Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם גולף GTI או איביזה FR ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה הייתה שואל אותי

ההייתי אומר לך ישר לך על הסיאט

מדוע לקנות גולף שהאחזקה שלה יקרה מאוד לעומת הסיאט

אני גם חושב שאין המון הבדלים בין המכוניות

שניהן עומדות באותה סטנדרט של טכנולוגיה

פורסם
בטוח?

כי אני מכיר 2 FR-ים שעברו שיפוץ גיר ולא הפסיקו להתלונן עליו. מזכיר לי חולשה של הקליאו :-o

גם אני מכיר אחת (fr) שהגיר החזיר את נשמתו לבורא ביום רביעי אחה"צ באמצע פקק בחיפה. 35k ק"מ- בתולה שלא ידעה רגל (ימין) כבדה.

פורסם

עזוב אותך עדר

בלי לחשוב הייתי הולך על פיאט קופה נוסעת חזק יותר,פונה טוב יותר מפוארת יותר

לא באותה ליגה ביופי,נדירה,סקסית,עולם אחר.

שומרת על הערך טוב יותר ממד 100 - נקודה למחשבה פעם אחרונה שהטרחתי את עצמי להסתכל במחירון שלה

הוא היה 38K.היום הוא 50K :idea:

ובקילקולים.... תגוון מרכב חזק הנאה קדמית לרכב חלש הנעה אחורית :wink:

porsche 914,2.0,1970

פורסם

קראו לי?

בכל מקרה בואו נפריך כמה שמועות- בעית הגירים ידועה לשימצה בקופרה ולא בFR, גם אם יש כמה FR שהחזירו גירם לבורא.

זה נכון שאם תמצא FR היא בדר"כ תהיה שמורה אבל לא בדיוק קל למצוא אחת במצב כזה למכירה- דווקא בשל המחירון הנמוך יחסית.

בקשר לצריכת הדלק- כשהרכב היה סטנדרתי הוא היה שותה 1:8 בעיר ו 1:10 בין עירוני וממוצע של 1:9 (אם אישתי נהגה קצת יותר באותו שבוע אז הממוצע היה יותר טוב, בסביבות של 1:10) כיום לאחר הפינוק בעיר היא אוכלת 1:6.5 וממוצע של 1:8.5 בערך.

אני אישית אוהב את המראה המוחצן של הסיאט ולא את המראה הבאנלי מדי לטעמי של הגולף (לטעמי בלבד) אבל אין ספק שהגולף רכב מצויין. לא אכנס לשאלת הקליאו כי באמת אין טעם למרות שאם אני הייתי מחפש ספורטיבית קטנה אז ברור שהייתי פותח עיניים גם עליה.

בקשר לפיאט קופה- לא כל אחד יכול לרכוש אחת גם אם הפרוטה מצוייה בכיסו, אז לירן, קרא שוב את צרכיו של פותח השרשור והבן לבד כי ההמלצה הזו אולי טובה אבל לא במקרה זה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שכחתי לציין שלירן ל שלא רואה בעיניים שומדבר חוץ מפיאט קופה, יתחבר ויציע רכב שקיים בכמות קטנה בארץ

ואחד היקרים ביותר לאחזקה שיש בטווח המחירים הזה. ושבאמת צריך להיות מטורף לעניין כדי לקנות אחד כזה.

עידןJ, איך אתה בדיוק בודק צריכת דלק? בצורה שבועית? כי אם כן, זאת ממש לא הדרך.

צריך לבדוק פר מיכל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אתה ציני יתר על המידה ביומיים האחרונים או שאתה פשוט טוען שכל אחד ממליץ על הרכבים שברשותו?

כי לדעתי, זה ממש ללא נכון. יש הכוונה ניסיונית, אך לא המלצות גורפות.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אייל- אני בודק תצרוכת דלק פר מיכל- פול עד פול תמיד.

רצה השם וגם רגל ימין ואני ממלא מיכל כל שבוע או במקרה הפחות טוב כל 5 ימים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טל, מה הקשר של פיאט קופה לשרשור הזה? בחייאת... הבן אדם רוצה לקנות אחד מרכבי VAG....

