Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3472945,00.html

לאן הגענו?

האם באמת מדינת ישראל כ"כ גרועה עבור אזרחיה הערביים,עד כדי כך שהם רוצים לגרום לחורבנה?

בשביל מה להתגרות בצורה כזו, המרצה הזה השיג בדיוק את ההפך ממה שרצה לדעתי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לדעתי המכללה צריכה לפטר את המרצה וכמו כן משרד החינוך חייב לשלול ממנו את תעודת ההוראה שלו !

לא יתכן שאזרח שתורם למדינה יקבל יחס שכזה .

פורסם

אתה לא מכיר את המשפט , אין יחסי ציבור רעים

הנה מרצה חסר שם קיבל כותרת, מה רע?

בנוגע למעשה שלו, שפשוט יעבור לצד השני של הגדר ויגור שם וירצה על אומנות בביר זית'

פורסם

בדיוק בגלל זה צריך שכל אזרח שרוצה זכויות נורמליות צריך להישבע ולהצהיר אמונים למדינה.

אם הוא לא רוצה לחיות כאן,שיעוף! כל מה שהוא רוצה זה לעשות לנו נזק.

אני לא הייתי נוסע לצ'ילה (שם נולדתי) ומתחיל ללכלך על המדינה שבה אני מלמד, ולמרות שקרובים שלי נהרגו בדיקטטורה של שנות ה70 לא הייתי מעיף משם חייל.

הדוגמה הייתה רק בשביל לעשות הקבלה עם מדינה אחרת.

פורסם

האבסורד שאנשים כמו "שלום עכשיו" מתנהגים פחות או יותר כמו הבוגד שעובד במכללה. ואת שניהם צריך לזרוק לעזה לאנשים שאותם הם אוהבים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני לא הייתי נוסע לצ'ילה (שם נולדתי) ומתחיל ללכלך על המדינה שבה אני מלמד, ולמרות שקרובים שלי נהרגו בדיקטטורה של שנות ה70 לא הייתי מעיף משם חייל.

הדוגמה הייתה רק בשביל לעשות הקבלה עם מדינה אחרת.

כי אם היית עושה את זה קרוב לוודאי שאתה וכל בני משפחתך היית רואים דגי עומק מקרוב...;)

לדעתי, אם המיכללה לא תינקוט בצעדים מחמירים כלפי אותו מרצה הסטודנטים צריכים לקחת את העניינים לידיים ולמחות.

לא יכול להיווצר מצב שבו מרצה משתמש בבמה שניתנה לו במטרה ללמד אומנות ומנצל אותה כדי לנסות ולהחדיר מסרים פולטיים ולכפות על ציבור מסויים את דעותיו הפוליטיות.

הוא עדיין מרצה, שכפוף לחוקי מדינת ישראל, משרד החינוך וחוקי המכללה.

ידוע שחוקי מדינת ישראל לא תקפים (ברובם) על האוכלוסיה ה"מקופחת", חוקי מישרד החינוך - אמממ... טוב, כאן אין מה להוסיף...

אבל האתיקה של המכללה אמרוים להיות ברורים וחד משמעיים. ואם לא, על הסטודנטים להצביע ברגלים.

המצב כמו שכולננו יודעים, יהיה שונה. הסטודנטים ימשיכו לבוא כאילו לא קרה כלום, למרום שזכויותיהם נירמסו כמו חבורת שבלולים שנקלעה בנתיב הבריחה של עדר באפלו...

אז, מגיע או לא מגיע לנו? מגיע, אחו שילינג מגיע לנו!!!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כי אם היית עושה את זה קרוב לוודאי שאתה וכל בני משפחתך היית רואים דגי עומק מקרוב...;)

לא בדיוק, כיום אין דיקטטורה, אבל היו דופקים לי מכות רצח.

אצלנו באוניברסיטת חיפה יש מרצה אחד שעושה אותו דבר. הוא מרצה לסוציולוגיה והוא שמאלני קיצוני והומו, ומזכיר את שני הדברים כל הזמן בהרצאות שלו.

זה שהוא הומו לא אכפת לי. זה רק אומר פחות תחרות לסטרייטים.

העובדה שהוא מדבר על צבא כיבוש היא ממש מטרידה. ממש הפריע לי כשהייתי בפגישה של קבוצה שקוראים לה "סטודנטים למען צדק חברתי" והוא נכנס לשם והזמין את כולנו לטקס ציון יום הנקבא (האסון- עוד יום למה שאנחנו מכירים כיום העצמאות).

בדלת של המשרד שלו יש המון שלטים והמון כרזות נגד המדינה ובעד הפלסטינים.

והוא עוד יהודי!!!

אם יכולתי לעשות משהו הייתי עושה.

פורסם

עם כל הכבוד, מי שהביא למצב הזה הוא אנחנו, אנחנו באדישות שלנו.

וכשאני אומר אנחנו אני מתכוון לרוב (יש יוצאי דופן) אזרחי המדינה שנשארים אדישים ואגואיסטים כמעט לכל דבר שקורה פה.

הדוגמא האחרונה... היא הסטודנטים שנשארו בשיעור הזה אחרי מה שקרה במקום לקום ולצאת מהכיתה כאיש אחד.

אני לא יודע אם אני הייתי במקומם הייתי נוהג בצורה שונה. אבל עצם ההתנהגות הזו היא פשוט עוד סימפטום לאדישות שהגענו אליה כעם.

והאדישות הזו נראית בימים אלו בכל תחום במדינה, גם במצב החינוך העל יסודי, גם בחינוך האוניברסיטאי וגם בזה שיש עיר בישראל שנמצאת תחת התקפות טילים בכל יום במשך שנים וההתערבות הממשלתית היחידה בנושא היא שראש הממשלה קורא לראש העיר הזו בכיין. וגם פה, אף אחד לא יוצא לרחובות, אף אחד לא מפגין... ואנחנו פשוט הורסים את עצמינו כמדינה בשיטת הצפרדע שמתבשלת לאט לאט בסיר של מים רותחים.

פורסם

עצם זה שהאף אחד לא קם - כאן הבעיה.

כשאני למדתי בבי"ס ומורה אמרה משהו על רוסים - כל הרוסים בכתה קמו ויצאו.

עצם זה שיש סטונדטים שמסוגלים לשבת בהרצאה של ערבי שמשפיל את צה"ל - זה עניין אבסורדי לחלוטין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אפילו כאן בחיפה שמלאה בערבים זדבר כזה לא היה עובר. תמיד היה מישהו שקם ומוחה על זה וגורם לכולם לצאת.

הבעיה היא ששם זאת מכללה שהיא למעשה גוף פרטי, ככה שאם מישהו מרים את הראש פשוט זורקים אותו קיבינימאט.

פורסם

ראיתי ראיון עם הקצין האמור הבוקר.

לדבריו, המרצה לא ביקש ממנו לצאת ולא כינה אותו בכינויי גנאי. המרצה רק הסביר את משנתו המתנגדת לנוכחות מדים בשיעורים. הוא גם סירב לתת לקצין לענות והבטיח לו זמן לתגובה לדבריו שאמר (המרצה) בשיעור הבא, לכשיבוא על אזרחי.

סתם מחאה טיפשית עקרונית של מרצה עם "אידיאולוגיה" שאפשר היה פשוט לשלוח אותו לחפש במקום ולהסביר לו שאף אחד לא שואל אותו אם כן או לא לבוא במדים, ושאת הדעות שלו ישמור למשפחה וחברים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...