Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בנוגע לפיאט טמפרה

Amit .G
שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ברשותי פיאט טמפרה שנת 94' 1600 הזרקה.

יש לי כמה שאלות עבורכם:

1)האוטו במקור בא עם אזעקה נעילה מרכזית ומרימי שמשות קדמיות, בעבר נטרלו את זה ויחד עם זה כל המערכת נוטרלה וניתן לפתוח עם מפתח דרך הדלת, לא מזמן התקנתי מערכת נוחות, כיצד אני יכול לחבר את המרימי שמשות שהיו לאזעקה למערכת נוחות שיעבדו גם עכשיו?

2)יש לי כרגע מערכת נוחות ברכב, כאשר אני נועל את הרכב כל הדלתות ננעלות חוץ מדלת ימנית אחורית שהיא משמיעה רעש אך לא ננעלת, כך זה גם שאני נועל עם המפתח עצמו, איך אוכל לסדר זאת, ולפי דעתכם מהי הבעיה?

3)קראתי כמה מאמרים טכניים על הפיאט טמפרה שמצאתי באינטרנט וראיתי כל מיני מאמרים שכתוב בהם וגם מצולם שירטוטים של לוח מכוונים ובו יש כל מיני נורות כמו דלתות פתוחות ונהג לא חגור, יכול להיות שבלוח המכוונים שלי יש עוד נורות אך לא מחוברות? או ששם דובר על דגמים מתקדמים יותר?

תודה מראש על העזרה הרבה שאתם נותנים פה לכל חברי הפורום,

עמית גלאם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נועל הדלת (locker) פגום ויש להחליפו ולצורך זה מפרקים את ריפוד הדלת הפנימי.

יתכן שבמכוניתך בלוח השעונים קיימים מקומות ריקים מוכנים לכל מיני נורות התראה נוספות, אך ניתן לראות זאת רק לאחר הוצאת לוח השעונים מהרכב ובדיקה חזותית באחורי הלוח.

מכוחניתך יובאה ארצה ללא כל אזעקה לא שהיא הותקנה פה בישראל.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...