Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במהלך מבצע של מתנ"א נתפסתי באיילון ליד מחלף שבעת הכוכבים במהירות של 145(אחרי הפחתה של 5) בכביש המוגדר ל-90 קמ"ש. קצין משטרה פסל לי את הרישיון ל-30 יום במקום עד למשפט וקיבלתי הזמנה לדין.

המצב הוא כזה אני נהג חדש יש לי עבירות קודמות ואחת מהן מהירות 20 קמ"ש מעל המותר בתוך העיר שבעיקבותייה עשיתי תאוריה מחדש ורק אז חידשו לי את הרישיון. כמו כן קיבלתי שנתיים נוספת של נהג חדש. כלומר שביום העבירה אני נחשב נהג חדש.

קודם כל אבקש המלצה לעורך דין לעינייני תעבורה(מי שלא רוצה לפרסם פה יכול גם לפרטי)

האם יש סיכוי לצאת מהשלילה המנהלתית בעזרת עורך דין?

בהתחשב במצב מה צפוי להיות העונש שאותו אקבל?

מה העלות של עורך דין סביר בתיק שכזה(אפילו הערכה גסה, אין לי מושג בדברים כאלה)?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ביצעתי חיפוש קיבלתי דעות שונות ומגוונות. חלק שמצב אפילו יותר גרוע משלי יצאו רק עם קנס וחלק שבמצב יותר טוב יצאו עם חצי שנה שלילה. שאלתי שאלות ספיציפיות ואשמח לקבל עלייהם תשובה

פורסם

התשובות שונות

כי לא כל נהג הוא בדיוק עם הסטוריה כשלך.

לא כל נהג נופל בדיוק על אותו שופט,

ולא כל שופט אחיד בהחלטות שלו.

ניואנסים קטנים בדבריך, במתצב הרוח של השופט, במיקום העבירה, במהות העבירה וכד', כל אחד מאלה יש בו בכדי להשפיע על ההחלטות לכאן ולכאן.

אם היה שטאנץ - אפשר היה מלכתחילה לקבוע עונשים אחידים ולחסוך את המשפט (ברירת קנס). העובדה שאתה מזומן למשפט אומרת שטווח העונש נתון לשיקול דעתו של השופט.

יש כאן לפחות 20 שירשורים בנושאים דומים, תקרא ותלמד.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

1- לא תוכל לשלוח עו"ד במקומך לקצין המשטרה, זה לא משפט.

2- מבלי לנסות לבאס אותך יותר מדי, עושה רושם שימצו איתך את מלוא חומרת הדין.

3- העלות יכולה להגיע לאלפים בודדים.

dirty old man

need love too

פורסם

קח עורך דין.

הכיול והבדיקות של מתנ"א פשוט מגוחכים. עו"ד טוב (אסף שמיר) יכול להוציא אותך מזה, לדעתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתמול במהלך מבצע של מתנ"א נתפסתי באיילון ליד מחלף שבעת הכוכבים במהירות של 145(אחרי הפחתה של 5) בכביש המוגדר ל-90 קמ"ש. קצין משטרה פסל לי את הרישיון ל-30 יום במקום עד למשפט וקיבלתי הזמנה לדין.

המצב הוא כזה אני נהג חדש יש לי עבירות קודמות ואחת מהן מהירות 20 קמ"ש מעל המותר בתוך העיר שבעיקבותייה עשיתי תאוריה מחדש ורק אז חידשו לי את הרישיון. כמו כן קיבלתי שנתיים נוספת של נהג חדש. כלומר שביום העבירה אני נחשב נהג חדש.

קודם כל אבקש המלצה לעורך דין לעינייני תעבורה(מי שלא רוצה לפרסם פה יכול גם לפרטי)

האם יש סיכוי לצאת מהשלילה המנהלתית בעזרת עורך דין?

בהתחשב במצב מה צפוי להיות העונש שאותו אקבל?

מה העלות של עורך דין סביר בתיק שכזה(אפילו הערכה גסה, אין לי מושג בדברים כאלה)?

תודה רבה לעוזרים!

בהתחשב בעברך, אני מבין שקיבלת 8 נקודות לרשיון, ואתה נהג חדש.

בעבירה הנוכחית, אתה מואשם בנהיגה במהירות של 55 קמ"ש מעל המותר, בדרך בין עירונית, שזה כ-10 נקודות חובה לרישיון.

צברת עד כה כ-18 נקודות חובה לרישיונך. מה שאומר שאתה בדרך לאבד את הרישיון, כי אתה נהג חדש.

הסיכוי שתצליח במשפט יהיה קלוש ביותר. למה?

• השופטים רק מחמירים יותר עם נהגים חדשים.
  • 18 נקודות זה ה-מ-ו-ן לנהג חדש.
  • אפילו העורך דין הכי טוב במדינה לענייני תעבורה, לא יוכל להוציא אותך מהברוך.

אולי, אבל ממש אולי, עורך הדין ימצא לך פרצה קטנה בחוק שרק תקל עליך.

