Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם גולף GTI או איביזה FR ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FR

1.8 טורבו 150 כ"ס

או

GTI

1.8 טורבו 150 כ"ס (עד כמה שאני יודע)

מצד אחד את האיביזה אני יכול לקנות בשנתון חדש יחסית -לא ממש בעיה למצוא רכב מטופל

מצד שני - גולף ,גרמני ..

דרישות:

אמינות

חוזק (חשוב)

טיפולים

ואם יש לכם נתונים להוסיף אני אשמח (צריכת דלק ועוד)

תודה

פורסם

דבר ראשון גם גולף וגם סיאט הם גרמניות

דבר שני תראה אי אפשר לשאול שאלות כאלה על דלק כי ת'כלס ממה שלמדתי זה תלוי כל בנאדם לפי התקציב שלו

אם יש לך להוציא בשבוע 700 שקל דלק אז כנראה שלא תהיה לך בעיה אם יש לך להוציא 200 שקל אז ברור שאתה קצת יותר בבעיה וכמובן מה הנסיעות שלך...

אנשים לא מבינים שצריכת דלק זה תלוי בתקציב שלהם והמרחקים שהם עושים

ותראה אתה מחפש אוטו מהנה אז קודם כל תחשוב על ההנאה אם אתה מחפש לחשבן פה שקל פה 2 דלק אז רד מזה ותקנה אוטו עם מנוע 1300 סמ"ק שלא זז אין מה לעשות דברים איכותיים ישתו לך דלק..

תראה תלוי מה התקציב שלך תפרט יותר מה התקציב שלך בעניין המכוניות ואני אדע יותר לעזור לך באיזה כיוון ושנתון ללכת..

אבל בעיקרון אני הייתי מעדיף גולף גם בגלל האמינות וגם בגלל הצורה והוא נמכר הרבה יותר קל

פורסם
דבר ראשון גם גולף וגם סיאט הם גרמניות

דבר שני תראה אי אפשר לשאול שאלות כאלה על דלק כי ת'כלס ממה שלמדתי זה תלוי כל בנאדם לפי התקציב שלו

אם יש לך להוציא בשבוע 700 שקל דלק אז כנראה שלא תהיה לך בעיה אם יש לך להוציא 200 שקל אז ברור שאתה קצת יותר בבעיה וכמובן מה הנסיעות שלך...

אנשים לא מבינים שצריכת דלק זה תלוי בתקציב שלהם והמרחקים שהם עושים

ותראה אתה מחפש אוטו מהנה אז קודם כל תחשוב על ההנאה אם אתה מחפש לחשבן פה שקל פה 2 דלק אז רד מזה ותקנה אוטו עם מנוע 1300 סמ"ק שלא זז אין מה לעשות דברים איכותיים ישתו לך דלק..

תראה תלוי מה התקציב שלך תפרט יותר מה התקציב שלך בעניין המכוניות ואני אדע יותר לעזור לך באיזה כיוון ושנתון ללכת..

אבל בעיקרון אני הייתי מעדיף גולף גם בגלל האמינות וגם בגלל הצורה והוא נמכר הרבה יותר קל

בסה"כ ביקשתי נתונים "יבשים" על זריכת הדלק (טוב לדעת..)

דבר שני לא רשמתי תקציב כי שניהם נכנסים בתקציב שלי.

פורסם

ה-GTI דור קודם וה-FR יש להם את אותו מנוע

ככה שעדיף שתלך על הגולף רק אם חשוב לך הגודל

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צריכת דלק בגולף GTI בנסיעה משולבת בסביבות 1:9.

בוא אני גם אסביר לך איך הולך להתנהל השרשור החל מעכשיו.

בהתחלה יהיה ויכוח על ההשואה בין 2 הרכבים , מצדדי האיביזה יצדדו באיביזה מצדדי הגולף יצדדו בגולף.

