הנוכחי ? אולי 5 זה גם בהערכה גסה ככה מרחוק ובהתחשב בעובדה של המחירים שהוא רשם יהיו יותר נמוכים דרך מכרים.

אין מה לעשות, זה קווליר, היום זה גיר מחר זה מחשב מנוע ב3000 ש"ח

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מחפש פרויקטים, משעמם לי.:-)

אתה מוזמן לבוא לטפל בקוואליר של אחותי. יש לך מספיק פרוייקטים בה עד לקיץ הבא :oops:

ועל הדרך, אם בקוואליר עסקינן (למרות שהשאלה מתאימה להמון רכבים), האם לדעתכם יש מניעה להחליף קודם פילטר שמן ורק אח"כ (לאחר דקה) לרוקן את השמן ולהחליף גם אותו? כמובן ללא התנעת המנוע בין ההחלפות. (בבקשה-אל תשאלו למה ).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין שום מניעה להחליף קודם את פילטר השמן, אבל צריך לתת לשאריות השמן לצאת.

לא נשאל למה. :-P

דוד.

פורסם
במצבו הנוכחי ? אולי 5 זה גם בהערכה גסה ככה מרחוק ובהתחשב בעובדה של המחירים שהוא רשם יהיו יותר נמוכים דרך מכרים.

אין מה לעשות, זה קווליר, היום זה גיר מחר זה מחשב מנוע ב3000 ש"ח

ומאיפה אתה יודע?

החזקת הרבה קאוואלירים בחיים?

אור,מה הקשר ?

דווקא עם מחשב מנוע לא שמעתי הרבה תקלות בקאוואליר.

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול,כל אחד והמזל שלו.

קאוואליר נחשבת לרכב יחסית בעייתי,אבל ב8 שנים האחרונות הוחלף מדחס ומשאבת דלק.

בקאוואליר אין באמצע - או רכב מלא בבעיות או רכב נקי מבעיות .... לפחות מהנסיון שלי.

מה שכן,בכל מקרה הרכב זבל.

פורסם

כמו שאמרת, הכל יחסי.

הקוואליר של אחותי עשתה כבר מעל 300K, היא ידנית, במקור הייתה לימוד נהיגה. בהתחשב במה שעבר עליה, הייתי אומר שהרכב דוקא די אמין.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ללא ספק רכב עם אין ספור תקלות, מכל הסוגים והמינים, לא יציב בכלל, אחיזה נמוכה מאוד, קצת הכביש מתחמם ובכל פניה הצמיגים מתחילים לזמר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...