Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגיע כמו נינג'ה אמריקאית 5...

ואביא הפתעות "לילדים" ;)...

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

אם יחיאל לא יגיב כאן ביומיים הקרובים - יתבטל המנגל.

גם רצוי להתעדכן במזג אוויר בחמישי ושישי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי השירות המטאורולוגי:

בשבת 24/11/07 יהיה מעונן חלקית עם עליה קלה של הטמפרטורות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם יחיאל לא יגיב כאן ביומיים הקרובים - יתבטל המנגל.

גם רצוי להתעדכן במזג אוויר בחמישי ושישי.

איתמר.

מה אני לא מביין אני חיב להגיב:lol::lol:

אם מזג האוויר יאפשר כמובן שאני מגיע אם מנגל וכבב מעשה ידי אישתי היקרה כמו תמיד :twisted:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

מקסימום נדליק את המנגל באוטו של מישהו :twisted:

ועכשיו ברצינות - יחיאל אם יהיה גשם אתה לא תבוא או שהמנגל לא יבוא ?

פורסם

לפחות 10 מיטריות עלי. עדיין מחכה לאיתמר שיגיד מה חסר (בתנאי שיחיאל יבוא ויהיה מנגל - אם לא צריך למנות מישהו שיהיה אחראי להכין חצאי פיתות עם חומוס צבר ומלפפון וחמוץ).

בשיפוצים

פורסם

יחיאל, אתה מביא גם את המיקרופון למדידות נכון? שיהיה קצת אקשן ובומים :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1. אלי (מביא אבק והרבה. עם אני יגיע! . אבל עם אני מגיע מביע 2 שתיה. 2 חמוצים. וחבילת בשר (כנפיים)
  2. איתמר (איך הגעת למספר 2?)
  3. שומאכר (לא יודע מה מביא ואם מביא, תלוי מתי אני יבוא, כנראה מאוחר -3 בערך, נכון לכרגע).
  4. איציק - כרגיל, מספיק פיתות לכולם.
  5. AC/DC - מיכאל - מה מביא נראה ביום התחרות
  6. P_306_M - מקס - שישית קולה
  7. אורן- ציידנית עם קרח + חד פעמי (90% מגיע)
  8. רומה- מביא שתי חבילות קבבים.
  9. Derish - בשאיפה להגיע, ולהביא את המיטב של "פיצוחי עפולה".
  10. lanosforce (אדי) - מביא את המערכת המותקנת מחדש (מקווה שעם הקיקר שצריך לעבור תיקון קטן - אם לא יש חליפי לבינתיים) - חבילה או אולי אפילו שתיים של המבורגרים.
  11. אסיף-99% מגיע
  12. junior {ישראל}-מגיע מביא את עצמי מביא כניראה בשר [פרגיות]
  13. idandavid - עידן מגיע ומביא כנראה שתיה P: מקווה להגיע עם הרכב החדש ומערכת כבר מורכבת.
  14. ofer dotan - לא בטוח , אבל אני אשתדל להגיע הפעם. במידה ואני אגיע נבדוק מה חסר לקראת המפגש ..
  15. Leonm12 - מגיע (מקווה להגיע עם שדרוג קטן, אך עדיין לא סגור.....:smile:)
  16. הגולפנית-בראש ובראשונה מגיע בנוכחות המערכת החדשה ומגיע בטוח מביא נרגילה טבק גחלים וכל הציוד ידאג גם לשתייה קרה (אם צידנית וקרח) חזה עוף או פרגיות וכמובן גרעיני אבטיח.. -אם מישהו מאזור פ"ת צריך טרמפ אז בכיף שידבר איתי בפרטי-
  17. בולי - מגיעים, מביאים בירות.
  18. ~ Ishay ~ - כנ"ל + חבר עם חיפושית לא רעה בכלל.. ;)
  19. Dj-Gutz - מגיע ב99 אחוז , מביא נרגילה ומקווה שכמה בירות גם

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...