Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש !

ואני מחפש רכה עד 11K חשבתי ללכת לכיוון רנו קליאו או פיאט פונטו אני רוצה לקבל חוות דעת על רכבים אלו ?

אני מחפש רכב אמין וחסכוני.

עם יש לכם הצעות על רכבים אחרים במחיר הזה זה יעזור מאוד.

תודה רבה רבה רבה לעוזרים אתם עושים עבודה טובה לפי מה שראיתי !!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

פיאט פונטו משנת 95 תעשה את העבודה.

היא חסכונית ואמינה.

תוכל למצוא רכב כזה משנת 95 בין 10K-12K.

תנסה למצוא עם ק''מ כמה שיותר נמוך, ושמור.

יש לא מעט מוזנחות.

בהצלחה=]

שלומי.

פורסם

יחסית יקרה לאחזקה, אך נוחה וחזקה.

לא הייתי קונה קליאו בסכום כזה אם אין לי קרוב מוסכניק או כמה אלפים טובים לישור קו רציני

פורסם

מה אם 205 תמצא אחת שמורה בסה"כ רכב לא רע בכלל . אמינות די טובה והעיקר נוחות מצויינת.

(יותר נוחה מהפונטו). אם כי העיצוב קצת מיושן מבפנים.

את שלי קניתי לפני איזה 7 חודש כאשר ידעתי ש 2 הציריות מתקתקות והאלטרנטור גם היה כבר בשלבי גסיסה.

החלפתי ציריה אחת ואת האלטרנטור(היה ידוע מראש) וגם החלפתי צנרת מים בשביל השקט הנפשי.

צירייה נוספת עדיין לא הוחלפה.

הרכב עבר טסט חלק וצריכה ערונית ממוצעת של 12.5-13 ק"מ לליטר בסה"כ אני מאוד מרוצה מהרכב.

הרכב שנת 94 כך שלא צריך לעבור את בדיקות הזיהום המעצבנות.

הפונטו גם רכב מאוד מומלץ לדעתי קצת פחות נוח מ הפזיו אבל עיצוב עדכני יותר יותר בטוח במיוחד בגרסת ה HSD 75

מרווח מאוד מבפנים עם תא מטען גדול ונוח יותר לשימוש (כי בנוי לעומק) יחסית לשאר הקטנות.

"החסרון" היחיד של הפונטו זה שיש אותם בארץ משנת 95 מה שכולל את בדיקת הזיהום דבר שעולה הרבה כסף ועצבים במיוחד בגיל הזה (למרות שהפונטו שהיתה לי תמיד עברה את הבדיקה הנ"ל חלק).

וכמובן אם טופלה כמו שצריך תגלה אמינות מצויינת.

פורסם

לא יודע לגביי פונטו וקליאו אבל אני יודע ש ax הן מעולות ויש לך גם את ה-zx המעולה- אמינה מאוד חסכונית- תלוי מי שואלים, 1.4 פחות חסכונית מ- 1.6 בעיר אבל אתה יכול למצוא 1.4 זולה (עד 11,000) במצב טוב, רק תתרחק מגרסאות דיזל כי הן היו בדר"כ אצל נהגי מוניות וזה אומר שהן לא נשמרו בכלל.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה מצאתי אחת 95 150אלף ק"ל עם מזגן חלונות חמשל בלי הגה כח מתחייב בבדיקה והיא דורשת 10 נראה לי שעוד אפשר להוריד אותה מה אתם אומרים

ותודה תודהה ועד פעם תודה לעוזרים אתם עושים עבודת קודש אתם לא מתארים לעצמכם

• תוכן חדש...