Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו גרנדה או סיריון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתלבט בין הסיריון לגרנדה הידנית(מנוע 1.25) (מליסינג עם תקציב דלק).

השיקולים הם חיסכון בדלק בעיקר, נוחות ובטיחות.

מה השיקולים לכאן ולכאן?

מושיקו

פורסם

מדובר ברכב מליסינג, נכון?

השאלה היא כזאת - אתה מעוניין ברכב ידני או אוט'?

גרנדה פונטו - במידה ואתה מעוניין ברכב ידני. סיריון - במידה ואתה מעוניין ברכב אוט'.

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפונטו מרגישה יותר גדולה ומכובדת. הסיריון תזזיתית וצעירה יותר. חסכון בדלק - כנראה שהפונטו בגלל שהגיר איננו אוטומטי. בטיחות - פונטו אם היא מגיעה עם 6 כריות ו-ESP. נוחות נסיעה - קשה להגיד, הפונטו לא מרשימה במיוחד וגם לא הסיריון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש אפשרות לפונטו 1.4 ידנית? היא עולה רק 1,000 ש"ח יותר מה-1.2 (99K לעומת 98K), ומגיעה עם 6 כריות אוויר לעומת 2.

אני הייתי בודק עם חברת הליסינג מה אפשר לעשות.

פורסם

צריך לבדוק בסמ"לת אם יש במלאי בכלל פונטו ידנית1.4, בזמנו הגיעו בודדות ונחטפו מהר מאוד.

הפונטו בגירסת ה 1250 מגיעה רק עם 2 כריות אוויר אבל משמעותית יותר מרווחת מהסיריון, שתיהן לא הכי נוחות וממש לא זריזות אבל הנוחות בפונטו קצת יותר טובה בגלל אפשריות כיוון המושב וההגה, הקלאץ' המאוד רך (נוח מאוד בפקקים) והנדסת האנוש עדיפה לטעמי על הסיריון.

הפונטו מנצחת אצלי בגלל העיצוב, היא פשוט מהממת לטעמי!

פורסם

מבחינת עיצוב ומרחב- הפונטו, פשוט יפיפיה! אבל, מוצעת בארץ עם מנועים מגוחכים!

מבחינת יחידת מנוע- גיר, הסיריון עדיפה, זריזה יותר וקלה יותר לתמרון עקב גודלה הצנום.

בצע נסיעות מבחן ואז ההחלטה תיהיה קלה יותר.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

Fish, הגרנדה פונטו נמכרת בעיקר לחברות ההשכרה/ליסינג.

ללקוח הפרטי אין לה מה להציע (למעט העיצוב).

מנועים ישנים וחלשים, מחסור בתיבה אוט' סטנדרטית, איבזור עלוב (למעט עניין ה-6 כריות אוויר), תא נוסעים לא איכותי במיוחד ומחיר לא אטרקטיבי במיוחד.

את הגרנדה פונטו הייתי לוקח אך ורק כרכב מהעבודה.

בתור לקוח פרטי - יש אופציות טובות משמעותית,

וזאת אחת מהסיבות שאנחנו בכלל לא חשבנו עליה (למרות שהציעו לנו מחיר נחמד על ה-1.4 הידנית - כלקוחות פיאט לשעבר).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסכים עם כל מילה שאמרת אבל הוא ביקש רכב מליסינג, הוא גם אמר שלא משנה לו איזה סוג תיבת הילוכים ובנוסף הוא אמר שמה שחשוב לו זה הנוחות, הבטיחות והחיסכון ואלו 3 נקודות שהפונטו לטעמי מנצחת ובגדול (ושלא נדבר על המראה החיצוני :-P)

לא אמרתי שיש לה להציע לשוק הפרטי וזהו איננו נושא השירשור למיטב הבנתי.

פורסם

רק התייחסתי לרכב ולעובדות שמסביב.

לך על הפונטו - יחודית יותר, מרווחת יותר ובטוחה יותר :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תודה!

כנראה שאבחר בפונטו.

אם מישהו יודע בכל זאת כמה היא עושה בצריכה אני אשמח...

משהו כמו 6 ליטר למאה קילומטר בבין עירוני, מניסיון אני עובד בתחום הליסינג.

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...