Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גומיות שסתומים - רנו 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותי יש רנו 19 שהמנוע שלה לא במצב מי יודע מה, היא הלכה לכמה מוסכים לקבל חוות דעת , ובחלק מהם אמרו לה להחליף גומיות שסתומים ולסדר מה שצריך , עכשיו היא הייתה היום למוסך שבו נאמר לה שהחלפת גומיות השסתומים לא תחזיק מעמד הטיפול למנוע ( אני לא יודע בדיוק מה זה כולל) , מכיוון שהבלוק של המנוע לא יחזיק מעמד כי הוא עשוי מאלומיניום , ולכן עליה להחליף מנוע.

השאלה היא האם באמת יש סיכוי שתיקון שכזה לא יחזיק מעמד בגלל שהבלוק עשוי מאלומיניום?

פורסם
לאחותי יש רנו 19 שהמנוע שלה לא במצב מי יודע מה,

אם תסביר לנו מה זה בדיוק "מנוע במצב לא מי יודע מה" נוכל להתייחס מיקצועית ועניינית לשאלה.

פורסם

זאת אומרת שהמנוע מעשן בצורה חריגה עשן לבן ובלי תרמוסטט הוא בעצם מגיע לטמפרטורה של מעבר לטמפרטורה של עבודה , על סף רתיחה . וגם הרעש של המנוע נשמע רועש מדי.

אגב מדובר על מנוע 1800 הדגם של החמש דלתות

פורסם

הייתי אומר שלפני פתיחת מנוע /ראש מנוע יש להרכיב תרמוסטט חדש ואז לבדוק את מצב התחממות המנוע.

האם על פקק השמן יש סימני קצף (אם כן כבר נפרץ אטם הראש ואם אחותך תמשיך לנסוע כך עם הרכב היא תגיע למינימום חצי אוברול).

בכל מצב כבר זהו תהליך יקר מעט ולא כדאי ויכול להיות שאפשר להביא מנוע מייבוא במחיר הזה.

צריך לבדוק כמה העלות של מנוע מייבוא,כמה העלות של חצי אוברול (יתכן וזה מספיק,בסופו של דבר אם תחליטו לתקן צריך לפרק את הראש ולבדוק אם ניתן לבצע תיקון,הבעיה בראשי אלומיניום היא כאשר יש איכול בבלוק המנוע במידה והשתמשו במי ברז במקום נוזל קרור איכותי.

מנועי אלומיניום מפורסמים גם בדייהטסו למיניהם ואפפילו אני יכול לספר שברכב של חבר שלי דיהטסו אפלאוז- המוסך התייאש אחרי פעמיים ראש ולבסוף הוחלף מנוע קומפלט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הטרמוסטט הוצא בגלל התחממות של המנוע.

ובקשר לתשובה שלך , קודם כל תודה , וזה גם נאמר לנו במוסך שאליו הלכנו אתמול שהבעיה במנועים שהבלוק שלהם הוא אלומניום שם נאכלים ורוב הסיכויים שחצי אוברול לא יספיק ולכן עדיף להביא מנוע מפירוק.

• תוכן חדש...