Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו של קלריון דיבי 266

מגבר: hifonics 1500d

סאב:phase highgrade 12''

ויש לי עוד מגבר שאליו מחובר בגישור ההיפוניקס: mac audio z4100

על המאק מחובר קומפונט: mac audio olympic 6/5 160 rms

ורמקלים 6/9 של קנווד.

כשאני מגביר בהייפוניקס את הגייןליותר מחצי כאשר אני מעלה ווליום בשיר עם באסים חזקים, הבאסים נעלמים כמעט ונהייה דיסטורשיון וזימזומים מוזרים בכל הרמקולים. גם אפילו כשהמגבר ההיפוניקס על פחות מחצי , כשאני מגביר במערכת הרבה עד שהבאסים נהיים דיי חזקים עוד פעם יש רעשים בכל הרמקולים והבאסים נהיים מוזרים. מה הסיבה? אולי בגלל שאין לי קבל? או בגלל שהמגבר או הסאב לא תקינים?

תודה רבה

פורסם

איפה התקנת?

ממתי זה?

Z4100 לא אמור להחזיק אולימפיק גולד. הם יקרעו אותו.

ההיפוניקס לא יכול להכניס את הסאב הזה לדיסטורשן, הוא רק 350 RMS שבטוח הוא נותן לו.

לפי התיאור אתה מכניס את המגבר לקליפינג מטורף.

בנוסף הרדיו דיסק ממש לא מתאים למערכת כיוון שאתה אם אני זוכר נכון מפצל יציאה אחת למגבר ל3 ובכלל דופק את הסיגנל.

אגב שתבין מה קורה אצלך.

לקחת סאב SQ. ומגבר טוב.

לקחת מגבר לרמקולים בינוני ומטה,+ קומפוננט SPL מטורף.

עוד חיברת קנווד 6X9 מאחורה מסיבה לא מובנת שבכלל לא קשורים לכלום ורק דופקים.

והכל עוד לרדיו דיסק מהפשוטים שיש.

מי בנה לך את זה?!!?

פורסם

אני בניתי אבל אני אשפר תמעערכת, אני אחליף אולי את המאק אודיו ותפאנל. לגבי הבעיה אין מצב שזה בגלל שאין לי קבל?

• תוכן חדש...