Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים לרנו סניק 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום זועזתי לגלות שעלות שני מגבים עבור רנו סניק שלי 2007 עולים 520 ש"ח!!!!!מישהו מכיר מקום לרכוש

מגבים תחליפיים באזור חיפה? שעררויה!!!!!!! בכלל הייתי רוצה לשמוע חויות מבעלים סניק 2.

פורסם
היום זועזתי לגלות שעלות שני מגבים עבור רנו סניק שלי 2007 עולים 520 ש"ח!!!!!מישהו מכיר מקום לרכוש

מגבים תחליפיים באזור חיפה? שעררויה!!!!!!! בכלל הייתי רוצה לשמוע חויות מבעלים סניק 2.

חיפוש בפורום היה עוזר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=182152

בבקשה.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

אין תחליפי - רק מקורי , וזה אחרי חיפוש בכל הארץ - אפילו לגל-אור שפתר לי בעיות דומות בעבר - אין. (אשמח לשמוע על מישהו שכן מצא)

במוסך המורשה שעימו אני עובד על בסיס יומי, מספר לי הקולגה (מחסנאי) שהלקוחות לא מעוניינים לשלם את הסכום הנ"ל - אז הוא לא מחזיק במלאי! אלא מזמין רק למי שדורש.

אגב מניסיון, יש 2 סוגים של המגבים הללו, השוני בניהם הוא בחיבור עם הבסיס.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...