עידן, סבבה זאת הדרך. הצריכה שאתה מציג לפני הצ'יפ זהה לצריכה אצלי (הרכב סטנדרטי) , אז כנראה של100 ק"ג הבדל משקל (הערכה שלי שמבוססת על CARFOLIO) אין ממש השפעה על צריכת הדלק.

רון 280, חדל קשקשת ברשת : המנוע זהה ברכבים לכן אין סיבה הנראית לעין להבדלים בעלויות האחזקה - בטוח שלא לרעת הגולף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הפיאט אכן לא קשורה, אבל לא צריך להתייחס לכל תגובה.

בסופו של דבר גם אני הייתי ממליץ על ה-FR.

אפשרות לשנתון חדש יותר תוך כדי מציאת יותר אקזמפלרים שמורים.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הכל תלוי מה אתה מבקש מהרכב,כמה כסף,עלויות אחזקה.

אני לא חושב שמהמלצות של החברים פה אתה באמת תחליט איזה אוטו לקנות.

הדבר תלוי בהמון פרמטרים ולא קל להחליט. אם יצא לך תעשה נסיעה על שני הרכבים(רק תבדוק ששני הרכבים סטנדרטיים ושלא עברו "שיפורים").

שוב,איביזה תוכל למצוא שנתון יותר חדש (כמו שנאמר מעלי כמעט בכל תגובה).

דעה אישית? האיביזה נראת טיפה יותר אגרסיבית בדגמים החדשים 06+ הפנים נורא מזכיר את האוודי A3.

מנוע,אותו מנוע אותם חלקים. הבדל הוא משקל,אחיזה ובכך משתנים להם הנתוני האצה\מהירות מירבית ותאוצת ביניים.

האיכות חומרים בפנים הרכב יותר איכותית בגולף חוץ מהמחלה של הפלסטיקים להתקלף מעט.

אני אישית אוהב את שני הרכבים(אני בעל איביזה ספורט 07) ויצא לי לנהוג המון על בסיס שבועי בגולף של חבר מנוע 2.0 גנריישן 04.

כמובן שאתה מדבר על גרסאות יותר "שריריות",הנהיגה בשניהם מהנה.

תעשה נסיעה על כל אחד מהרכבים ותראה מה יותר מוצא חן בעינייך ומה מתאים לך לכיס.

בן.

Got To love It

פורסם
הכל תלוי מה אתה מבקש מהרכב,כמה כסף,עלויות אחזקה.

אני לא חושב שמהמלצות של החברים פה אתה באמת תחליט איזה אוטו לקנות.

הדבר תלוי בהמון פרמטרים ולא קל להחליט. אם יצא לך תעשה נסיעה על שני הרכבים(רק תבדוק ששני הרכבים סטנדרטיים ושלא עברו "שיפורים").

שוב,איביזה תוכל למצוא שנתון יותר חדש (כמו שנאמר מעלי כמעט בכל תגובה).

דעה אישית? האיביזה נראת טיפה יותר אגרסיבית בדגמים החדשים 06+ הפנים נורא מזכיר את האוודי A3.

מנוע,אותו מנוע אותם חלקים. הבדל הוא משקל,אחיזה ובכך משתנים להם הנתוני האצה\מהירות מירבית ותאוצת ביניים.

האיכות חומרים בפנים הרכב יותר איכותית בגולף חוץ מהמחלה של הפלסטיקים להתקלף מעט.

אני אישית אוהב את שני הרכבים(אני בעל איביזה ספורט 07) ויצא לי לנהוג המון על בסיס שבועי בגולף של חבר מנוע 2.0 גנריישן 04.

כמובן שאתה מדבר על גרסאות יותר "שריריות",הנהיגה בשניהם מהנה.

תעשה נסיעה על כל אחד מהרכבים ותראה מה יותר מוצא חן בעינייך ומה מתאים לך לכיס.

בן.

מה דעתך על האיביזה בשנתון 2002? תוכל לדעת חוות דעת על המכונית הזו כמכונית ראשונה? אני מחפש אמינות, יופי וכוח.

התקציב שלי הוא 40-45 אלף שקל.

• תוכן חדש...