(יהיו מעורבים בכך משפחת J כלומר EDANJ ו BENJ)

לאחר מכן מישהו ייכנס וימליץ לך לקנות קליאו ספורט למרות שאתה בכלל לא בכיוון. (למשל : כוח-סוס וZIV בגיבוי של משתמש ותיק)

אם יש לך שאלות ספציפיות על גולף GTI, אשמח לענות.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהתחלה יהיה ויכוח על ההשואה בין 2 הרכבים , מצדדי האיביזה יצדדו באיביזה מצדדי הגולף יצדדו בגולף.

לאחר מכן מישהו ייכנס וימליץ לך לקנות קליאו ספורט למרות שאתה בכלל לא בכיוון. (למשל : כוח-סוס וZIV בגיבוי של משתמש ותיק)

אהבתי :-P

אישית הייתי הולך על האיביזה בגלל השנתון החדש יותר ובגלל שהרבה יותר קל למצוא איביזה שמורה מאשר גולף כזו שכמעט ולא קיימת במצב טוב.

פורסם

שלום לכולם, ובפרט לפותח השירשור,

חשוב לדעת לאיזה שנתונים את מתכוונן ומה התקציב שלך

בסופו של דבר מדובר על מכוניות דיי דומות שמגיעות מאותו קונצרן ועדיפות אחת על השניה כל אחת בפרמטרים שלה

לדוג' מיש קריטי לו יותר המראה החיצוני אז הסיאט היא התשובה אבל מי שקריטי לו ג'מייקנות במעגלי תנועה אז כנראה זאת תהיה הגולף

בהמשך למה שאייל כתב גם האיביזה FR כאשר היא סטנדרטית עושה 1:8' 1:9, שוב תלוי ברגלו של הנוהג

בהמשך למה שקודמי כתב, אני מסכים שעדיף לך לרכוש את הרכב הכי חדש שתוכל לרכוש וזאת כנראה תהיה האיביזה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

פומה, תקשיב רק לאייל. הוא ייעץ לך הכי טוב :wink:

(וכמובן שדבריי נכתבו בציניות, אך מאסתי להגיב ולעזור לאנשים אחרי תגובות כאלה)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

קודם כל - אל תקנה קליאו ספורט. :wink:

יתרונות איביזה - חדש יותר, מעט יותר זול לאחזקה, ביצועים טובים יותר (בגלל משקל קל).

יתרונות גולף - גדול, מרווח ומרגיש איכותי יותר מבפנים.

הבחירה שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
צריכת דלק בגולף GTI בנסיעה משולבת בסביבות 1:9.

אם יש לך שאלות ספציפיות על גולף GTI, אשמח לענות.

אייל.

אייל, חבל שאתה סתם מלכלך.

תקרא את כל ההודעות שלי ותראה שאני אף פעם לא ממליץ על קליאו לאדם שלא מעוניין בכזו. ודווקא ממליץ יותר על פונטו HGT :lol:

בניגוד אליך, שלא מזמן המלצת על פולו GTI (ולא על האיביזה, אחותה הטובה ממנה משמעותית) שלא מתקרבת למתחרות שלה בכלל.

ובחזרה לשרשור:

איביזה FR תהיה הבחירה שלי. שנתון חדש יותר, אולי עדיין באחריות, משחק אצלי תפקיד בהחלט.

בעיה ידועה של ה-FR זה הגיר, שנוטה למות בטרם עת.

אם אין צורך בגודל הנוסף של הגולף, מדוע לשלם יותר בדלק, באחזקה ובשנתון?

פורסם

בעיה ידועה של ה-FR זה הגיר, שנוטה למות בטרם עת.

?

האמת שהבעיה ידועה בקופרה ולא ממש בFR וגם זה לא ממש בעיה, זאת אומרת עוד לא הוכך שזאת מחלה

האמת אייל עשית לי את היום עם ההודעה הזו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

למה לך לא ללכת על האיביזה CUPRA?

היא לא בהרבה יותר יקרה מה FR אך חזקה ממנה וטובה ממנה בכל אספקט.

והכי טובה 206 GTI- מישהו חייב לייצג את פג'ו בשרשור הזה! :lol:

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...