Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OK , חלקים אמורים לעבוד בסימביוזה. אם הם לא אז זה ישמע מישמש.

אין פתרון. כאשר הרדיו דיסק קורא את הדיסק ומוציא סיגנל דפוק, שום מכשיר כמה שיספרו לך לא ישחזר כמו שצריך.

לגבי מורל רוב הסיכויים הוא רק מדיי בשבילך.

אני האמת הייתי מתחיל בלזרוק את ה 3SIXTY ולקנות צמחת איכותי למשל של HELIX ואז לראות מה קורה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

ליזרוק? זה עולה הרבה כסף.

את המורל כבר יש לי .... למי אני אמכור ובכמה .... חשבתי לשים אותם בדלתות האחוריות יש שם מקום ל6 וחצי ולהלמיך אותם מהאקולייזר שרק ינגנו חלש (לפעמים אני אוהב לנסוע בלי הסאב ).. שתהיה לי אופציה לשמוע טוב בלי הסאב
רגע אני לא מבין קשר בין רמקול אחורי לביו סאב וופר. תאמין לי שאם סאב טוב ומכוון טוב, אתה לא תרצה לינסוע בלי סאב. אבל מה קשור רמקול בדלת אחורית? תשאיר את הלנזר אצלך בנתיים.
פורסם

איזה מוצר? לנזר ז שלך זה לא שלי.

חשבתי לשים אותם בדלתות האחוריות יש שם מקום ל6 וחצי ולהלמיך אותם מהאקולייזר שרק ינגנו חלש (לפעמים אני אוהב לנסוע בלי הסאב ).. שתהיה לי אופציה לשמוע טוב בלי הסאב .

או קי אבל מה הקשר רמקול בדלת?

בקיצור אל תרוץ לימכור דברים. קודם תיקרא את הפורום.

פורסם

נכנסתי ליצרן בחול(HELIX) המוצרים שם לא ממש מתקרבים ל סיקסטי של רוקפורד (ואני שונא את רוקפורד).... מה גם שהמוצרים דורשים מנחתים מגבירי אותות ליין דרייברים וכו'... בעוד שהררוקפורד הזה עושה הכל לבד והתוכנה שלו ממש טובה הורדתי אותה כבר ללפטוף .... תענוג למשתמש.

פורסם

יש לך אחלה התקנה (נראה כך) גם חיווט, גם איטום הכל נראה על הנייר מצויין.

יש לך אחלה סט קומפוננט (מנסיון אישי עם כל החיבורים האפשריים) :wink:.

יש לך סאב ומונו טובים על הנייר (אין לי נסיון עם מגברים או סאבים של קלריון).

יש לך מעבד סאונד מעולה.

יש לך מגבר בינוני של לנזר שהוא לא כל כך גרוע כמו שחלק מהאנשים תיארו אותו כאן.

מה בעצם חסר לך?

הסאב משתלט על הסט קומפוננט?

הטויטרים "רכים" מידי?

המידבאס עמוק מידי?

איפה הטויטרים מותקנים? OFF/ON AXIS?

פורסם

אני יוצא מהשיחה, אך שוב אחזור על מה שכתבתי לפני כמה ימים.

בזמן האחרון יש הרגשה בפורום שאנשים שמבקשים עזרה, דורשים אותה.

כאשר התשובה לא מתאימה לרעיון שלהם הם מחליפים חברבורתיהם והופכים ללא נחמדים , לדרשנים ואפילו יותר גרוע למבקרים את נותני התשובה.

זהו פורום דעות, הדעות של כולם שוות . כולן. כאשר ישנם אי דיוקים אז מי שיודע יכול לתקן. אם ההודעה פוגעת יש סימן קריאה בפינה.

אליקסון ביקשת עזרה, ניסינו , אתה התעלמת . הלכת בהפוכה, אתה לא מבין את העיקר, והוא שאתה חושב "קומפוננט"

אנחנו חושבים "מערכת כוללת".

זה ההבדל.

כנראה עוד כמה שנים , הרבה כסף שתשפוך (וכבר שפכת) יעזרו או שלא. אני כבר רגיל לטיפוס שלך . הוא עוזר להרבה אנשים בארץ להאכיל את הילדים שלהם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...