Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחרי הרבה זמן ללא בשר ופגש רעים, ייערך מפגש בשבת הבאה, 24.11.07 בשעה 12 בחנייה שליד הבאולינג מאחורי אצטדיון ר"ג.

כרגיל, שכל אחד יתפקד ויודיע מה הוא מביא. דרוש מנגל ומנגליסט (בעצם לא דרוש, יש כבר אחד, נכון יחיאל?), בשר, פיתות, חומוס, חמוצים, שתייה, כלים חד"פ, וכל דבר שיכול לעזור לאירוע.

בבקשה להתחיל שרשור התפקדות ומי מביא מה.

1. איתמר (פטור לאחר שהמפגש הקודם עלה לו הרבה מאוד כסף).

* במקרה של גשם המפש יתקיים אך ללא המנגל. ניפגש תחת הרמפה שמול הכניסה למשרדי ההתאחדות לכדורגל.

מפגשרג.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש! סופסוף :-)

מגיע.

1. איתמר

2. שומאכר (לא יודע מה מביא ואם מביא, תלוי מתי אני יבוא, כנראה מאוחר -3 בערך, נכון לכרגע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. איתמר

2. שומאכר (לא יודע מה מביא ואם מביא, תלוי מתי אני יבוא, כנראה מאוחר -3 בערך, נכון לכרגע).

3. איציק - כרגיל, מספיק פיתות לכולם.

פורסם

1. איתמר

4. AC/DC - מיכאל - מה מביא נראה ביום התחרות (לא סגור על זה :lol:)

פורסם

1. איתמר

5. P_306_M - מקס - שישית קולה.

פורסם

1. איתמר

5. P_306_M - מקס - שישית קולה

6.אורן- ציידנית עם קרח + חד פעמי (90% מגיע)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

1. איתמר

6.אורן- ציידנית עם קרח + חד פעמי (90% מגיע)

7.רומה-מישהו יביא בשר? אני מביא שתי חבילות קבבים. :twisted:

פורסם

טוב, אם כבר יש "פגש רעים", אז אני אשתדל להגיע... icon_cool.gif

בהזדמנות זו, שמח להציע טרמפ לכל מי שבא לו להצטרף.

אני נוסע מנתניה לר"ג עם עצירה של מס' דקות בכפר סבא.

אם כך:

1. איתמר
  2. שומאכר (לא יודע מה מביא ואם מביא.
  4. AC/DC - מיכאל - מה מביא נראה ביום התחרות
  6. אורן- ציידנית עם קרח + חד פעמי (90% מגיע)
  7. רומה- מביא שתי חבילות קבבים.
  8. Derish - מביא סט כלים חד"פ + פיצוחים.

פורסם

1. איתמר
  8. Derish - בשאיפה להגיע, ולהביא את המיטב של "פיצוחי עפולה".
  9. lanosforce (אדי) - מביא את המערכת המותקנת מחדש (מקווה שעם הקיקר שצריך לעבור תיקון קטן - אם לא יש חליפי לבינתיים) - חבילה או אולי אפילו שתיים של המבורגרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. איתמר
  8. Derish - בשאיפה להגיע, ולהביא את המיטב של "פיצוחי עפולה".
  9. lanosforce (אדי) - מביא את המערכת המותקנת מחדש (מקווה שעם הקיקר שצריך לעבור תיקון קטן - אם לא יש חליפי לבינתיים) - חבילה או אולי אפילו שתיים של המבורגרים.
  10. אסיף-99% מגיע

פורסם

1. אלי (מביא אבק והרבה. עם אני יגיע! . אבל עם אני מגיע מביע 2 שתיה. 2 חמוצים. וחבילת בשר (כנפיים)
  2. איתמר (איך הגעת למספר 2?)
  3. שומאכר (לא יודע מה מביא ואם מביא, תלוי מתי אני יבוא, כנראה מאוחר -3 בערך, נכון לכרגע).
  4. איציק - כרגיל, מספיק פיתות לכולם.
  5. AC/DC - מיכאל - מה מביא נראה ביום התחרות
  6. P_306_M - מקס - שישית קולה
  7. אורן- ציידנית עם קרח + חד פעמי (90% מגיע)
  8. רומה- מביא שתי חבילות קבבים.
  9. Derish - בשאיפה להגיע, ולהביא את המיטב של "פיצוחי עפולה".
  10. lanosforce (אדי) - מביא את המערכת המותקנת מחדש (מקווה שעם הקיקר שצריך לעבור תיקון קטן - אם לא יש חליפי לבינתיים) - חבילה או אולי אפילו שתיים של המבורגרים.
  11. אסיף-99% מגיע

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

1. יאלי (מביא אבק והרבה. עם אני יגיע! . אבל עם אני מגיע מביע 2 שתיה. 2 חמוצים. וחבילת בשר (כנפיים)
  3. שומאכר (לא יודע מה מביא ואם מביא, תלוי מתי אני יבוא, כנראה מאוחר -3 בערך, נכון לכרגע).
  10. lanosforce (אדי) - מביא את המערכת המותקנת מחדש (מקווה שעם הקיקר שצריך לעבור תיקון קטן - אם לא יש חליפי לבינתיים) - חבילה או אולי אפילו שתיים של המבורגרים.
  11. אסיף-99% מגיע
  12. junior {ישראל}-מגיע מביא את עצמי מביא כניראה בשר [פרגיות]

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

1. יאלי (מביא אבק והרבה. עם אני יגיע! . אבל עם אני מגיע מביע 2 שתיה. 2 חמוצים. וחבילת בשר (כנפיים)
  11. אסיף-99% מגיע
  12. junior {ישראל}-מגיע מביא את עצמי מביא כניראה בשר [פרגיות]
  13. idandavid - עידן מגיע ומביא כנראה שתיה P: מקווה להגיע עם הרכב החדש ומערכת כבר מורכבת

פורסם

יש מצב עם הטכנולוגיה של היום לשלוח קצת (מהעל האש) דרך SKYPE או MASANGER ?

בכל אופן, תהנו, חבל שאינני יכול להגיע..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...