מה שנראה לי שנשאר לך לעשות, זה להיות מול השופט, לומר לו זיינגעזונט וללכת.

לפי מה שאמרתי, יש לך כ-18 נקודות. זה מסתמך על הטבלה הבאה:

סוג העבירההקנס ניקוד אורות חורף דרך שאינה עירונית (1 בנובמבר עד 31 במרץ)100 ש"ח2נהג המניח לנוסע לשבת במושב האחורי ללא חגורות בטיחות - דו"ח לנהג100 ש"ח2נסיעה וישיבה במושב האחורי ללא חגורת בטיחות - דו"ח לנוסע100 ש"ח2פנס חזית אינו מאיר100 ש"ח2פנס אחורי אינו מאיר100 ש"ח2מערכת האורות בלתי תקינה100 ש"ח4נהג המניח לנוסע לשבת במושב הקדמי ללא חגורת בטיחות - דו"ח לנהג250 ש"ח2נהיגה על המדרכה שלא לשם חצייתה250 ש"ח2נסעת וישבת במושב הקדמי ללא חגורת בטיחות - דו"ח לנוסע250 ש"ח2אי מתן זכות קדימה במעגל תנועה250 ש"ח4אי עמעום אור הדרך ("אורות גבוהים") בנסיעה אחרי רכב250 ש"ח4אי ציות לתמרור עצור- באי עצירה בלבד תוך מתן זכות קדימה250 ש"ח4נסיעה לאחור ללא צורך250 ש"ח4עקיפה מימין250 ש"ח4אי השלמת עקיפה לפני צומת250 ש"ח6אי חגירת חגורת בטיחות - לנהג250 ש"ח6אי מתן זכות קדימה לרכב ממול, כשהנתיב חסום250 ש"ח6נהיגה שלא בימין הדרך250 ש"ח6הסעת ילד ללא מושב בטיחות כדין250 ש"ח6נהיגת רכב כאשר הראות מן השמשות מוגבלתהזמנה לדין6תוקף רשיון הרכב פקע פחות מ- 6 חודשים250 ש"ח6תוקף רשיון הנהיגה פקע וטרם עברו 6 חודשים מיום פקיעת תוקפו250 ש"ח8אי מתן אפשרות להולכי רגל להשלים מעבר חצייה בבטחה500 ש"ח4הפרעה לתנועה/עיכוב בתנועה500 ש"ח4שימוש בפלאפון500 ש"ח4אי ציות לתמרור איסור כניסה500 ש"ח6כניסה לצומת כאשר אין אפשרות להמשיך בנסיעה500 ש"ח6נהיגה בחוסר זהירות500 ש"ח6עקיפה על קו הפרדה רצוףהזמנה לדין10נסיעה ימינה או שמאלה בניגוד להוראת התמרור או לחץ המסומן על פני הכביש500 ש"ח6עקיפה לפני מעבר חציה500 ש"ח6אי עצירה לפני מפגש מסילת ברזלהזמנה לדין8נהיגת רכב שהמטען אינו מאובטח500 ש"ח8עקיפת רכב שנעצר לפני צומת500 ש"ח8עקיפת רכב שעצר לפני מעבר חציה500 ש"ח8נסיעה בנתיב תנועה ציבורי500 ש"ח0נהיגה בשוליים - למעט אופנועים750 ש"ח6מהירות מעל למותר 30 - 21 קמ"ש בדרך עירונית750 ש"ח8מהירות מעל למותר 40 - 26 קמ"ש בדרך שאינה עירונית750 ש"ח8נזילת שמן במידה העלולה לגרום הטרדה לעוברי דרך או לפגוע בבטיחות1000 ש"ח6נסיעה ברמזור אדום1000 ש"ח10

בברכה, ובברכת הצלחה,

מנחם פ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני לא חושב שצריך לאחל הצלחה לנהג חדש אשר מתגלה כעבריין תנועה סידרתי.

55 ק"מש מעל המותר באילון, ו 20 מעל המותר בעיר גורמות לי לחשוב שהפעם הבאה שהנ"ל יתפס זה כבר יהיה עקב פגיעה קשה יותר עם נפגעים.

פורסם

לא. לא לתמיד. לתקופה קצובה, אבל בהתחשב בעברו של הנהג, השופט קובע. אם יש לך הרשעות קודמות באותו הנושא, השופט יקרע אותך.

אבל! אם אתה נהג חדש, ואין לך הרשעות קודמות, השופט ייתחשב. אבל עדיין יקרע אותך. למה? כי אתה נהג חדש.

לפי מצבך, אתה תאבד את את רשיונך לתקופה די ארוכה. אני לא יודע לכמה זמן, אבל זה יכול להיות גם כמה שנים. זה השופט ייקבע.

אם אתה רוצה, כנס לקישור הבא, ותעיין בו.

מנחם פ.

הנה הקישור: http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_FAQ/index.jsp?subject=HE_FAQ_16

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...